affedilir mi bu?

Eşinin işyerindeki stajyerle bekaret muhabbeti yapan: arkadaşınız, olarak anlaşılıyor doğru mu ?

Arkadaşınız 6 ay önce kocasından ayrılmaya karar vermiş , adam da yoluna gitmeye niyetlenmiş. Adamı beğenen çıkınca arkadaşınız ," ne yaptım ben ? " diye paniklemiş görünüyor.

Adamın kazancının iyi olmasının konuyla ilgisi ne ? Ne iş yapıyor beyefendi ?

Anlattıklarınızdan : adamın kazancı iyi diye , nikahı bende dursun da : dışarda kimin canını yakarsa yaksın , zihniyetinde gibi duruyor arkadaşınız.

Yakın arkadaşta olunsa bu denli özel bir konunun anlatılması hoş olmamış. Yarın onlar unutsa da , siz unutmayacaksınız.

Muhafazakar kızımız elin evli adamıyla bekaret konuşunca muhafazakarlığına zeval gelir mi? Gelir.

Valla sevişip geçse daha iyi bundan. Eskort denilir metres denilir, kocadan test istenir eğer affedilecekse devam edilir. Ama Bu böyle uzaklaşmıştık ilgiye açtım vs tehlikeli işler. Çünkü bir ihtimal olsa hemen her şeyi bırakıp yenisine gidecek bir hamle. Asıl aldatma bu bence.

Kız bakire olmasaymış fiili de olurmuş

Buna halk arasında alan razı,veren razı derler kısaca.O konuşmalar geçmiş mi?Geçmiş,aldatma illa fiziksel temasla olacak diye bir kaide yok.Kataktersizlik diz boyu,daha ne diyeyim ki?
Açık açık yazarsam ban yerim. Temas olmayınca bununla kendilerini avutuyorlar sanırım. Niyeyse derdimiz hep orayla ya, aldatma da hep onla ölçülüyor işte.

haa aldatma olaylarına bakıyorlar ilişki terapistleri, gitsinler bu olayı çözsünler kendi aralarında, yüzleşsinler arka planı anlasınlar. çirkin bir hadise olduğu için yokmuş gibi davranıp devam etmesinler, üstünü kapatmasınlar yani bir gün açılır

Ben olsam karismazdim. Ileride bir sekilde pisman oldugunda raava beni gaza getirmeseydi boyle olmazdi diye dusunebilir. Affedilir mi affedilmez mi bilemem, her iliski dinamigi farklidir. Kendisi karar versin iyisiyle kotusuyle.

Arkadaşınız ne yapar bilemem. Ama size tavsiyem su hiç karışmayın.
Bakın direk ben şöyle diyorum banane.
3 arkadaştık birisi eşim aldattı bilmem ne diye ağladı. Geldi evimde kaldı nerdeyse. Kocasıyla barıştı . Diğer arkadaşım ona gurursuz dedi. Onun eşi daha fenasini yaptı. Fenası olur mu demeyin. Var. Ve ne yaptı oda barıştı.
Ben şöyle diyorum herkese banane. Herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Siz negatif elektrik paratoneri değilsiniz.

Arkadaşınız bu evliliği gözden çıkarmış, adamın aldatması da bu yüzden işine gelmiş, ama bu sefer de konfor alanından çıkmak zor geliyor. Gerçek şu ki birbirlerini çok yıpratmışlar, hata asla tek tarafta değil. Belki arkadaşınız da bir işler karıştırıp yakalanmadı bunu da bilemezsiniz. Ben olsam hayırlısı der geçerdim herhalde.

Ben o kızın yurt dışına eğitime gittiğini de sanmıyorum..adam kendi evinden 5 km ötede rezidans daire tutup sevgilisiyle aşkını yaşasa kimin haberi olacak sanki

Birde eşim beni aldatsa ve sonrasında para muhabbeti yapsa, bundan sonra şöyle olsun böyle olsun diye iyice dellenirim sanırım.
Bu durumun arkadaşınızın hoşuna gitmesi de tuhaf geldi bana. Eşini o da gözden çıkarmış aslında ama başka şeyleri gözden çıkaramıyor gibi.

