Kontakt Lens adore bi yellow

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
34
kızlar ben adore bi yellow lens alıcam..çok doğal bence...ama bunun nasıl bi renk olduğunu anlamış değilim...yeşilimsi mi bal rengi gibi mi yoksa ela falan mı?... benim gözlerim çok koyu kahve ne renl durur bende?:uhm:

Gözlerin koyu renkse pek açmaz rengini adore eski seri renk açmada başarısız alanlar kullanamadı sitede, bende alacaktım dokusu güzel ama rengini açmıyo uzaktan belli olmuyo denilince vazgeçtim bi siteyle görüşmüştüm en çok satılan adore bi yellow rainbow gıallo gibi rengi demişti ne derece doğru bilmiyorum ...
Buda adore bi yellowun netten buldugum bi resmi; Gün ışığında böyle duruyormuş (soldaki üstten iki lens) yerimseniben

iyiymiş ya fena değil aslında..ben zaten fazla dikkat çekmesini istemiyorum..ideal bi renkmiş

Kullananın taban göz rengi ela ama senin gözlerin koyu renkse böyle durmaz sende ama belli olmasada olur diyosan olabilir ...

yakamozcum anlamadım dediğini.bu renk rainbow giallosuyla mı aynı?
resimde mellede renk olark aralarında bi fark görünmüor.sen kullandınmı

ben bugun adore yellow aldım göz rengım acıkkahve onuda takınca yesıl oldu cok dogal ve cok guzel duruyor dha önce elegance ve fresh look kullanmıstım.eger dogallık ıstıorsanız süper bence

adore yellow acık kahve gözlerde yesil oluyor koyu gözlerde hiç belli olmuyor
ela gibi duruyor

canım benım göz rengim acık kahve bende yeşil durdu sende ela durur sanırım.eger cok begenmezsen elegance harelı al ben ondan adore ye gectım

ben de adore bi yellow diye aradığımda bi site çıkmıştı oraya baktım..çok yardımcı oldular sağolsunlar..bizdeki en son serisi diyorlar..sipariş vericem ben de konyadan göndericekler kargoyla..çok beğendim lensi videolardan baktığım kadarıyla..ben de ela durur öyle istiyorum zaten..rengi çok doğal geldi bana kzlar..bi de alan arkdaşım resmini paylaşır mısın bi şekilde? çok merak ettimopuyorumnanaktan

Y arkadaşlar bu lensden alana yok mu hiç .Kimse foto koymuyor?Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba?Birde yeni seri hakkında bilgi sahibi olan yok mu acaba?

arkadaşlar ya amazon yeşil alacağım yada adore bi yellow
adore nin yapısı kalın mı bilen var mı acaba arkadaşlar??amazona göre tabi
rahat edebiliyormusunuz ?

X