- 18 Şubat 2018
- 12.195
- 2
- 54.731
- 598
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız y.lisans kazanıp yurt dışına gitmiş, birlikte olmak için zamanları yokmuş sanırım.
Arkadaşınız affetmiş çoktan siz farkında değilsinizHerkese iyi akşamlar, arkadaşım adına açıyorum konusu gibi olacak ama tamda değil. Yakın bir arkadaşım durumunu bana anlatıp ne yapacağımı bilemiyorum diye akıl istedi.ben ne cevap vereceğimi bilemedim açıkçası, size danışmak istedim. Ona okutacak falan değilim ben akıl vermeli miyim, vereceksem ne demeliyim, siz olsanız ne derdiniz diye danışmaya geldim.
Eşiyle epeydir- 8-9 aydır sanırım- araları bir iyi bir kötü şeklinde gidiyormuş ilişkileri. Biz hiç dışarıdan öyle görmüyorduk, şaşırdım anlatınca. Sanırım 6 ay önce şiddetli bir kavga etmişler, ayrılalım artık yeter demeye dönmüş olay. Bizim kız bunu daha öncede söylemiş ama eşi hep yapıcı olan taraf oluyormuş. Bu sefer adamda tamam ayrılalım yeter demiş. 2 hafta böyle sürekli kavgayla geçince günler, arkadaşım yok ya ben ayrılmak falan istemiyorum, ben eski günlerimize dönmek istiyorum demiş. Adamda çok sevinmiş herşey yolunda sandım dedi.
1 ay önce arkadaşım tesadüfen adamın telinde mailler görüyor, yazın yanında çalışan stajyerle mesajlaşmalar falan. arkadaşım sinirlendiğini ama garip bir şekilde şaşırmadığını söyledi. sanki bekliyordumda kaçıyordum, bilince bir rahatladım oh şükür bitti bu kabus diye geçti içimden bir an dedi. Adamla yüzleşmiş hemen, hakaret falan ettim o kadar dedi. Sonra adam aramız çok kötüydü, seni hiç mutlu edemiyordum, kendimi yetersiz hissediyordum kız ilgisini çok belli etti, pohpohlanmak hoşuma gitti demiş. Cinsellik olmamış- arkadaşım kızın muhafazakar bir aileden geldiğini, bekaretin çok önemli olduğunu konuştuklarını bu olaydan önce biliyormuş o yüzden bu kısma inanmış. Ben emin olamadım, ama banada öyle geldi, kız y.lisans kazanıp yurt dışına gitmiş, birlikte olmak için zamanları yokmuş sanırım. Maillerde de hep elimi tutunca çok heyecanlandım tarzı şeyler varmış. Whtsapp konuşmalarında adam sürekli arkadaşımı, onunla olan ilişkisini falan anlatıyormuş. Yani anlam veremediğim tuhaflıklarla dolu olay. Bu yüzleşmeden sonra adam çok değişmiş arkadaşımın dediğine göre. Dibimden ayrılmıyor, ne dersem yapıyor, sana herseyi unutturacağım, yepyeni bir başlangıç yapacağız diyormuş. Adam depresyonda gibiydim, kendimi kaybetmiştim, sana, bize değil kendime zarar vermek ister gibiydim diyormuş.
Arkadaşım bunlar unutulur mu yeni başlangıç yapılır mı diyor, eski ortak komşularımız vardı, onların kavgaları, tartışmalarını etraflarındaki herkes biliyordu -hemde cinsellik detaylarına kadar- onlar herseyi geride bıraktı, 3 çocukla balayında gibiler, ne gururları, ne dedikodular umurlarında değil, bizde de olur mu diye soruyor bana. 12 yaşlarında bir kızları var onlarında, arkadaşım eşiyle yaşıt 40 yaşındalar. Denesem sadece zaman kaybı mı olur, yeni başlangıçlar için geç mi kalırım korkusu var en çok. Birde eşi maddi açıdan iyi kazanıyor, bundan sonra herşey senin, ortak hesapta olmasından rahatsızsan annenin-babanın adına yatır, istersen kasa kirala koy falan diyormuş. Adam bana gerçekten düzeltmeye hevesli gibi geliyor bir an, düzeltmeye hevesi olan hiç bozmaz diyorum sonra. ben olsam adamın gırtlağını keserdim ilk anda ortada ne konuşacak mevzu olurdu ne başka birşey diye düşünüyorum sonra. sonuç olarak ona yapıcı br konuşmamı yapmalıyım, zamana bırak mı demeliyim, mıç bu adamın ağzına mı demeliyim bilmiyorum. Karışma diyeceksiniz bir çoğunuz, bende öyle yapmayı dilerdim ama 25 yıllık arkadaşım, cesaret edip sadece bana anlatmış, ay ben karışamam diyemiyorum. 1 hafta oldu öğreneli kafamın içinde dönüp duruyor sürekli, benim başıma gelse ne olurdum diyorum, kalbim sıkışıyor. Offff.
:) Valla evet. Nasıl muhafazakarlıksa, evli erkeklerle bekaret muhabbetleri. El ele tutuşup heyecanlanmalar falan...Kız Allah'tan muhafazakar mış,şu erkeklerin palavra sıkma yöntemleri çok komik oluyor gerçekten.Adam hiç masum değil,kadın da çok hatalı.Siz çok fazla karışmayın bence.
Okuyunca içimden baya saydırdım ama buraya yazamam tabi☺.:) Valla evet. Nasıl muhafazakarlıksa, evli erkeklerle bekaret muhabbetleri. El ele tutuşup heyecanlanmalar falan...
Şiddete karşiyız şiddete karşıyızhevesi olan hiç bozmaz diyorum sonra. ben olsam adamın gırtlağını keserdim
Yav zaten cinsellik olmasa bile fark eden bir şey yok. Adam bayağı aldatmış, aldatırken hiç de öyle kötü hissetmemiş. Biraz acı olacak ama halinden gayet mutluymuş yani. Eğer koşullar uygun olsa, zarar görmeyeceğini bilse hayatını şak diye değiştirir miydi? Bence evet.Okuyunca içimden baya saydırdım ama buraya yazamam tabi☺.
Buna halk arasında alan razı,veren razı derler kısaca.O konuşmalar geçmiş mi?Geçmiş,aldatma illa fiziksel temasla olacak diye bir kaide yok.Kataktersizlik diz boyu,daha ne diyeyim ki?Yav zaten cinsellik olmasa bile fark eden bir şey yok. Adam bayağı aldatmış, aldatırken hiç de öyle kötü hissetmemiş. Biraz acı olacak ama halinden gayet mutluymuş yani. Eğer koşullar uygun olsa, zarar görmeyeceğini bilse hayatını şak diye değiştirir miydi? Bence evet.
Bence de öyle. İstenince hangi imkansız durumlarda ne zamanlar yaratılabiliyor, bilseniz aklınız şaşar.
Kac dakika sürecek adamın işi de kadın yurtdışına gitti diye birlikte olmaya zaman olmasın insan yasak aşkıyla havaalanından önce bile son bir gün geçirir, hiç yoktan son bir saat geçirir, yolluk niyetine. Bunlar ne saf dusunceler böyle