Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Beni önemsedigini davranışlarıyla hissettiriyordu.
Sevgili Anna, önemsendiğini düşünmek için sadece davranışlarını baz alma. Mesela sana o yönden önemsendiğini hissettiriyor ancak çat diye engelleyebiliyor, sen önemsediğin insanı engelleyebilir misin? Ya da sen onun başına gelen en güzel şeysin ama ek olarak gidip sürekli kızlarla takipleşiyor, sen önemsendiğini hala düşünüyor musun? Kalbini kırmak istemiyorum ancak niyeti belli. Sen güzel alımlı bir kızsın, ayrıca onu seviyorsun. O da bu zaafını kullanıp seni elde ediyor, istediği zaman bırakıyor, istediği zaman geri dönebileceğini düşünüyor.

Senin yaşın küçük arkadaşının da yaşı minnak zaten öyle evlilik vs olacak zamanda değilsiniz. Kendini yıpratmayacaksan(ki çok yıpratacaksın gibi duruyor) keyfine göre takıl. Ama diğer türlü sadece zaman kaybo pşur

Biz de yirmili yaşlarda olduk ama böyle tutarsız, eserekli olmadık ya. Bu çocuğun karakteri henüz doğru frekansı yakalayamamış, cızırdama yapıyor. Çok yakışıklı olması çok büyük bir artı olamaz, bunu özellikle belirtmişsin, belli çok etkilemiş çocuğun boyu posu seni ama içi boş, harika bir ambalaj kağıdından ötesi yokmuş gibi görünüyor. Ha biraz sevişeyim, sonra tekmeyi basarım diyorsan olabilir de, ilişki istiyorsan istediği kadar yakışıklı olsun, bir faydası yok.

Bence affetme , görüşme o çocukla. Üzgünüm ama canı sıkılınca gidiyor, isteyince geliyor. Bunu sana yapmasına izin verme, hiç muhatap olma, sen engelle konuşma

Yine ayni konu ama yeni baslik, bu üye sürekli yeni konu acip eski konusunu güncellemiyor bi el atar misiniz lütfen Mune Mune
Yahu konu aynı değil farkında mısın? Iyice kafayı benimle bozdun.

Çocuk geldi konuştu benimle. Görüşmek istediğini ve olanları fazla buyuttugumu, affedilmeyecek bir durum olmadığını söyledi

Hayatiniza benimle renk katmaya çalışmayın :)
Diyorsanız çok sıkılıyorum, özele gelin boş vaktim oldukça ilgilenmeye çalışırım 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
f.buddylikten öteye gitmeyecek bir ilişkiye fazla anlam yüklüyorsunuz.
İnstada baktığı o tanımladığınız karekterdeki kızlar, tamamen onun tarzı olabilir.
Karşınızdaki kişi, sizden istediği zaman kurtulabileceğinden ve sorun yaratıp yaratmadığınızdan emin olmak istiyor hepsi bu
Ayrı olduğumuz dönem ona yazmam için herşeyi yaptı, tınlamadım.
Kaldı ki amacı sadece sevişmek değil. Evindeyken başka başka şeyler de yapmak istiyor. Birlikte sarılıp saatlerce uyumak, dizi seyretmek vs.

Merhabalar,

Bir iki hafta önce açtığım konularımı çoğunuz biliyorsunuzdur. Yine de kısa bir özet geçeyim.

Sevgilim Instagram'da tanımadığı kadınları takip etmeye başlamıştı. Çoğu da kalite olarak yerlerde olan tiplerdi. Baktığımda bu kadınların birkaç tane eski fotoğrafını beğendiğini de gördüm. Sorduğumda 'Takip ettiğim konuştuğum anlamına gelmez' demişti.

En son beni kıskandırmak için saçma sapan bir şaka yaptığında alınmıştım ve o hödük erkekten beklenmeyecek bir şekilde önümde diz çöküp, 'Sadece sen varsın, alınacağını düşünmemiştim, kendini kötü hissetmeni istemiyorum' demişti.

Bu olayın yaşandığı günün akşamı o kızları takipten çıktı. 5 saat sonra falan da Instagram'da beni engelledi. Isın saçma tarafı şuydu ki asıl iletişim kanalımız olan Wp'da engellememişti.
'Neden Instagram'da beni engelledin' diye sorduğumda 'Kafam bozuk' falan dedi.

Şimdiyse bunların affedilmeyecek hatalar olmadığını söylüyor.
Anası, babası ölmemiş. Kardeşi hasta olmamış. Ee gymde fotoğraf çektirip attığına göre o kadar da bedbaht bir halde değilmiş?!
Onu seviyorum. Hâlâ yaşadığımız bütün anlar, en ufak ayrıntılar bile aklımda. Özlüyorum da.
Ama onu affedemiyorum, affetmek de istemiyorum.
Yaptıklarında en ufak bir mantıklı taraf görsem affedeceğim. Ama düşünüp duruyorum; yok, yok, yok.
Onu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmayı düşünüyorum.

