Çok güzel giden 3 senelik bir ilişkim vardı, bu sene mezun olduk uniden ve herkes memleketine döndü tabi. Okul bittikten sonra mesafeden kaynaklanan bazı sorunlar olmaya başladı, kpssye hazirlaniyodu, issizdi gergindi zor bi dönemdi yani geçen bikac ay, kavgalar vs. oldu. Bi kavgamızdan sonra bikac gün görüşmedik ve erkek arkadaşım o bikac gün icinde eskiden çalıştığı işyerindeki arkadaşlarına yemek sozu vermis onlar teklif etmisler o da kabul etmis. Sonra biz tekrar duzelince bunu bana soylemedi çünkü 5 kiz ve tek erkek o gitmisler yemege, onlarla görüşmesini istemiyordum, hicbirisine farklı bi gözle bakmadığını biliyorum ancak görüşmesini istemediğim kişilerdi. Biz kötüyken konusmuslar yemek icin ancak yemeğe biz baristiktan iki gun sonra gitmisler ve sevgilim bunu benden saklamış. Ben onu o saatte çalışıyo işte zannederken yemeğe gitmiş kızlarla. Ben bi şekilde yakalayinca önce yalan söyledi reddetti, fakat itiraf etti, söz verdiğini o yüzden geri donemedigini herşeyi ona göre ayarladıkları için gelemiycem diyemedigini ama yeni düzelmişken aramız bozulur diye bana da soyleyemedigini söyledi, ama aynı kisilerle bu yemekten bir ay önce yine aramiz bozukken de yemege çıkmış, yine ben onu işte zannederken. Fotoğraflarını gördüm yemekteyken absurd bi durum yok gayet seviyeli bu yemek, zaten üç dört yıldır gidip geldiği bi şirketti, iş arkadaslariyla bi yemek gibi yani. Biz 24 yasindayiz, 5 kiz diyorum ama ikisi bizimle yaşıt diğerleri evli çocuklu kırk yaşında insanlar. Çok pişman olduğunu görüyorum, şimdi o kızların hicbirisiyle gorusmuyo hatta bana itiraf ettiği gün hepsiyle bağlantısını kesti, sildi engelledi ne istersen yaparım diyo. o dönem kötü günlerden geçtiğini soyluyo, sinav vardi stresliydi açıkçası bende ona çok destek olamamıştım, objektif bakınca o dönem yapmamam gereken şeyle yapmışım yalnız bırakmışım, yalnız hissettirmisim. Bana sürekli kendini affettirmeye çalışıyo pişman olduğuna inanıyorum da, ancak bana yalan söylemesini, aptal yerine koymasını affedemiyorum. Benden uzakta yaşıyo, istese tekrar yapar gözüm gormuyo sonucta, güvenemiyorum, eskiden gün boyu konuşmasam hiç şüphe duymazdım yanlış bısey yapacağından, aslında bu karakterde bi insan hiç değil 6 senedir tanıyorum onu, son bikac ayda hiç yapmadığı şeyleri yapar hale gelmişti gerçekten (şimdi yine eskisi gibi, iş buldu, sınavı iyi geçti, stresi azaldığı için eski tanıdığım haline geri döndü ) biraz da bu yüzden hayal kırıklığım büyük oldu. O da kendisine sasiriyo ben nasıl yaptım bilmiyorum diyo, gelcem dedim ayıp olur diye geri adım atamadım diyo, ben açığını yakalayınca da beni kaybetmekten korktuğu için yalan söylediğini soyluyo, çok büyük yeminler etti, hayatta en değer verdiği şeyler üzerine, kalbim samimiyetine inaniyo onu kaybetmek de istemiyorum fakat eskisi gibi olamıyorum, sürekli bi şüphe bi güvensizlik var icimde, güvenim kırıldı. Tam kalbim eskisi gibi sevgi dolu oluyo, sonra birden buz gibi hissediyorum. Hala uzakta yaşıyoruz belki de yan-yana olmadigimiz için geçmiyo içimden.. Ne yapmalıyim arkadaşlar bi yorum yapin nolur. Anneme bana yalan söyledi diyorum napmis gitmiş dokunmuş mu birine insanlar onu bile affediyorlar diyo. Çıkamıyorum işin içinden