• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adnan Oktar gözaltına alındı

Akp yi destekliyordum demis ya..
Akp ile cikmadiki bu adam. Akp dedigi icin ayaktada degildi bence. Zaten bi cok kisi altindan sadece adnan oktar ve kedicik olmadigini tahmin ediyordu. Duydukcada aslinda sasirmiyorum.
ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE AK PARTİ'Yİ DESTEKLEDİK, ŞAŞKINIM

Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi desteklediklerini söyleyen Oktar, Cumhuriyet'e operasyon hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İngiliz istihbaratı uzun süredir bize operasyon yapılmasını istiyor. Bu konuda Türkiye'ye heyet gönderildi. Tayyip Bey'in İngiltere ziyareti sırasında da bu talep kendisine iletildi. Biz vatanına milletine bağlı insanlarız. PKK'ya, vatan millet düşmanlarına operasyon yapılması gerekirken bize yapılıyor. Bu operasyondan Tayyip Bey'in de İçişleri Bakanı'nın da haberi olduğunu düşünmüyorum. Kırgın değilim ama şaşkınım."

https://tr.sputniknews.com/amp/turk...ktar-orgut-gozalti/?__twitter_impression=true

Hı hı dememiş :)

ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE AK PARTİ'Yİ DESTEKLEDİK, ŞAŞKINIM

Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi desteklediklerini söyleyen Oktar, Cumhuriyet'e operasyon hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İngiliz istihbaratı uzun süredir bize operasyon yapılmasını istiyor. Bu konuda Türkiye'ye heyet gönderildi. Tayyip Bey'in İngiltere ziyareti sırasında da bu talep kendisine iletildi. Biz vatanına milletine bağlı insanlarız. PKK'ya, vatan millet düşmanlarına operasyon yapılması gerekirken bize yapılıyor. Bu operasyondan Tayyip Bey'in de İçişleri Bakanı'nın da haberi olduğunu düşünmüyorum. Kırgın değilim ama şaşkınım."

https://tr.sputniknews.com/amp/turk...ktar-orgut-gozalti/?__twitter_impression=true

Hı hı dememiş :)
Ben bole demesine sasirmadim:) dememistirde demiyorumki. sadece desteklesede Ak partiyi desteklemesede sucluysa tutuklanmasinda ne gariplik var diyorum? Cok onceden yapilmasi gereken birseydi.. ki suclamalar kan dondurucu seyler bilmem okudun mu?

Ben bole demesine sasirmadim:) dememistirde demiyorumki. sadece desteklesede Ak partiyi desteklemesede sucluysa tutuklanmasinda ne gariplik var diyorum? Cok onceden yapilmasi gereken birseydi.. ki suclamalar kan dondurucu seyler bilmem okudun mu?
Okudum bu adamın ne mal olduğunu
Asıl bu adama bu zamana kadar niye göz yumulduğu taa Babuna zamanından beri biliyorum.
Bu kadar suç dosyası kalabalık olmasına rağmen bu adam kendi tv kanalını açıp yayınlar yaptı .
Ne değişti peki ?
Nasıl bir aydınlanma yaşadılar da bu adam tutuklandı ?

Okudum bu adamın ne mal olduğunu
Asıl bu adama bu zamana kadar niye göz yumulduğu taa Babuna zamanından beri biliyorum.
Bu kadar suç dosyası kalabalık olmasına rağmen bu adam kendi tv kanalını açıp yayınlar yaptı .
Ne değişti peki ?
Nasıl bir aydınlanma yaşadılar da bu adam tutuklandı ?
Bi ara harun yahya adinda takilyodu bu dimi? O zaman guzel yaptigi seyler vardi oyle hatirliyorum. Sonrasinda kedilerle cikti filan.Bu kediciklerin hepsi kapaliydi hatta. Sonradan acildilar filan. Olay sadece tv kanali olayi filan degilmis ki bu kadar olsa garip olurdu. Ya simdi Kazen Kazen abide uyarmis yazarken ya yanlis birsey mi yazarim diye cokta acik olamiyorum dogrusu.

Birden bire ne olmus olabilir.. ya birilerinin isi bitmistir ya da birilerine bas kaldirmistir diye dusunuyorum. Sence ne olmustur?

Bu adamın gerçekten din adamı olduğuna inanan var mıydı acaba.??