Ama sizlerin de yorumuna ihtiyacım var gibi.
Abartıyor muyum? Yoksa dediğim gibi sineye çekilmeyecek şeyler mi bunlar?
20 yaşındaki ergen biri için yaptığı herşeyi çok kafaya takıyorsunuz bence... Aklı bir karış havada bence onun, o yüzden yaptığı herşey için mantıklı bir açıklama beklemeyin... Anı yaşamak istiyorsan görüş...

Ayrı olduğumuz dönem ona yazmam için herşeyi yaptı, tınlamadım.
Kaldı ki amacı sadece sevişmek değil. Evindeyken başka başka şeyler de yapmak istiyor. Birlikte sarılıp saatlerce uyumak, dizi seyretmek vs.
Birlikteyken yaptığınız şeyleri değer kıstasları olarak almayın derim.
Ayrı olduğunuz ya da yan yana olmadığınız zamanlarda, sizi hayatına ne şekilde konumlardırdığını baz alın kendinize.

Biz ne dersek diyelim sen olumlu yanlarını görmeye devam edeceksin. Ama olaya tarafsız bir gözle baktığında gerçeği göreceksin. Bu olanları bir arkadaşın yaşamış olsa engelle,sil gitsin,seni sevmiyor derdin emin ol. :)

Asla geri dönmemelisin. Hatta cevap bile vermemen gerekir.

boşta kalmış geri dönmek istiyor.başka birini görünce tekrar gidecek ve sizde gurursuz bir kadın olarak kalacaksınız.şimdi yol verin gitsin en azından güçlü ve gururlu bir insan olursunuz.kabul ederseniz bundan sonra yaptığı yapacağı herşey mübah.kendi düşen ağlamaz.sadece cinsel ilişki veya açık ilişki olarak düşünseydiniz bu yorumu yapmazdım ama siz normal ilişki gözüyle bakıyorsunuz bu şekilde sadece kendi kendinize gelin güvey olursunuz.çocuk bildiğiniz sizi kandırıyor,oynuyor sizde hala yok sarıldık uyuduk bana şunu dedi bunu dedi vs diyorsunuz.çok mu zor sarılıp uyumak?boş laflar etmek?erkek milleti istediğini almak için neler yapmaz burası türkiye kendinize gelin artık çocuğa ergen deyip geçiyoruz ama bu kadar taktığınıza göre sizinde farkınız yok.elimi sallasam ellisi diyorsun git bul adam gibi birini gerisini o düşünsün.erkeklerin anın büyüsüyle verdiği sözlere yaptığı davranışlara inanma:işsiz:

Kaç yaşındasınız gençseniz önünüze bakın böyle git gel akıllı biriyle vakit geçirmeyin. Hoş genç değilseniz de adamın yaptığı (engelleme) çoluk çocuk hareketi yine katlanilacak gibi değil.

Yahu konu aynı değil farkında mısın? Iyice kafayı benimle bozdun.

Çocuk geldi konuştu benimle. Görüşmek istediğini ve olanları fazla buyuttugumu, affedilmeyecek bir durum olmadığını söyledi

Hayatiniza benimle renk katmaya çalışmayın :)
Diyorsanız çok sıkılıyorum, özele gelin boş vaktim oldukça ilgilenmeye çalışırım 🤦🏻‍♀️

sen nasil baska kimseyle konusmayip burdaki insanlari darliyorsun konularinma, ben de ayni sekilde burda yorum yaziyorum. Hayata renk katmakla alakasi yok, sen hayatina erkeklerle renk katiyorsun tabi böyle düsünmen normal.

bos vaktini de bebeginle gecir bence cünkü sana ihtiyaci var 😂

Çok yakışıklı, seksi bir çocuk.
Ona baka baka bir şişe rakı bitirilebilir, 5 paket çekirdek cıtlatanabilir :KK70:
Mesleki olarak da bit egosu var galiba.
Uniformali mi?Kizlar uniformaya bayilir:))
Onemli olan dunya giysisinden siyrilince geriye kalan:)
Yani karakter yapısı, hemen gülüşmeyin:eek:

İnsanları neye göre kalite olarak yerlerde olan tipler diye değerlendiriyorsun? O zaman burda da sana herkes istediğini söyleyebilir neden alınıyorsun? Bu çocuğun ne istediği belli. Hakkında konu açmayı soru sormayı bırak düşünmeye bile değmez.

sen nasil baska kimseyle konusmayip burdaki insanlari darliyorsun konularinma, ben de ayni sekilde burda yorum yaziyorum. Hayata renk katmakla alakasi yok, sen hayatina erkeklerle renk katiyorsun tabi böyle düsünmen normal.

bos vaktini de bebeginle gecir bence cünkü sana ihtiyaci var 😂
Yok valla arkadaşımla da konuşuyorum :KK70:
Yahu hoşlanmıyorsan konularımdan girip bakmazsın? Bakmadığın zaman da darlanmazsin. Bunu akıl etmek zor olmasa gerek.

X