AFYON'DA doğum yapan arkadaşlarım kafam çok karışık?

canım dogum zamanına çok oldugu için doğum konuşulmaz şu anda. sen ben normal istiyorum desende o anda neler gelişeceğini bilemezsin ve sezeryan olmak zorunda hissedersin. şimdi şu anın tadını çıkar, o günleri konuşmak hamileye panik yaratacağından konusulmaması ve zamanı gelince bilgi verilmesi daha doğru hastaya yaklşım olarak. hem son zamanda bebeğini kucagına alamayan o kadar insan oluyorki ya da 40 hafta beklemeden dogum yapan. şu anda konuşmak seni gerer.

gerginlik olarak düşünmemiştim hiç..elbette son ana da bakar durum dogru söylüyorsun....kısmet artık:) o güne bi varayım da hayırlısıyla..

ben de şu an kime gideceğini bilemeyenlerdenim..fuarda hasan beye gidiyordum ama hastaneden ayrılınca kendimi ortada kalmış gibi hissettim :s ismail teker ile ilgili olan eleştirilere katılıyorum,bilgili olmasının yanında insan güler yüzlü olabilir fabrikasyon gibi calışıyor adam bu bitti sıradaki dercesine bakıyor yani ben böyle hissettim..telek hastanesinde metin demirtürke gittim iyi biri amadogum konusunu hic konusmadık anlık müdahele icin düşünüyor gibi geldi yaniseni sunlar sunlar bekliyor gibi bilgi vermedi aydınlatıcı bulmadım..
şimdi ayrıntılı ultrason zamanımız geldi ne yapsam bilemedim..sizce ne yapayım ?? bi de bu ayrınıtlı icin özel ücret istiyorlar mı?

Merhaba canım evet ismail teker ilk başta hastalarına cok soguk gıbı davranıyor ama ben cok memnun kaldım ve butun hamıle arkadaslarımada onerıyorum.. Ayrıca 6. haftamdan beri ona gitmiştim zamanla alışıyor insan birbirine.. Hastasına cok duskun bır doktor bunu dıyebılırım sana ben dogum yapmıstım rahatsızlandım ısmaıl tekerı aradım ertesı gun gel bakayım demıstı ama ben unutmustum gıtmeyı hemen benı aradı senı beklıyorum hastanede dıye yanı sogukkanlı olabılır ama ısınde usta bı doktor. Ben renklı ultrasona fuara gıttım orda Gülderen sanırım doktorun adı 75 tl karsılıgında cok guzel bakıyor. cd ye felan cekıyor fotograflarını aklında bulunsun.. Ama gercekten kararsız kaldıysan doktor konusunda tecrubelı bırısı olaraktan sana ısmaıl tekerı tavsıye ederım

doğum yapan arkadaşlar, öncelikle gözünüz aydın. gün sayanlar içinde Allah kurtarsın :) inşallah bebeişleri bi araya getirebiliriz. ben çok isterim..

Arkadaşlar Afyona yeni taşındım, butik kurabiye ve pastalar yapıyorum. Sizlere ve bebişlerinize bol bol sağlık diliyorum. Sevgiler

Mrb canım nasılsın yeni gödüm mesajını cevap vereyim dedim:1::1::1::1:Bende Afyonluyum ve Afyonda yaşıyorum hoşgeldin Afyonumuza:1::1::1::1::1::1::1: Çok teşekkürler canım iyi dileklerin için :54::54::54::54: sık sık konuşuruz artık burdan canım:46::46::46::46::46:

Telek hastanesinden uzak durun .. Nereye gitseniz olur... Hele demirtürk metinden uzqk durun... İnsanları onun kadar aşağılayan başka biri olamaz....

Telek hastanesinden uzak durun .. Nereye gitseniz olur... Hele demirtürk metinden uzqk durun... İnsanları onun kadar aşağılayan başka biri olamaz....

canım ben de bugün abdullah yücebilgin e gittim park hastanesinde. ordan oraya bir sürü tahlil yaptırdım. .kansızsın hipotiroid var, çocukta zeka problemi olabilir, çocuk çok aşağıda çift rahim olabilir falan bir sürü şey söyledi.dahiliyeye gönderdi orda da hipotiroid için ilaç yazdı yani avuç dolusu para ödedim tahliller ve muayeneler için. Sonra vajinal ultrasona bakmak istedi çift rahim var mı diye o kadar gerginliğin üzerine çok kasıldım ve bakamadı. ağlayacaktım neredeyse ama zorlamadı. 2 gün sonra teleke metin beye gitmeyi düşünüyodum tavsiye üzerine ama senin mesajını okuyunca kafam çok kkarıştı.