Çok iyi oldu geç bile kalındı..
Oo hem de o kadar çoklar ki gözlerime inanamadım. Facede a9 sayfasına bakın,üyelerin kendi sayfasındaki yazışmalarına bakın görürsünüz bu kadar mı yuh artık demiştim. Şimdi de şunu paylaşıyor hepsi sayfasında :KK53::KK70:
FB_IMG_1531400520763.jpg

Ben de işlerim niye hep ters gidiyor diyordum :KK70::KK70:

Oo hem de o kadar çoklar ki gözlerime inanamadım. Facede a9 sayfasına bakın,üyelerin kendi sayfasındaki yazışmalarına bakın görürsünüz bu kadar mı yuh artık demiştim. Şimdi de şunu paylaşıyor hepsi sayfasında :KK53::KK70:Eki Görüntüle 2168115
Ben de işlerim niye hep ters gidiyor diyordum :KK70::KK70:
Aman haaa kendine gel carpilirsin falan...
:KK70:

peki uzun bir süredir bu adam burada bu şekilde yaşıyor
demezler mi adama eğer suçlu ise neden bu zamana kadar beklendi
adam on yıllardır gayet istikrarlı bir yol çiziyor ne olduda yoldan saptı
gülen yıllar yıllar boyunca aynıydı vatan sever türkiye aşığı ülkeyi yurt dışında temsil eden nadide camaatti bir uyandık aha vatan haini olmuşlar
haaaaaaaaaaaa tamam şimdi anladım gene yanıldılar:)

peki uzun bir süredir bu adam burada bu şekilde yaşıyor
demezler mi adama eğer suçlu ise neden bu zamana kadar beklendi
adam on yıllardır gayet istikrarlı bir yol çiziyor ne olduda yoldan saptı
gülen yıllar yıllar boyunca aynıydı vatan sever türkiye aşığı ülkeyi yurt dışında temsil eden nadide camaatti bir uyandık aha vatan haini olmuşlar
haaaaaaaaaaaa tamam şimdi anladım gene yanıldılar:)

Bunda yanilacak birsey yokki..feto gibi degildi bile..baya baya acik kart oynamadilar mi? yillardir millet geyige aldi ama gorduklerimizin cok otesinde seyler oldugu belli degil miydi? Ha bu adam nasil bu zamana kadar rahat at kosturdu? Niye daha once baskin yapmadilar?..

bir yasa degisikligiyle ilgili oldugu soyleniyor birde kara para aklamayla sorusturmaya baslandigi soyleniyor vs vs.

Merak icinde gelismeleri bekliyorum

Bunda yanilacak birsey yokki..feto gibi degildi bile..baya baya acik kart oynamadilar mi? yillardir millet geyige aldi ama gorduklerimizin cok otesinde seyler oldugu belli degil miydi? Ha bu adam nasil bu zamana kadar rahat at kosturdu? Niye daha once baskin yapmadilar?..

bir yasa degisikligiyle ilgili oldugu soyleniyor birde kara para aklamayla sorusturmaya baslandigi soyleniyor vs vs.

Merak icinde gelismeleri bekliyorum
Nasıl fötö gibi değildi?
Fötönün bu kadar güçlenmesi rahat hareket etmesi nasıl sinsice olur
Baya baya fötöye göz yumuldu taki fötö kendilerine tehdit olana kadar

Nasıl fötö gibi değildi?
Fötönün bu kadar güçlenmesi rahat hareket etmesi nasıl sinsice olur
Baya baya fötöye göz yumuldu taki fötö kendilerine tehdit olana kadar

Adnan oktarla feto ayni diyosun yani? Bu adam baya baya tv kanalinda gazino havasi estiriyodu. Yani dinle alakasi olmadigi acik degilmiydi?

Fetoyu dusunursek hep iyi seyler yaptigi geliyo aklimiza.. turkce olimpiyatlari okullar acmak gibi.. yani gordugumuzun arkasinda birde gormediklerimiz varmis.

Ki ben suan basit bi vatandas olarak bakiyorum olaya..politikadan bagimsiz bir sekilde dusunmeye calisiyorum bu olaylari...

Adnan oktarla feto ayni diyosun yani? Bu adam baya baya tv kanalinda gazino havasi estiriyodu. Yani dinle alakasi olmadigi acik degilmiydi?

Fetoyu dusunursek hep iyi seyler yaptigi geliyo aklimiza.. turkce olimpiyatlari okullar acmak gibi.. yani gordugumuzun arkasinda birde gormediklerimiz varmis.

