Affedemiyorum bi fikir verin nolur

nolmuş yemeğe çıkmışsa?
siz zaten iş arkadaşlarıyla bile yemeğe çıkmasını sorun ederken olaydan öncede güven sorununuz vardı demek ki..
cidden soruyorum yemeğe çıkınca ne oluyor?

Yalan söylemeye sevk etmeyin sevgililerinizi eşlerinizi.
Sen hiç iş hayatında bulunmadın galiba. Çalışsaydın iş arkadaşlarının basit toplanma yemek yeme gibi sıradan aktivitelerine sırf eş sevgili her ne haltsa istemiyor diye, saçma sapan yalanlar söyleyerek katılmamak zorunda kalmanın ne kadar ALÇALTICI birşey olduğunu bilirdin.
Benim eşim de 1-2 yeltenmişti vaktiyle. Gerçekten insan napacağını şaşırıyor. Gelmişsin 25-30 yaşına, herkes de biliyor neden gidemediğini ... Çok şükür konuşa konuşa hallettik biz.
Kısaca hatalı olan sensin. Yapma ablacım. Yalan söylemek zorunda kala kala alışır yalan söylemeye. Sonra evlenince başını çok vurursun duvarlara.

D eniz Şans verse ve evlense bu evlilik yürür mü sence?Bence çok zor.

Annen hakli der giderim.
Bu kadar abartmayin herseyi ya..
Nasil bunalttiysan soyleyememis iste.
Kimse bulunmaz hint kumasi degil.
O cocukta bi sure ayrilik acisi ceker ama yine bi kiz hayatina girer yuvarlanip gider.
Olan bu stresle sana olur.

Bence o çocuk kendi ruh sağlığı için konusahibiyle evlenmesin,ne bunaltmışsınız ya adamı,hakketten tasma takın bari. O da özür dileyip duruyor gariban ona da ayrı üzüldüm

Sevgili olmanız her an ona ilgi göstereceğiniz anlamına gelmez her ilgisiz kaldığında biriyle yemeğe mi çıkacak söylediği bahane kötüydü.Bunun dışında affedilmeyecek bir durum yok 6 yıllık ilişkinizi siz daha iyi bilirsiniz daha iyi tanırsınız ilk defa mı böyle bir şey yaşadınız? Arkadaşlarıyla ilişkisini kesmiş pişmanmış zaten siz de fazla uzatmayın derim bundan sonrasına bakın.İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Evet ilk defa boyle bısey yaşadım, bu bahaneyi kendisi öne sürmedi ben düşününce onu yalnız bıraktığımı farkettim bu benim düşüncem yani, o sadece özür diliyo tekrarlamiycam diyo o kadar.

Acimasizca elestirmek yada hakaret etmek yerine anlamak istediğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim , yorumunuz için de. Inşallah

Ilk defaysa dediğim gibi bundan sonrasına bakın tekrar ediyor mu davranışları nasıl gözlemleyin.Doğru insanı bulmak gerçekten çok zor yıllardır verdiğiniz bir emek beslediğiniz duygular var fevri hareket edip bütün bu güzel şeyleri yoksaymayın.Araya soğukluk girdikçe aşması zorlaşacak affedin.

Yalanin büyügügü kücügü ya da bir mazereti olamaz. Bence siz onu affetmek istiyorsunuz ve affetmeniz icin destekleyen yorumlar almaya geldiniz. Sevgilinizi siz taniyorsunuz ve vereceginiz kararin sonuclarina da siz katlanacaksiniz. Ayrica o arkadasinin kendisine karsi ilgisi oldugunu anlamamasi da pek inandirici gelmedi.