canım ben de bugün abdullah yücebilgin e gittim park hastanesinde. ordan oraya bir sürü tahlil yaptırdım. .kansızsın hipotiroid var, çocukta zeka problemi olabilir, çocuk çok aşağıda çift rahim olabilir falan bir sürü şey söyledi.dahiliyeye gönderdi orda da hipotiroid için ilaç yazdı yani avuç dolusu para ödedim tahliller ve muayeneler için. Sonra vajinal ultrasona bakmak istedi çift rahim var mı diye o kadar gerginliğin üzerine çok kasıldım ve bakamadı. ağlayacaktım neredeyse ama zorlamadı. 2 gün sonra teleke metin beye gitmeyi düşünüyodum tavsiye üzerine ama senin mesajını okuyunca kafam çok kkarıştı.

ben sana üniversite hastanesini tavsiye ederim. hiçbir tahlil ve tetkik için ücret alınmıyor, eğer hocaya muayene olmak istersen çok küçük bir meblağ hoca farkı veriliyor, ancak usg, hsg filmi (ki dışarıda inanılmaz ücretlere yapılıyor), kan tahlilleri, 2 li ve 3 lü taramalar için ücret ödenmiyor. memnun kalırsın diye tahmin ediyorum. biraz daha arastır derim.

Beni az kalsın öldürecekti... Kafasına göre kimi hastasıyla çok ilgileniyormuş ama benle hiçççç ilgilenmedi. İhmali yüzünden hayatımı kaybediyordum . Beni apar topar sevk etti , insan bir arayıp bebek doğdu mu öldü mü demez mi ? Demedi.., resmen servet harcadım. Doğuma girerken bile yukarıya çık 20 tl nst parası yatır dedi!!!!! Bu hiç etik değil , aylarca gidiyoruz... Bunun için 20 tl istemesi ha bu arada yanımdaki diğer kadına siz para yatırmanıza gerek yok demesi de manidar....

Beni az kalsın öldürecekti... Kafasına göre kimi hastasıyla çok ilgileniyormuş ama benle hiçççç ilgilenmedi. İhmali yüzünden hayatımı kaybediyordum . Beni apar topar sevk etti , insan bir arayıp bebek doğdu mu öldü mü demez mi ? Demedi.., resmen servet harcadım. Doğuma girerken bile yukarıya çık 20 tl nst parası yatır dedi!!!!! Bu hiç etik değil , aylarca gidiyoruz... Bunun için 20 tl istemesi ha bu arada yanımdaki diğer kadına siz para yatırmanıza gerek yok demesi de manidar....

canım ben gittim metin beye. tahlil falan yapmadı ama kötü şeyler de söylemedi. 2 hafta sonra gel tahlil yapalım dedi. ama hastane olarak yetersiz kimi galoş giyiyor kimi giymiyor... kafam çok karışık yaa herkes farklı biir şey söylüyor. Allahın izniyle bir doğursam sağ salim...

canım ben gittim metin beye. tahlil falan yapmadı ama kötü şeyler de söylemedi. 2 hafta sonra gel tahlil yapalım dedi. ama hastane olarak yetersiz kimi galoş giyiyor kimi giymiyor... kafam çok karışık yaa herkes farklı biir şey söylüyorm. Allahın izniyle bir doğursam sağ salim...

Mesela bir kaç soru sor, genelde konuşmaz. Soru sorsan bile konuşmaz... Sen sormadan da şunu yap bunu yap şunu ye bunu yeme asla demez....

Afyondaki hamile arkadaşlar. Kaç haftalik hamilesiniz? Doktorunuz kim? Bilgi paylaşsak. Ben 16. Haftamdayim. Doktor arayisi içindeyim.

şu an üniversite hastanesinde Yar. doç.dr fatih çelik'e gidiyorum. :39:çok ilgili, bilgilendirici ve tatmin edici ve hasta yaklaşımı çok iyi. :32:

telek ve parkın doğum fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ben epidural düşünüyorum o normal sezeryanden daha mı pahalı olur?

Back
X