- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacık günaydııınhayırlı cumalar nasılsın?
günaydın elifin sanada hayırlı cumalar fıstıgım ...
bu hayırlı günde rabbım gönşüyün muradını versin inşallah ..
iyiyim elifim monti linkinde mesajları yorumluyordum ..
amin ablacım çok çok dua et bugün bana olur mu? pazar günü adet günüm, inşallah rabbim nasip etsin anneliği hayırlısıyla
hasretim inan seni benden iyi kimse anlayamaz.. nerden baksan 2 senedir tanıyoruz birbirimiz ve yaptıgın denemedigin diyet kalmadı biliyorum :) senin durumları bende çok yaşadım ..
madem bukadar aklın kaldı bu işi sonlandırmak istiyorsun montiye bi şans daha ver ama önce kendine şans ver ..1 hafta yapıpda aman deme.. eger gerçekden bu işi bitirmek rahatlamak yeter artık hayatım diyet oldu rabbım başka dert vermesin diyorsan . dedigim gibi kendine montiye bir şans ver ve sık dişini ..![]()
montignac beslenmesi .monti nedir yaa ? ? :S
ya ben bugun montiyi bozdum
ama devam ediceğim elimden geldiğince...
çok zor oluyor gerçekten hele ki evdekilerle aynı sofradan ancak akşam buluşabiliyorken pişen yemeklerden yiyememek aynı ambiyansta buluşamamak gerçekten kötü hissettiriyor
bu aralar bizde kek, börek, tatlı, sarma, dolma, tarhana, gibi şeyler pişiyor, muz, kestane alınıyor eve ki ben çok severim ve onlardan ne kadar uzak kalmaya çalışsam da dibimde bitiyor bir de devamlı ev işleriyle meşgul olan ben olunca... mutfaktan çıkmıyorum resmen annem bnm kadar girmiyordur. bulaşık, mutfak toparlama, tatlı yapımı... bizzat işin içindeyim öyle olunca gerçekten inanılmaz derecede zor ki ben yaptığım şeyi tatmadan servis edemem içime sinmez, yıllardan beri alışkanlık bu bende annem böyle değil mesela...
daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum ama kilo verdim ya devamı da gelsin istiyorum tabii...
aeben canım bu altın çilek kilo vermeye yardımcı, boğaz, idrar yolu gibi hastalıklara iyi gelen ve potasyum değeri aşırı yüksek bir meyve.
Tadını bilmiyorum. almak istedim ama gerçekten etkili mi bilemedim. 10tl galiba kilosu.
Bu meyveden zayıflama hapıda üretmişlerdi.
Sende bir etki yapıyor mu? Önerir misin?
merhaba canım ben altın çilegi eşim ve çoçukllar yesin bagışıklıgı gelişsin diye aldım yedigim 3.5. geçmez. yani kilo vermek için yemedim sürekli yedigim bişide deyil oyüzden etkisini bilmiyorum .. taze meyveydi şu günlerde marketlerde çok 4.lraya almıştım 20 30 tane vardı paktinde . tadıda biraz buruk ..
bende butür şeyler hiç işe yaramaz ...
ya aslında yazdıklarını o gun okudumlilişim zorlanıyorsan yapma canım mecbur deyilsin ..
canım benim 3 bebem var bak daha yeni mutfakdan geliyorum havuçlu kek yaptım tatmadım bile . yemiycemde şimdiye kadar yedimde ne oldu .. muz dersen mutfak masının üstünde meyve tabagında her daim olur . digerlerini saymıyorum zatten tatlısız durmaz bizim ev ahaliside ... ama ben yolumu belirledim onları yemedende mutluyum yeterki kurtulayım artık 3.5. kilo fazlalıgım kaldı zaten..
bak ne güzel 1 kilo daha vermişsin demekki işe yarayacakdı sende ama tabi senin kararın .
. canım kendini nasıl rahat hisedeceksen öyle yap .![]()
yaaa bu kadar olur bu aralar diyet topiği sahiplerinin geneli regl dönemindeler(seni bilemem tabii) ve hep üzerimizde bir şişlik mevcut[B]HAYIRLI CUMALAR GÜNLÜGÜM .. YİNE TARTI GÜNÜ..
BU HAFTA ARTIDAYIM SEBEBİ YOK AMA ÖYLE İŞTE ..
KİLOM TEKRAR 63 OLDU ÖLÇÜLERİM AYNI AMA YANİ BASKÜLDEKİ ŞİŞLİK AY PARDON BENDEKİ ŞİŞLİK ....
DÜNKİ MÖNÜNDE ŞÖYLE
8 00.
1 hş yumurta ...peynir .. 4 yş zeytin
..tere..domates salatalık maydonoz .
12 30 .
tavuk ız..kıyma çorbam .
yeşilik..şalgam . 2 kş yogurt .
17 00.
. 4 kuru kayısı (dışarydaydım )
20.00
tonlu lorlu yeşil salata ....
12 br su .
3 kupa karışık çay ..
3 satde yürüyüş ...[/B]
lilşim canım benim tespitelerin çok dogru sende kendine göre monti yap . yaşınız geregi böylede kilo verebilirsin bunu iyi degerlendir..ya aslında yazdıklarını o gun okudum
kendimi düşündüm
gercekten bende işe yarıyor bu monti çünkü ben kendimi daha doğrusu vücudumun, metabolizmamın nasıl çalıştıgını 4-5 ay önce çözdüm pirinç, pilav, makarna vs tarzı yemeyince kolay kilo veriyorum
yazdıklarında haklısın elbette ama senin ailende söz sahibi sensin yani ev senin kontrolünde
sağolsunlar annemle babam bana destekçiler sorun yok ama bizde aynı sofraya sadece akşamları o da gün aşırı oturuluyor ve farklı şeyler yemek zor oluyor hele ki sevdiğim tatlar varsa...
ama karar verdim bugun yine başladım montiye
eger bozduğum zamanlar olursa da o gunu kaçamak yapmış gibi kabul edip devam edeceğim çünkü monti bnm metabolizmama gerçekten iyi gelen bir beslenme tarzı
şu birkaç günde de muza doydum uzun bi süre aramam (yediğim birkaç tane ama yine de yetti:) )
eğer şehir dışında olduğum 2-3 günü montiye uygun geçirebilirsem haftaya, o zaman diyeti bozma ihtimalim çok az olacak cunku malum evdeyken kolay önemli olan dışarıdayken
desteğin için, bu güzel yönlendirmen için, arkadaşlığın, ablalığın için çooooooooookkkkk teşekkür ediyorum![]()