- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
-
- Konu Sahibi minik-patiler
cok tesekkür ederim evet markası adore eyeart İzmir'den aldım ben optikten.Canım güle güle kullan sana cok yakismis. Nerden aldın? Eyeart Adore mi markası? Bulamıyorum İstanbulda ben.
Mehaba güle güle kullanın çok yakışmış:) doğallığını merak ediyorum bombe olayı nasıl? Ve pure yellow ile bi tone yellow farkı nedir acaba bende istiyorumda:)Eki Görüntüle 1608351 adore pure yellow.Rahatlık ve doğallık acısından cok memnunum.Lensler cok rahat göz kuruluğum olmasına rağmen beni rahatsız etmeyen ilk lens adore.Coğu markayı denedim sonunda rahatlık ve doğallık acısından aradığım lensi buldum:)Eki Görüntüle 1610941 Eki Görüntüle 1610942 Eki Görüntüle 1608351
tesekkür ederim canım evet cok cok doğal bombe olayı yok pure yellowla bi tone yellow aynı ymıs optikteki bayan söyledi bi tone yellowun adı değismis pure yellow olmus:)Mehaba güle güle kullanın çok yakışmış:) doğallığını merak ediyorum bombe olayı nasıl? Ve pure yellow ile bi tone yellow farkı nedir acaba bende istiyorumda:)
Aslında İzmir'de varsa İstanbul'da da mutlaka vardır canım arastırmak lazım.Ben İstanbulda bulamadım.
Hangi semt ve hangi optikten aldığınızı yazarmısınız acaba çünkü bende bulamadım bide fiyatı
Ya çok teşekkür ederimbende adore lens istanbulda bulamamıştım sağolsun bi arkadaş forum dan bana bi no verdi
ordan kargoyla gönderdiler
hakan çömelek 03224595951
rica ederimYa çok teşekkür ederim
Bidee ne kadar dırica ederim