- 14 Mart 2013
- 7.780
- 3.829
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
Bugünlerde okuduğum konularla da alakalı olarak aklıma takılan birşey var kızlar, ne kadar yapma etme desek de burdaki çoğu arkadaş bir şekilde hata yapan (aldatmadan tutun yalan söylemeye kv ile eşinin arasındaki dengeyi sağlayamamaya kadar) eşini/nişanlısını affediyor. Ben bir kişiyi affedersen aynı hatayı iki kez yapar kanısındayım, yanlışta mıyım bilmiyorum. Ablamda da gördüm affetti ama son hep aynıydı her konuda.
Peki ne oluyor bunların sonu? Affedip de mutlu olan eşim/nişanlım bu hatayı yapmıyor iyiyiz mutluyuz diyen var mı? Yoksa benim gibi mi düşünüyorsunuz? Çok şükür şuan bir sorunum yok, ama yapım gereği biraz paranoyağım hep başıma gelse naparım diye düşünüyorum. Fikirlerinizi almak istedim. Çok mu katı kurallarla çevirmeliyiz ilişkilerimizi, yoksa hep optimist olup affedici yapıcı mı olmalıyız, Tecrübem yok bölünmüş durumdayım.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Peki ne oluyor bunların sonu? Affedip de mutlu olan eşim/nişanlım bu hatayı yapmıyor iyiyiz mutluyuz diyen var mı? Yoksa benim gibi mi düşünüyorsunuz? Çok şükür şuan bir sorunum yok, ama yapım gereği biraz paranoyağım hep başıma gelse naparım diye düşünüyorum. Fikirlerinizi almak istedim. Çok mu katı kurallarla çevirmeliyiz ilişkilerimizi, yoksa hep optimist olup affedici yapıcı mı olmalıyız, Tecrübem yok bölünmüş durumdayım.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum