Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Başka biri de "eşimin fantazi dünyası" başlığında açmış bu konuyu. Dediğim gibi piyasada çoklar... herkesin yatak odası kendisini bağlar bize kimse karışmasın da. Ama komşu vs gibi biz de giriyoruz herhal onların yatak odalarına.

Birbirinizle alıp veremediğiniz ne onu anlayamadım. Cnm bu gecede ( Siz X kocanızda Y olsun) Y nin bir karısı varmış X sen onu hayal et bende Y yi düşüneyim sevişirken baktık bunları beğenip tahrik olmuyoruz alalım soluğu boşanma avukatında. Hayır sek...s oyunları olur burada hayat kadınını oynayanını, kocasını pezo yapanı gördük de tanıdıkları hayal edeni duymamıştım. Hayır kapıdan çıkıp o komşuyu görünce ‘ A dün gece seviştiğim adam bu!’ demiyor musunuz, içinizden. Garip buldum. Ama yatak odası sizin tabi. Orada istediğinizi düşünüp hayal etmeye devam edebilirsiniz. Ya da başka atraksiyonlar ararsınız.
Acayip bir durum çıkar ortaya insan ne düşüneceğini şaşırır herhalde🤣

Bence bu hiç normal değil, benim eşim bunu bana teklif etse asla kabul edemem ,demekki arkadaşınla ,komşunla yapmak istiyor bunu,kesinlikle böyle birşeyden rahatsız olduğunuzu söyleyin kabul edilecek gibi değil çok şaşkınım doğrusu😨

Önemli olan kimin ne düşündüğü değil eyleme dönüşüp dönüşmediği. Zaten komşumun yatak odasını nerden bilecem ben. Ama adam asansörde denk geldiğinde de düşünmez herhalde. Eyleme dökmek istemez. Yalnız erkek erkektir 7 disi de 70 i de aynı. Kafalarının yerine önlerindekinin kafasını koyuyorlar. Genelleme yapmak istemem ama kimse benim eşim Hz. Yusuf gibi sadıktır demesin. Fırsat bulurlarsa ne olur kestirmek mümkün değil. Allah herkesin ailesine huzur versin...

Birbirinizle alıp veremediğiniz ne onu anlayamadım. Cnm bu gecede ( Siz X kocanızda Y olsun) Y nin bir karısı varmış X sen onu hayal et bende Y yi düşüneyim sevişirken baktık bunları beğenip tahrik olmuyoruz alalım soluğu boşanma avukatında. Hayır sek...s oyunları olur burada hayat kadınını oynayanını, kocasını pezo yapanı gördük de tanıdıkları hayal edeni duymamıştım. Hayır kapıdan çıkıp o komşuyu görünce ‘ A dün gece seviştiğim adam bu!’ demiyor musunuz, içinizden. Garip buldum. Ama yatak odası sizin tabi. Orada istediğinizi düşünüp hayal etmeye devam edebilirsiniz. Ya da başka atraksiyonlar ararsınız.
Ahahah o nasıl sansür 😂😂😂

Yani ilişkide tabu sınır olmaz tamam. Yabancı birini hayal etsin ona da --bir yere kadar-- ok. Fantazi diyelim. Ama arkadaş komşu falan girmesin ya konunun içine bence

Yani ilişkide tabu sınır olmaz tamam. Yabancı birini hayal etsin ona da --bir yere kadar-- ok. Fantazi diyelim. Ama arkadaş komşu falan girmesin ya konunun içine bence
Eğer yatağa 3. Veya 4. bir kişi giriyorsa zaten farklı bir boyuta geçmiştir o iş. Burada başkası ya da komşu ne fark eder ki...

Eğer yatağa 3. Veya 4. bir kişi giriyorsa zaten farklı bir boyuta geçmiştir o iş. Burada başkası ya da komşu ne fark eder ki...
Baya baya farkeder. Banim bahsettiğim şey FANTEZİ dünyası. Tanınmayan görünmeyen insanlarla (mesela; sarışın bir kadın falan gibi söylemlerle) kurulan hayallerdir. Ama komşu kadın, teyze kızı, eşinin amcası, geçen kafede oturan kızıl saçlı kız girerse bu yatağa (yani gördüğümüz ya da görüştüğümüz insanlar) işte o zaman farklı bir boyut oluyor bence.

hiç normal değil iğrenç bir durum siz eşinize çok güvenmeyin heran aldatabilecek biri olduğunu bilin çok kaptırmayın kendinizi ona ilerde fırsat bulursa herşeyi yapabilir.

Aynı durumu yaşayan bir kadın tanıdım maalesef yanlız değilsin.Çok sapkınca bir durum . Eşine bende senin yerine birini düşünmek istiyorum diye cevap vermiş ve bidaha tekrarlanmadıgını söylemişti ama kafa aynı kafa ne düşündüğünü asla bilemeyecek sin. Senin adına çok üzgünüm 😞

X