hayırlı cumalar günlügüm ....
evet bugün tartı günü.. ilk sayfayı güncelledim ...
1 haftadır montignac 1.aşamadayım malum .ama sonuçlere ben bile şaşirdım . bukadar monti deneyiyim oldu ama bu kadar iyi sonuçalmamışdım daha evvel .inşallah böyle devam eder.
aeben .......23 eylül .2011
başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak ).
3.hafta ............. 63 000 gr.
4.hafta ............. 63 900 gr . (regl haftası )
5.hafta.............. 63.500 gr.
6.hafta ............. 63.200 gr(10gün .w.w. diyeti)
7.hafta ............. 65.000 gr.(bayram haftası )ve monti 1.aşamaya başlıyorum .
8.hafta.............. 62 700 gr. (1.haflalık monti sonucu .)
ölçüler .
...........ilk.hf...1.hf...2.hf. .....7.haf. 8.haf.
bel..........74.....72....72.........74......71
alt bas.....95.....94....94.........95..... 93
üst bas....93.....91....91.........92..... 90 .
göbek .....93.....92....92.........92..... 91.
gögüs..... 92.....91....91.........92..... 91.
bacak .....51.... 51....50........ 51......50 ..
evet bu hafta giden 2.300gr .
bi alkış kendine galiba hak ettim ....
tebrikler
eğer sonuçlar bu kadar güzelse haftaya ben de deneyeyim
bu hafta da kendi düzenime devam etmekle beraber monti hakkında biraz okuyayım bilgileneyim
karar verdiğimde paylaşırım senle de...
sevgiler
ztn bnm de hedefim kısa zamanda zayıflamak değil sağlıklı olmak takibe birazdan başlıyorum inşallahlilişim her hafta böyle olmaz yanıltmayım seni .inan ben bile şaşırdım bu kadar beklemiyordum . benim hedefim haftada 500gr.la 1 kilo arası inşallah verebilirim .idaalıde bu zaten ...
zaten bu verdigim kilonun 1 ri yeni alınmıştı . bunu göz önünde bulundur ..
linkin son sayflarıı oku vakit buldukça liliş..
sabah illa meyve yemek gerekir mi? yoksa direkt kahvaltı edip meyveyi ara olarak da yapabilir miyiz?selam günlügüm ....
bugün 10. günüm montide.. gözle görülür incelmeler başladı bende çok mutlu oldum .. bu mana moal kaynagı oluyor ve montime daha sıkı sarılmamaı saglıyor ...
malum hafta sonu hafta içi kadar düzenli olmasa idare eder ..
cuma günü gün üm vardı biliyorsunuz karbon çok yemiştim dünde bunu dengelemek için karbonu azaltımç tabı bu sabah ekmegimi ekledim hemen mönüme ...
malum fazla karbonsuz kalmayın yani ekmeksiz, baklagilsiz kalmayın ..
9.gün mönti
cumartesi mönüm .
7 30.
1 mandalina .
9 30
omlet.....karışık peynir(lor ve süzme )
domates ..tere. 2 zeytin .. )10 15 fındık .
14 .00
1 tb kıymalı yeşil fasulye ..
1 kase yogurt .yeşilik .
17 .00
3.4 taze altın çilek. 1 küçük armut ..
18 .00(canım bişi istemedi dugüne gidiyorduk atıştırdım dügünde bişi yemeyim diye . )
1 avuç fındık . tel peynir
40 dk pilates .
30 dk yürüyüş .
1 kupa karışık çay .
