telek ve parkın doğum fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ben epidural düşünüyorum o normal sezeryanden daha mı pahalı olur?
park hast fıyatları normal dogum 650 sezeryan 1000 cıvarıymıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telek ve parkın doğum fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ben epidural düşünüyorum o normal sezeryanden daha mı pahalı olur?
ben de kararsızım aslında doğumu nerede yapacağımı bilmiyorum . sizin az kalmış. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba bende allah nasip ederse hamile kalmayı düsünüyorum bir iki ay icinde. Simdiden doktor arıyorum. Hiç üniversiteyi tavsiye eden birine denk gelmedim bu nedenle ilgimi cekti mesajınız. İlk cocuğumda dogustan kücük bur kalp rahatsızlıgı var onun icin aklımdan hep ünv hastanesi geciyor ama hiç oradaki doktorların adı gecmiyor. Sezeryan düsünüyorum ismail beyin dikisleri getcekten iyi bir arkadasimda gördüm. Hala kararsızım kime gitsem. Birde o cüzi fiyay nekadar 100 tl yada 200 tl gibinişu an üniversite hastanesinde Yar. doç.dr fatih çelik'e gidiyorum.çok ilgili, bilgilendirici ve tatmin edici ve hasta yaklaşımı çok iyi.
![]()
Merhaba bende allah nasip ederse hamile kalmayı düsünüyorum bir iki ay icinde. Simdiden doktor arıyorum. Hiç üniversiteyi tavsiye eden birine denk gelmedim bu nedenle ilgimi cekti mesajınız. İlk cocuğumda dogustan kücük bur kalp rahatsızlıgı var onun icin aklımdan hep ünv hastanesi geciyor ama hiç oradaki doktorların adı gecmiyor. Sezeryan düsünüyorum ismail beyin dikisleri getcekten iyi bir arkadasimda gördüm. Hala kararsızım kime gitsem. Birde o cüzi fiyay nekadar 100 tl yada 200 tl gibini
üniversite hastanesi erken dogum olması halinde kuvöz imkanı sunması, kan bankasının olması, her bransın doktorunun 24 saat sürekli olması, fiyatlarının ucuz olması bakımından oldukça iyi. şimdi artık herkes estetik dikiş yapıyor, boydan kesi olunca bazı ameliyatlarda estetik yapamıyorlar. arkadasım park hastanesinde abdullah beye dış gebelik ameliyatı oldu, dikişi estetikti. sezeryanlarda zaten öyle yapılıyor. özel muayene ücretini sormussun üniversitede 100 tl, tahlillere para vermiyorsun. pediatrik kardiyolog da var, ancak kalp hastalıklarının hepsi görülmüyor ultrasonda diye biliyorum. İnşallah tekrarlayan bir durum yoktur.
merhaba Metin beyi seven de sevmeyen de var sanırım ben 5 ay gittim bir saygısızlığını görmedim deneyimli bir doktor ama heyecanınızı paylaşsın daha çok sohbet etsin derseniz Şevki Bey daha konuşkan,ben de çok arada kaldım iki doktor da iyi kime devam etmeliyim bilemedim ,4yıl önce kalabalık bir grup varmış burada şimdi de görenler fikir verenler olur belki=)OnEsra Telek güzel bence tanışabilirsin doktorlarla,
bir de 20.haftanda devlet hastanesinde bir doktora giderek doğal doğum eğitimlerine katılabilirsin,nefes egzersizleri,aile danışmaları vs normal doğuma hazırlıyor ve seni çok rahatlatıyorlar,Afyon pilot bölge seçilmiş pek çok şehirde çok pahalı fiyatlara verilen hizmet afyon devlet hastanesinde veriliyor[/QUOT
Ben telek hastanesinde Şevki Bostancı'ya gidiyorum memnunum ama doğum konusunda kararsızım çünkü doğumu orda önermeyen çok6 haftalık olduk ama henüz doktor bulamadım
Ben Şevki beyin ilgisinin iyi olduğunu ama sezeryan yaptığını duydum baya kişiden. Zaten doğumhanesi ve odalarını sevemedim yine kötünün iyisi park hastanesi. Doktorumdan memnunun ama birde mavi hastanede Mehmet beyden aldım randevü salı gidip ikisini değerlendiricemBen telek hastanesinde Şevki Bostancı'ya gidiyorum memnunum ama doğum konusunda kararsızım çünkü doğumu orda önermeyen çok
İsmail tekere gittiniz mi?6 haftalık olduk ama henüz doktor bulamadım
Hayır Hasan Şahinere başladımİsmail tekere gittiniz mi?
Daha doğum konusunda konuşmadık ama doktorun ilgisi çok güzel ben pis olduğunu da görmedim birdahaki muayenede odaları da gezicem bakalım akışına göre artıkBen Şevki beyin ilgisinin iyi olduğunu ama sezeryan yaptığını duydum baya kişiden. Zaten doğumhanesi ve odalarını sevemedim yine kötünün iyisi park hastanesi. Doktorumdan memnunun ama birde mavi hastanede Mehmet beyden aldım randevü salı gidip ikisini değerlendiricem