Bir kere yapan bir daha yapar. Yapmasa bile acaba yapiyor mu suphesiyle omur gecmez. Isin bir de onur, gurur meselesi var. Yediriyorsa kendine devam etsin.

Çocukluk arkadaşım yaşadı bunun benzerini ve dahi affeden onursuz gurursuzdur diyenlerden biriydi. Ben de net böyle düşünürdüm. Yakaladı eşini. Bir ufak çocukları vardı. "Affedersem onursuz mu olurum, gurursuz mu olurum? Sen olsan ne yapardın? Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum" diye benle dertleşti ki hala daha annesi bilmiyor (Affetti). Onu o halde görünce, çektiği ıstırabı, buralardaki ilk aldatma ve ardından ciddi affettirme çabası gösteren eş gibi kritik konulara kolay kolay "Gurursuz musun, boşa gitsin" yazamaz oldum. Arkadaşımın ölü gibi gezdiğini gördüm yani, bir sene filan terapi aldı. Ona söylediğim, hayat, senin hayatın, ikinci şansı verip vermemek de sadece senin kararın ve bu karar, başkalarının onayına bakılmayacak kadar büyük bir karar. Karışıp kalmış olabilirsin, sana tek tavsiye edebileceğim psikolojik destek alarak yolunu kendi içinde netleştirmendir.

Böylesi bir durumda, araya girmemenizi tavsiye ederim.

Siyah Kuğucuğum, bekaret bir engel değil ki. Yav sürtünme konularından illallah etmedik mi biz?
Ahlak, namus nedense hep bekaretle ilişkilendiriliyor ve bekar bir kadının bekar bir erkekle ilişkiye girmesi toplum ahlakını bozuyor diye nitelendiriliyor.
Evli olduğunu bile bile biriyle yalnızca el ele tutuşmak mı daha ahlaklı yoksa bekar iki insanın birlikte olması mı derseniz bence 2. si.
Ahlak ve namus davranışlarımızın bütünüdür, konudaki evli adam da onunla gönül ilişkisi yaşayan genç hanımda namuslu değiller, hangi değerlere sahip olursa olsun yazışmalarda eşinden bahseden bir adamı okurken zerre yüzü kızarmıyor ama elimi tutunca heyecanlandım bekaret benim için önemli derken namuslu kadın imajı çizmeye çalışıyor işte buna gülerim ama tabii buradaki odak noktamız adam ve eşi, zira birbirine sadakat sözü vererek evlenen onlar.

Adamla evli olan arkadaş da affedecek zaten de işte neyse.

Öncelikle evli insanların böyle kararlarına karışılmaz.
Olaya dönecek olursak da arkadaşınızın eşi o dönem eşi ile araları kötü olduğu için o kızla görüşmedi, o kız ona fingirdediği için eşini, evliliğini ikinci plana attı ve karısı ile arası bozuldu ve eşinin ayrılık teklifinin üzerine atladı bana kalırsa. Karaktersiz erkek tiplerinde başka bir kadın onlara yüz verince , karısının her isteği, her uyarısı gözüne batıp, kavga sebebi oluyor evlilikte ; diğer tarafta aslanım kaplanım diye sürekli poposunu kaldıran bir kadın var çünkü.
İkinci olarak bir kadının aldatılma ile ilgili olarak ama cinsellik olmamış diye kendini kandırması kadar aci birşey yok. Kızla ilgili olarak da ailesinin muhafazakar olması kızın evli bir adamın peşine düşmesine engel olmadığına göre; böyle bir kızın bekareti takacağını da çok sanmıyorum. Hadi bir ihtimal takıyorsa bile burada açılan konulardan görüldüğü üzere evli erkek meraklısı güya muhafazakar aile kızlarının vajinasını kullanmadan nasıl seviştiklerini, bir kaza olsa bile doktora gidip, tamirat tadilat yaptırdıklarını bilmeyen yok. Bence arkadaşınız kabul edecekse bunuda bilerek etsin.
Ama ben kocasının gerçekten evlilik yürütmek istediğinide sanmıyorum. Sadece çok köşeye sıkışmış, karısının elinde adamı ağır kusurlu gösteren deliller var, şimdi dava açıp boşansalar maddi olarak çok zorlanacak ondan bu kadar birden evliliği devam etme aşkı. Zira karısına bu kadar değer veren adam stajyeri iki yüzüne gülüp fingirdedi diye eşi ile boşanma aşamasına gelmez.

