pearlshine Guru Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 31 Ocak 2012 4.001 9.178 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi pearlshine #41 Kazen .!.: %100 sütlü bir tatlı benden yediği gol sadece sunum. Yani sunumda daha yaratıcı bir fikir olaydı kendisi zaten olaymış. Farkındaysan tek yorumu da buna yaptım, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız bu yorum beni çok mutlu etti, çok onure etti sunum benim de içime sinmedi, çok haklısınız bundan sonraki yarışmalarda sunuma çok daha fazla dikkat edeceğim, çok teşekkür ederim
Kazen .!.: %100 sütlü bir tatlı benden yediği gol sadece sunum. Yani sunumda daha yaratıcı bir fikir olaydı kendisi zaten olaymış. Farkındaysan tek yorumu da buna yaptım, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız bu yorum beni çok mutlu etti, çok onure etti sunum benim de içime sinmedi, çok haklısınız bundan sonraki yarışmalarda sunuma çok daha fazla dikkat edeceğim, çok teşekkür ederim
pearlshine Guru Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 31 Ocak 2012 4.001 9.178 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi pearlshine #42 Evva .!.: Ellerine emeğine sağlık canım benim çok güzel görünüyor bol şanslar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Evvacım
Evva .!.: Ellerine emeğine sağlık canım benim çok güzel görünüyor bol şanslar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Evvacım
celebrian O bir ADANALI :) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 8.461 9.537 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi pearlshine #43 Eline sağlık başarılar
pearlshine Guru Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 31 Ocak 2012 4.001 9.178 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi pearlshine #44 celebrian .!.: Eline sağlık başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ❤