2 lt su
sabah illa meyve yemek gerekir mi? yoksa direkt kahvaltı edip meyveyi ara olarak da yapabilir miyiz?
bir de omlet yaparken yağ önemli mi yani az yağlı/yağsız mı yaptın yoksa fark etmez mi?
yemeklerde yağ ölçüsü var mı?
ya kusura bakma çok soruyorum ama monti uygulayacaksam da kendi beslenmeme en yakın şekilde uygulamak istiyorum ama kendi yemeğimi kendim yapıyorum ya olur da yapamazsam annemin yaptıkları biraz yağlı oluyor yesem mi diye cok düşünüyorum yememeye çalışıyorum ondan soruyorum
çok soruyorum ztn öğrenmezsem aklıma yatmazsa olmaz :)lilşim meyve yemek içim midenin aç olması yeterli illa sabah olması şart deyil ama en boş mide sabah oluyor ... meyve yemek için ögünlerden sonra 4 saat beklemelisin ..
yag konusunda zeytin yag öneririm . abartmadan kullanılmasının bi sakıncası yok . yeterki doymuş yaglar olmasın yanı kaymak, tereyag ,et yagı gibi .bunlar pek yenmiyor montignacda..
montiyle ilgili çekinme ne istersen sorabilirsin lilişim .
teşekkürler....küçük notlarımdan .
çogumuz biliriz yemeye oturdugumuzda hep salatayla yada proteinle başlamamız söylenir ...
bunun sebebide şu miğdeye ilk giren ne olursa pankreas onun gl endeksine göre insülün salgılarmış..
malum prolerin ve sebzelerin gl endeksi düşüktür .. oysa yemege ekmekle ve onun gibi karbonhidratla başlarsak onun gl endeksinden insülin salgılanırmış...
gl endeksinin kilo vermede ne derece önemli oldugunu yazmama gerek yok sanıyorum ..
bazı bilgileri biliyoruz ama ne kadar uyguluyoruz ?..
..hadi bundan sonra ik lokmalrımız protein yada sebze olsun
ekmek arasına koymadan çatalla peynir atamıyormusun agzına liliş .teşekkürler
ben de artık sebzeyle başlayayım bari
ama sabah ekmek arası peynir yiyoruz o nolcak?
yok ben direkt peyniri ekmeğin içine koyuyorum sandviç gibi ama bundan sonra bi lokma peynir atarım ağzımaekmek arasına koymadan çatalla peynir atamıyormusun agzına liliş .
ayrıca kahvaltıda yeşilligin sögüş dom. salatyalıgın olmuyormu ..
hasretim inan seni benden iyi kimse anlayamaz.. nerden baksan 2 senedir tanıyoruz birbirimiz ve yaptıgın denemedigin diyet kalmadı biliyorum :) senin durumları bende çok yaşadım ..ablam yeniden montiye baslamissin hayirli olsun..okadar diyet yaptim bi su montiyi yapamadim hakkiyla :) ama aklim cok kötü kaldi :) oruc borclarim var,orucla beraber yapmak istiyorum ama hep su ekmek ve peynir yüzünden cesaret edemiyorum sanki bosuna ugrasicakmisim gibi geliyor,biliyosun burda dogru dürüst ekmek bulmaiyorum yagsiz peynirde yok,peynirde omayinca kahvlati secenegim cok azaliyo ben yumurtada yiyemiyom ekmeksiz,yumurta cokda önemli degil yemesemde olur cok sevmem zaten,topikdeki yzaini okudum montiyle bitirmek istiyosun bu isi ins hedefine ulasirsin bu sefer sag sola sapmadan :) ben sözde birakmistim diyeti ama aklimdan cikmiyo bi türlü :) bende artik istedigim kiloda olup kafami bu isden siyirmak istiyorum artik akimda kilo diyet olmasin istiyorum,dünyada bu kadar dert varken benim kendime edindigim bu dertten kurtulmak istiyorum ama pöff olmuyo bi türlü yaaa
yok ben direkt peyniri ekmeğin içine koyuyorum sandviç gibi ama bundan sonra bi lokma peynir atarım ağzıma
kahvaltıda yeşillik pek olmaz bizde ama söğüş domates-salatalık hep vardır onlarsın kahvaltı düşünemiyorum ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?