• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
soyle esınızveya sevgılınız sıktıgında sızı mest eden gel gel dıyen bır parfum bılıyoemusunuzşakkıdı benı zamanında joan poul ederdı ama ayaga dustu kagıt toplayan cocuklar bıle bundan kokuyor artık

kagit toplayan cocuklar örnegi bence olmamis :kahve:
onun yerine sokakta yanindan gectigim herkes gibi bi genelleme yapsaydiniz keske..
Joop!thrill ve Jette Joop cok kadinsi kokular bence..tavsiye ederim

kagit toplayan cocuklar örnegi bence olmamis :kahve:
onun yerine sokakta yanindan gectigim herkes gibi bi genelleme yapsaydiniz keske..
Joop!thrill ve Jette Joop cok kadinsi kokular bence..tavsiye ederim

canım ben pek yanlıs bısey bulmuyorum o an aklıma oyle geldı tarıf edebılmek ıcın oyle yazdım herhangıbır art nıyet yok yanı eger aklıma senın dedıgın sekılde tarıf etmek gelseydı oyle yazardım tatlım

soyle esınızveya sevgılınız sıktıgında sızı mest eden gel gel dıyen bır parfum bılıyoemusunuzşakkıdı benı zamanında joan poul ederdı ama ayaga dustu kagıt toplayan cocuklar bıle bundan kokuyor artık

Öyle herkeste olan bir kokuymuş madem ama ben duymadım bu kokuyu hayretkaydirigubbakcemile2Keşke herkeste olsa da dediğiniz gibi millet güzel koksa.Ama örnek biraz hüzünlendirdi beni.Millet geçim derdinde.kaydirigubbakcemile3

Armani code çok güzel bana göre.

Öyle herkeste olan bir kokuymuş madem ama ben duymadım bu kokuyu hayretkaydirigubbakcemile2Keşke herkeste olsa da dediğiniz gibi millet güzel koksa.Ama örnek biraz hüzünlendirdi beni.Millet geçim derdinde.kaydirigubbakcemile3

Armani code çok güzel bana göre.

kızlar saptırmayın ya benneyaptımki ıfade edebılmek ıcın bu geldı aklıma demıstım hepımız gecım derdındeyız ne alakası var ucuz oldu demek ıcın bunu yazdım copcu deseydımde copculere ayıp olcaktı baska bısey gelmedı aklıma aceleyle yazdım ıste

dunloop un yeşili beni hep benden almıştır valla...hani sokakta birinden duysam o kokuyu peşine takılıp giderim sanırım opuyorumnanaktan

Gio Armani...

Joop!

Üstüne Parfüm Tanımam.. Tabikide Sevgilimin Üstünde :kedi::roflol:

Back