Affedilmeyecek Hatalar Değilmişmiş 🤦🏻‍♀️

Başlangıçta vardı. Her açıdan ruh ikizi gibiydik. Rol mü yaptı beni tavlamak için bilemiyorum:KK66:
Hemen bitirmek icinize sinmiyorsa, baglanmadan, pek de ilgi gostermeden bir sure daha iletisimi surdurun. Belki 3-4 hafta. Gozlemleyin davranislarini, mantikli olarak uzaktan bakmaya calisin. Sonra da son kararinizi verirsiniz.

Bana karşı duyguları var. Bunu hissediyorum.
Benden küçük. Belki de bundan korktu.
Annacım kendini kandırma lütfen korkmasını gerektirecek bir durum yok ki yarın evlenecek değilsiniz anı yaşıyorsunuz zaten.
Çok yakışıklı, seksi bir çocuk.
Ona baka baka bir şişe rakı bitirilebilir, 5 paket çekirdek cıtlatanabilir :KK70:
Mesleki olarak da bit egosu var galiba.
Bak bu çocuk dengesiz bu dengesizliği seni gerçekten yorar tutarsız davranışları seni paranoyaklaştırır. Bence ona karşı zaafın olduğunun da farkında. Erkekler vazgeçilmez olduğunu hissettiği an böyle dengesizleşir. Sen bilirsin.

Bana karşı duyguları var. Bunu hissediyorum.
Benden küçük. Belki de bundan korktu.
Yasayan sizsiniz biz uzaktan yorum yapiyoruz sadece anlattiklariniz dogrultusunda.
Tekrar denerseniz de karsi tarafin hayatina mudahale etmeden, mesela instagram gibi incemeleden sorgulamadan, biraz daha umursamaz bir sekilde devam edin ve tekrar ayni seyi yaparsa neden diye sormayin hatta bir daha hic yazmayin cevap vermeyin bence..

Ona baka baka bir şişe rakı bitirilebilir, 5 paket çekirdek cıtlatanabilir :KK70:
Çocuğun totosunun neden kalktığı belli oldu. Çünkü senin onu çok beğendiğini,vazgecemiyecegini sezinliyor.Bunu neden yapıyorsunuz valla anladığım için soruyorum kesinlikle bir art niyetim yok.Kardesim cokkk yakışıklı,bakan bir daha bakar.O kadar çok sevgilisi var ki.Herkes birbirinden habersiz.Bir gün yanımda bir kız aradi ,konuşuyor beni neden aramadın buyun gün bekledim diye ama sesi titrek.Kardesimde canım sıkkın ,ailevi mesele var dedi halbuki yalan.Kizda meslek sahibi ha okumuş etmiş.Teli kapadı konuşmak istemiyorum diye.Sordum neden yaptın bunu sıktı yaaa dedi.Kiz gene aradı.Aldim bir anda teli açtım ,ablam bunu kendine yapma ben anladığım,bu hiyardan bir cacık olmaz,git başka adam gibi birini bul dedim.Ben onu seviyorum dedi🙄Valla sinirim bozuldu.Bende dolmuşum yaaaa.O yüzden kardeşime benim yanımda konuşma bidaha dedim.Sinirleniyorum, üzülüyorum hemde çok.Bir kız bunu kendine neden yapar diye.Yakisiklilik,çekicilik,karın doyurmuyor.Seni sevmesi ,sayması lazım bunu bil

Seni çantada keklik görüyor. Seni engelledigi o dönem emin ol hayatinda yeno bir flört vardi,olmayinca sana geri döndü. Salla gitsin coluk cocukla uğraşmaya değmez
Valla bulduğu tiplerde kalitesiz, avam tiplerdi.
Ayrı olduğumuz dönemde bana yönelik bir sürü hamle yaptı. Ben sessiz kaldım.

Tanimadigi kizlari apaci gibi eklemek ve spor salonundan fotograf paylasmak mi? :kusmuk:
O Hulkvari vücudunu sergiliyordu. Gerçi muhtemelen ben göreyim diye sadece wp'a koydu.
Tabii interneti kapatıp, durumun kalkmasına 3 dakika kala baktigim için gördüğümü bilmiyor 🤦🏻‍♀️

Sizi bu erkekte etkiyelen şey tamda bu. Sexsi olması aşırı yakışıklı olması başka izahı yok çünkü olgunlaşamamış bir insan. Kıskandırmaya çalışmak, trip atmak olgun erkeklerin yapacağı işler değil. Bu tavırlar ancak sizi yorar. Şuan başındasınız katlanırım gibi geliyor ama sabrınız tükenecek elbet o yüzden kolaylıklar diliyorum.

sevmediğin insan için yaklaşık 3-4 konu açtın. gururlusun ama geri döndüğü an konuşmaya başladın. o da biliyor sana döndüğünde seninle devam edeceğini. bir sonraki konun "ben onu seviyorken o yine yeniden bırakıp gitti çünkü kafası bozukmuş" olacak.
bu düzen bozulmaz sen bırakmadıkça.

sevmediğin insan için yaklaşık 3-4 konu açtın. gururlusun ama geri döndüğü an konuşmaya başladın. o da biliyor sana döndüğünde seninle devam edeceğini. bir sonraki konun "ben onu seviyorken o yine yeniden bırakıp gitti çünkü kafası bozukmuş" olacak.
bu düzen bozulmaz sen bırakmadıkça.
Sevmediğimi nereden çıkardınız ki?
Sevdiğimi yazmışım yukarıda.
Yoo geri dönmedim. Dönmeyi de düşünmüyorum.

Abartmıyorsun. Sevgilin daha hayatını bir kadına adayacak ve bundan mutluluk duyacak, sadık kalacak ve böyle saçmalıklara girmeyecek kadar hazır değil bence evliliğe ya da ciddi ilişkiye. Yapmak, yaşamak istediği şeyler var daha belli ki. Böyle tipler can sıkar, evlensen de baş ağrıtır.

Abartmıyorsun. Sevgilin daha hayatını bir kadına adayacak ve bundan mutluluk duyacak, sadık kalacak ve böyle saçmalıklara girmeyecek kadar hazır değil bence evliliğe ya da ciddi ilişkiye. Yapmak, yaşamak istediği şeyler var daha belli ki. Böyle tipler can sıkar, evlensen de baş ağrıtır.
Başta 'Bir sorun olduğunda kabuğuna çekilme, gel benimle paylaş, en fazla kavga eder ama hallederiz. Seninle konusmak uzun zamandir basima gelen en güzel şey' diyen adamın bu hale gelmesi... Akıl alır gibi değil.

Ben size duygusal olarak birşey hissettiğini sanmiyirum. Tabiri caizse canı sizi çekmiş gelmiş. Bir de muhtemelen konuştuğu başka biri daha fazla. Öyle kafam bozuktu engelledim diye birşey olmaz.

yine başa dönüp dizlerinin üstüne çökecek ve sonrasında yine "kafası bozulacak"

ok sorun yok diyosan takılmaya devam et bence.

X