hangi rengi kullandın kıvılcım ? yesil de lütfen alkisalkisalkis
adore bi tone yellow kullandım ben canım ama hiç istediğim gibi çıkmadı ya..
yeni serisi nezaman çıkıcak haberi olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi rengi kullandın kıvılcım ? yesil de lütfen alkisalkisalkis
Selam arkadaşlar.Adore lens için bugün bir firmayla görüştüm, gözüm koyu kahverengi pupilası dar ve düzgün olsun rengini adam gibi açsın ve doğar dursun dedim. Oradaki beyefendi bana adore bi blue yu önerdi dareler çok iddalı renkler özel günler çok uygun ama doğal dursun derseniz kesinlikle bi blue dedi. Ben demosuna baktım katalogdan daha çekici gözüküyor orada Tri blue ydu sanırım bi blue dan daha açık ve hoş duruyor demolar üzerinde rainbow mu adoremi kafam karıştı iyice :bbo:
Slm konyada bir firma ama eski seri sanırım eğer google adore lens yazıp ararsanız o firma çıkıyor zaten. Direk Ahmet beyi isterseniz fazlasıyla ilgileniyor ve aklınıza takılan herşeyin cevabını alıyorsunuz.selam acaba hangi firma ile görüştünüz ve görüşrüğünüz firmada c serisi var mı?ve istanbulda direkt alabileceğimiz bir yer var mı?
bilmiyorum cnım yeni seri mi eğer ararsan söylerler demo da adore lense gel bir renge tıkla detayları yazar ya çapı vs. onun en sonunda küçük harflerle mavi yazıyla demoyu indirin yazıyororadaki deme nerede anlamadımmm katalog varsa eklermisin resimlerini
yeni serisimi varmıs testerların :sinifsinif: