AFYON'DA doğum yapan arkadaşlarım kafam çok karışık?

kizlar bende afyondaym devlet hastanesi yeni bina temiz begendim.mehmet sait günese ve erken saglama muaneye gittim ikisinide begendm

hatta odalari icin cok temiz özel oda gibi cok rahat diyorlar.dogum yapan arkadsda cok memnun kalmis cok ilgili ve cok temiz oldugunu söyledi özel hastanelerden memnun olmayanda cok olunca bende normal dogum icin devlette dogurmayi dusunuorm suanda

Hasan Şahiner'i tavsiye etti herkes bende o şekilde devam ediyorum. Teleğe gittim ama hastanesi çok pis geldi. Metin bey iyiydi ama yarım saat odada kalmam gerekti resmen tozlar uçuşuyordu. Ben birde epidural normal istiyorum olursa İnşallah. O konuyu görüşmedim henüz. Devlet hastanesinde böyle bir imkan olduğunu bilmiyordum çok mutlu oldum teşekkür ederim :)

Ilk gebeliginiz mi ,neden epidural dusunuyorsunuz,dogum.korkularinjz varsa gebe egitim.sinifina katilabilirsiniz,ben devlet hastanesinde.doğum yaptım cok.memnun.kaldim

ilk gebeliğim evet. Yapan herkes çok tavsiye etti. Minimum ağrıyla normal Doğum şansım varken böyle bir rahatlığı tabikide istiyorum. Her insan gibi benimde korkularım var normal olarak.
Ilk gebeliginiz mi ,neden epidural dusunuyorsunuz,dogum.korkularinjz varsa gebe egitim.sinifina katilabilirsiniz,ben devlet hastanesinde.doğum yaptım cok.memnun.kaldim

Gebe eğitim sınıfına devlette bir doktora gidip mi katılacağım. Birde 28. Hafta kabul ederler mi?

Gebe eğitim sınıfına devlette bir doktora gidip mi katılacağım. Birde 28. Hafta kabul ederler mi?
ben normal doğum cok.istedim acilmam tam olmustu ben de iyi hissediyrdm.kendimi ancak bebek kanalda ilerleyemeyince sezeryan oldum:/ oyuzden epidural kelimesini.görünce direk sezeryana gitti aklim, sizi sezeryan.dusunuyor sandım ondan.sormustum simdi tekrar okuyunca farkettim epidrl normal yazdığınızi..Evet devlette doktora gidip gebe sinifina da kayit yaptirmak istiyorum derseniz yonlendiriyorlar, zaten devlet hastanesinde agrisiz doğum projesi var,Dr.İsmail Kestane de bu projede istersen.rendevuyu ondan al hem tanışmış olursun aklindakileri sorarsin,inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğini =)

Son düzenleme:
ben normal doğum cok.istedim acilmam tam olmustu ben de iyi hissediyrdm.kendimi ancak bebek kanalda ilerleyemeyince sezeryan oldum:/ oyuzden epidural kelimesini.görünce direk sezeryana gitti aklim, sizi sezeryan.dusunuyor sandım ondan.sormustum simdi tekrar okuyunca farkettim epidrl normal yazdığınızi..Evet devlette doktora gidip gebe sinifina da kayit yaptirmak istiyorum derseniz yonlendiriyorlar, zaten devlet hastanesinde agrisiz doğum projesi var,Dr.İsmail Kestane de bu projede istersen.rendevuyu ondan al hem tanışmış olursun aklindakileri sorarsin,inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğini =)
Senin için hayırlısı buymuş demekki. Benim içinde hayırlısı neyse o olsun İnşallah. Bugün gidip direk hastanenin karşısında sağlıklı yaşam merkezinde kaydımı yaptırdım. Çok teşekkür ederim :) İsmail beylede en kısa zamanda görüşeceğim inşallah yardımcı olurlar bu konuda. Yoksa epiduralsiz hiç cesaretim yok artı panik atağım var. Umarım herşey güzel olur. Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Merhaba arastirma hastanesinde normal sezeryan doğum ücreti ne kadar ve odalari nasil ?
En iyisi Kocatepe tıp fakültesi hastanesi...Prof Mehmet Yılmazer,Prof Gülen Gül hanım ve bir sürü doçent,yard.doç ların olduğu bi hastane..her türlü imkanı var,ve hastaları ile yakından ilgililer.her türlü riski görüp,araştırıyorlar,ayrıca bunu para için değil,meslek aşkı olduğu için yapıyorlar.Ben 9 aydır Mehmet Yılmazer'e gidiyorum,çok da memnumum,keşke daha önce özellerde uğraşacağıma doktoruma gitseymişim.Sadece 20 günde 100 tl para yatırıyorsun,ama her türlü kan tahlileri,hastaneye yatışlar,ultrason ,nst herşey ücretsiz...rahim ameliyatı histeroskopi oldum,hocama 187 tl ödedim,hiç birşey değil,sonuçta ameliyat eden profesör...kürtaj oldum yine bedava...onu da hocam yaptı...Ayrıca 7/24 doktorunuzu arayıp bişiler sorabiliyorsunuz...hocaların hastası olduğunda tüm kapılar size açık...yeter ki orda doktorunuz olsun...

Back
X