Aft ve ağız yaralarına çaresi olan yok mu??

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
Kendimi bildim bileli aftlardan ağız içi yaralardan çekiyorum.. Bir sürü doktor a gittim fakat çare bulamadım.. Kardeşim annem hepimizde var genetik sanırım.. Sizin bildiğiniz bi çözümü var mı

valla bende bu konudan çok müzdaribim ne yapsam çaresi olmadı olmuyor ancak karadut suyunu önerebilirim bana en iyi gelen o oldu pat diye geçmiyor tabi ama yinede rahatlatıyor

ben buldum kızlar 3 tane mükemmel ilacımı yazıyorum
kloroben ağız gargarası
piraldyne ( fırçalı direkt yaraya sürüyosunuz )
aftojel ( merhem ama jel şeklinde kenakort gibi değil asla )
ben bu ilaçların üçünü de kullamarak geçiriyorum artık
kendimi ibldim bilelik çıkar çantam piraldyne ve aftojeli hep taşırım küçükler zaten

Arkadasin bahsettigi piraldinin asıl orjinali ve çok daha etkili si oraldin. Bende de olur ve çabuk geçirir ne yaptiysam geçmedi doktor kendi dolabindan vermişti daha sonra hep ondan kullanırım eczanerde var şiddetle tavsiye ederim

Vallahi eşim bana eczaneden bir merhem aldı. İçi somon rengi minicik bir tüp. Sürüyorsun gece, yapışık bir kıvamı var zaten aftın üstünde kalıyor. Konuşmamaya gayret ediyorsun. Sabah bir kalkıyorsun cillop gibi olmuşsun. :KK8:

Pyralvex canım fırçası var çok iyi geliyo bende ni sıra çoktu bazen 6/7 tane oluyodu sonra 1 yıl boyunca b12 vitamini ve her hün bir muz yedim ve bu ilacı buldum şimdide çıkar ama eskisnden çok şükür iyim ( iyim dedim şimdi yine çıkar 😂) bide mide ağrın varsa mideden geliyo olabilir ve stresten uzakdurmalısın

Tuzlu su gargarası baharatlı ve asitli şeylerden uzak durun düzenli ağız temizliği

X