buna benzer eşimle sevgiliyken bir durumda biz yaşamıştık. telafi edilmesi affedilmesi zor bir şey değildi ama onun için kafamda kurduğum tüm güven sarsılmıştı. toparlanması gerçekten zor olmuştu benim. aynı senin gibi birilerine anlattığımda amaaan buna mı üzülüyorsun bir şey yapmamış diyorlardı ama mesele yapıp yapmaması değil bendeki güveninin zedelenmesiydi. ben sana şunu söyleyeyim zamanla her şey yoluna varıyor. gerçekten seni seviyor değer veriyorsa eski güvenini kazanmak için zaten elinden geleni yapacaktır eminim. hatta üzerinden yıllar geçince ya buna mı bu kadar kafayı takmışım bile diyeceksin. şuan her şey tazeyken güvenmek için zorlama kendini erkek arkadaşında durup durup güveniyor musun bana diye sorgulamasın. zamana bırakın, göreceksiniz unutulacak yeniden eskisi gibi olacak her şey. eğer karşı taraf hatalı olduğunu kabul etmeseydi zaten burda güvenmek için çaba harcamazdın, demek ki güvenini yeniden kazanmak istiyor sen de akışına bırak ne kendini ne erkek arkadaşını daha fazla sorgulama yoksa gerçekten böyle ufak tefek şeylerden çok fazla yıpranır ve toparlanamazsınız.

Birilerinin beni anladığını bilmek bile gozlerimin dolmasına sebep oldu. Herkes bunda ne var insanlar ne dertler yasiyo derken, ben derdimin ne olduğunu bile anlatamazken, kendime her seferinde abartma diyip sonra bikac saat haber alamayinca kuşkuya düşmekten gerçekten yorulmuşken, bunun olmasini hic istemeyip, ama duzeltemezken bu soyledikleriniz benim için öyle değerli ki. Ben öğrendiğim gün bitsin demistim kafamda, eğer bir adım gelseydi bitsin diye zorlamazdım. Başından beri hatasının farkında, başından beri pişman, aramıza yalan sokmamalıydım diyo. Yapılan ufacık tek bir hata ama benim derdim sarsılan güvenim.. Bunun nasıl düzeleceğini hiç bilemedim ve şu anlattığınız bana rehber oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim..

Bakin siz cok kirilmissiniz,istemediginiz bir seyi yapmis erkek arkadasiniz.
Bazen oyle durumlar olur ki sosyal cevremizde istemedigimiz ortamlarda tuhaf gorunmemek icin bulunuruz.Erkek arkadasiniz o yemege bi anlik dusuncesizlikle tamam demis olabilir onlar kadinlar gibi detay dusunmezler ya da ortamda tuhaf gorunmemek icin gitmis olabilir. Diyelim ki bu kizin ilgisi var ve erkek arkadasiniz bu sebepten gitmiyor ama bunu acik acik soyleyemez degil mi, bu durum diger arkadaslari tarafindan yanlis algilanabilir. Sonucta is ortami ve eger boyle algilanirsa o ugrasacak ordakilerle. Size soylememesi hos degil ama araniz bozulmasin istemis simdi cok pisman ve kendini affetirmek icin her seyi yapiyor demissiniz. Bu affedilmeyecek bir sey degil, biraz empati biraz anlayisla ustesinden geleceksiniz. Baktiniz sizden yine bir seyler sakliyor iste o zaman affetmeyeceksiniz.
Sadece farkli bir bakis acisi getirmek istedim. Her sey gonlunuzce olsun.

Önemsenerek yapılan her bir yorum öyle değerli ki. Evet aslına bakarsanız öyle kızlarla bi arada olmaktan biseyler yapmaktan falan keyif alan bi insan değil, gelicem dedikten sonra gelemem diyemedim diyo tıpkı sizin söylediğiniz gibi ortamda o pozisyona düşen olmak istememiş, ayıp olur diye düşünmüş. Bilsem ki o masada o kız var diye, hani onunla zaman geçirmek için gitti, o zaman daha farklı olurdu. Ama niyetinin kötü olmadığını bildiğim için zaten, affetsem mi affetmesem mı falan diye değil, kendimdeki güvensizliği aşmak için uğraşıyorum.
Çok teşekkür ederim.

Rica ederim.
Ben sizi cok iyi anladim. Kesinlikle asabilirsiniz, sadece biraz empati kuracaksiniz. Gelicem dedikten sonra gitmesi cok normal. Eger gitmese o zaman tuhaf olmaz miydi, belki o zaman diger is arkadaslari alinacakti.
Dusunememis sonrasinda da batirmis.
Kesinlikle size yalani hos degil,savunulacak bir tarafi yok ama inanin asilmayacak bir sey degil. Zaten boyle seylerle biten bir iliski olmasin sizin icin.
Guvensizliginizi bundan sonraki tavirlariyla gecirebilirsiniz.

Umarim guzel gunleriniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…