Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adore pure yellow.Rahatlık ve doğallık acısından cok memnunum.Lensler cok rahat göz kuruluğum olmasına rağmen beni rahatsız etmeyen ilk lens adore.Coğu markayı denedim sonunda rahatlık ve doğallık acısından aradığım lensi buldum:)
Bende adore bi-tone yellow almak istiyorum ama bulamıyorum Antalya'da satışı var mı ya da internetten alan varsa nerden alıyorsunuz farklı sehirlerde optikçi önerisi olan var mı belki gönderim yaparlar.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim
Mehaba güle güle kullanın çok yakışmış:) doğallığını merak ediyorum bombe olayı nasıl? Ve pure yellow ile bi tone yellow farkı nedir acaba bende istiyorumda:)
Mehaba güle güle kullanın çok yakışmış:) doğallığını merak ediyorum bombe olayı nasıl? Ve pure yellow ile bi tone yellow farkı nedir acaba bende istiyorumda:)
tesekkür ederim canım evet cok cok doğal bombe olayı yok pure yellowla bi tone yellow aynı ymıs optikteki bayan söyledi bi tone yellowun adı değismis pure yellow olmus:)