affedilir mi bu?

Muhafazakarlığa önem veren bir insan evli biriyle de bir şeyler yaşamaz. Bekareti bozmadan yaşanacak cinsellikler yaşamış olabilirler.

Ve kısa zaman önce şiddet, darp sebebiyle uzaklaştırma alan arkadaşım bende kaldı bir kaç gün. Eşine saydırmak, sövmek,hakaretler havada uçuşuyordu.Yaninda olduğumu bilmesini istedim, destek verdim.Hamile halimle strese girmemeye çalıştım ama nafile. Zaten dönemden dolayı hassasım, tuz biber oldu üstüne.
Peki ne oldu dersiniz.
En son baktığımda Wp de eşiyle profil fotoğrafını koymuş.
Aşklı çiçekli böcekli durumlar,instada sen benim şansımsın, aşksın türevi paylaşımlar.
Zor zamanında sürekli arayan yazan arkadaşım buhar oldu uçtu.
Kendimi bir defa daha sorguladım. Ve sanırım bir daha aynı hatayı yapmayacağım.

Şiddet kırmızı çizgimiz diyoruz hep ama kadınların çoğunun bunu kabul ettiğini, tolere ettiğini bende yaşayarak öğrendim maalesef, kadın gözümün önünde dayak yedi, ertesi sabah çiçek böcek... Sizle hemfikirim bir daha asla karışmam, gördüm ki bunu bile isteye seçiyorlar

Bu olaydan önce kızın bekarete önem verdiğini konuşmuş olmaları ne alaka? Durup dururken öğrenilecek ve gelip evde eşle konuşulacak bi konu mu bu?

Ki olaydan sonra konuşmuş olmaları bile adamın kızla cinsellik istediğini ve kızın reddettiğini gösterir.

Bedel ödemeli bu adam. Maalesef öğrendim ki, kiimse güvenilir değil. Şimdi belki ama yarının garantisi yok. O yüzden herkese politik davranmak en çok kendi tarafını tutmak lazım. Ben iyi İsem sen varsın. Ben varsam anlamlisin demek lazım herkese. Neyse bu durumda bütün geliri kendine akıtacak aklı varsa. Adami asla maddi olarak düşünmeyecek. Ödediği bedel ne kadar büyük olursa o kadar pişman olur. Acimayin böyle tiplere

Aldatılmak, bunu da bişey olmadı gibi küçümseyerek anlatmak çok kötü,., bazı şeyleri aklına getirmesi bile çok çirkinken uygulamaya koymak korkunç geliyor. Böyle şeyler okuyunca tamamen inancımı kaybediyorum... bunun affını konuşmak çok saçma geliyor. Aldatan insanın affı olur mu ki? Bazen sevenler bile affedilmezken aldatana böyle bi şans vermek yazık... kimsenin basına gelmez umarım çok zor.

Eğer ikiside devam etmeye istekliyse çift terapisi alarak devam ettirebilirler bence. Profesyonel destek şart ama çünkü bir kavga anında tekrar başa kakılmamalı bu olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…