Son düzenleme:
Ben o kızın yurt dışına eğitime gittiğini de sanmıyorum..adam kendi evinden 5 km ötede rezidans daire tutup sevgilisiyle aşkını yaşasa kimin haberi olacak sanki
Yaşandi dayimin eşi dayimi affetti.
Rezidans tutmuş kiza 2 yildir devam ediyormuş iliskileri, kiz daha cok genc.
Aldatan kadin/erkek farketmez nefret ediyorum midemi bulandiriyolar.

Eee kız dönünce ne olacak, maksimum 2-3 yıl sonra dönecek o zaman da boşluğa düşmeyeceği ne malum? Bahanelerin sonu gelmez ki aldatmanın da bahanesi olmaz. Affetme durumunda da ileride affettiği şeyi gösterip boşanma davası açamaz, en azından bunu söyleyin. Duygusal aldatma, fiziksel aldatma farketmez aldatma aldatmadır işte. İlla affetmeyi düşünüyorsa da çift terapisine gitsinler, ben aldatılmayı gerçekten unutabilen bir kadın görmedim. Kendi hayatı kendi bileceği iş. En azından maillerin dökümanlarını alsın.

Ben de yazdım Mune Hanımcığım. Adamlar bariz yasak ilişki yaşamışlar. Elini tutmuş, heyecanlanmış, bekarete kadar mahrem bir sürü konuyu konuşmuşlar. Daha ne olsun ya? Cinsel organ teması olmadı diye elini yıkayıp kenara pür pak olarak mı geçecek şimdi?
Bence de affedecek. Çünkü yatmamışlar. Buna endeksli her şey.

Yaşandi dayimin eşi dayimi affetti.
Rezidans tutmuş kiza 2 yildir devam ediyormuş iliskileri, kiz daha cok genc.
Aldatan kadin/erkek farketmez nefret ediyorum midemi bulandiriyolar.
Eeee ben çok yakından şahit oldum. Olay çok duyuldu o yüzden mesleklerini vs yazmayacağım ama 2 yıl önce adam eşini baya baya çatır çatır aldatmış, aldattığı kızın ailesiyle bile tanışmış (erkek arkadaşlarımla tatile gidiyorum demişti meğer kızın ailesi ile tanışmaya gitmiş). Hatta eşime çok güvenirim falan derdi. Bu bosanmayınca kız ortalığı ayağa kaldırdı herkes duydu. Kadın affetti. Kız başka bir şehire yerleşti. Beyfendi eşinin arabasını yeniledi, çok güzel gidiyordu her şey. 2 yıl geçti olayın üzerinden, geçen ay başka bir olay patladı. Meğer paşam başka bir kız bulmuş, önceden ilişki yaşadığı kız da bunu bir şekilde öğrenip yeni sevgili olduğu kıza her şeyi anlatmış o da aynı şeyleri yaptı, ortalığı ayağa kaldırdı. Sonuç? Kadın (eş) hiçbir şeyi bilmemezlikten geliyor, işi gücü olduğu halde evliliğine mutlulukla (!) devam ediyor ama nedense hep bir ben mutluyum, sorun yok diye gösterme çabası içinde kendini heba ediyor. En son tayin isteyip gitmeye karar verdiler, yeni başlangıç yapacaklarmış. Adam sadakatsiz olduktan sonra istersen Mars’a git. Tek hücreli canlılarla bile aldatır. Arabayla, evle, yeni çantalarla avutmak isteyen avutsun kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…