Ki ben suan basit bi vatandas olarak bakiyorum olaya..politikadan bagimsiz bir sekilde dusunmeye calisiyorum bu olaylari...
İşte olaylara nasıl baktığınla ilgili değişir
Bence tv de magazinsel bir olaydan çok her taşın altında devletten bağamsız bir gücün olması tehlikeli
Eğitim sağlık güvenlik askeri siyasi her alandaydı adamlar
Nasıl böyle bir güce izin verildi
İlerlemek istiyor isen cemaate gir tabirlerini çok duymuşumdur sıradan vatandaş olarak
Adnan oktara gelince adam görüntü kirliliği dini mini beni ilgilendirmez dine yeni bir konsept mi getirir yeni mi yorumlar banane orası beni ilgilendirmez sorun buysa ha değilse neden şimdiye kadar buradaydı
Biliyormusun şunu düşünüyorum şimdiye kadar adnan oktara dokunacak kadar güçlü değillerdi son seçimle beraber onada dur dendi
Benim korktuğum şimdi kontrolü çok zor bir gücün oluşmuş olması
İşte bu güç çok daha tehlikeli
İnan ruh halim ülkeye bakınca düşünen adam pozisyonunda

İşte olaylara nasıl baktığınla ilgili değişir
Bence tv de magazinsel bir olaydan çok her taşın altında devletten bağamsız bir gücün olması tehlikeli
Eğitim sağlık güvenlik askeri siyasi her alandaydı adamlar
Nasıl böyle bir güce izin verildi
İlerlemek istiyor isen cemaate gir tabirlerini çok duymuşumdur sıradan vatandaş olarak
Adnan oktara gelince adam görüntü kirliliği dini mini beni ilgilendirmez dine yeni bir konsept mi getirir yeni mi yorumlar banane orası beni ilgilendirmez sorun buysa ha değilse neden şimdiye kadar buradaydı
Biliyormusun şunu düşünüyorum şimdiye kadar adnan oktara dokunacak kadar güçlü değillerdi son seçimle beraber onada dur dendi
Benim korktuğum şimdi kontrolü çok zor bir gücün oluşmuş olması
İşte bu güç çok daha tehlikeli
İnan ruh halim ülkeye bakınca düşünen adam pozisyonunda

Onceki sayfada yazmistim. Yeni cikan bir yasayla ilgili diye okudum suan adnan oktarin tutuklanma emri ve kara para aklamaktan sorusturma acilmis. Bu olayda sandigimizdan daha derin ki daha cok sey cikacak isin icinden gibi gozukuyor. Siyasi askeri casusluk, cocuk istismari vs. Oldugu iddia ediliyor. Yillar once ceylan ozgul kacip ellerinden kurtuldugunda bunlari anlattiginda niye kimse birsey yapmadi?
Bu adamin aciktan dinle alakasi yoktu yani.. bunuda herkes goruyodu. Dini istismar diye birseyi kabul etmiyorum bu yuzden bu durum icin.

Fetode ise hukumette biliyodu kendi adamlarini her yere soktuklarini fetonun, bunada goz yumuldu yillarca. Hesap etmedikleri seyde boyle bi olusumun gercek yuzuydu. O yuzden dedi ya zaten ksndirildik diye:) halbuki bir basbakanin cumhurbaskaninin " kandirildik" gibi bir sey soylemesi kabul edilir birsey degil bana gore. Insan olarak anlasamda devlet olarak anlayamam. Feto dini istismar etti o yuzden bence, bundada devletin parmagi buyuk.

Gucunu bu sekilde suclular icin kullanacaksa cok guzel degil mi suan icin?

3 şey aklımda kalan konu ile alaka kurduğum ;

- Birkaç yıl evvel Tunus'un İçişleri Bakanı kürsüden Türkiye'nin 'seks cihadında' aracı olduğunu, Türkiye'den getirilen kadınların El Kaide militanlarına 'servis edildiğini anlatmıştı.

- Yine bir kaç yıl önce soyadı hassasiyetle kamuoyuna servis edilmeyen, iki ülkücü akademisyeni birbirine kırdırdığı, üniversite ortamında başka akademisyenleri de tasfiye etmekte kullanıldığı mahkemede dile getirildiği halde hasıraltı edilen bir Sekreter Asuman hadisesi vardı. Hikaye Selçuk Üniversitesinde yaşanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

- Tarikat tarafından kaçırılan kızını kurtarmaya çalışan babayı çok muhterem derin devletimiz 'tutuklamak' suretiyle etkisiz hale getirmişti.

Kendi yurdunun kadınını kızını, çok 'milli' amaçlar için esir alıp pazarlayan bu çok depderin 'milli' yapı, ansızın günahlarından arınmaya mı karar verdi acaba ? Pek yakında göreceğiz. Bana göre hala hiç samimi değiller..

Son düzenleme:
Bugun takibe alinmadiki bu ceteler, yillardir iz suruyordu devlet! Ki kucuk operasyon demek kucuk av demek buyuk operasyon buyuk av demek. Boyle bir operasyon icin hadi kalkin basmaya gidiyoruz olmuyodur yani, devletin yanlarina kedicik soktugu filan soyleniyor. Bu tarz arastirmalar yillar surebilir.

Bana kalirsa Turkiyedeki bu tarz ceteler tarikatlar din gozetmeden kontrol altina alinmali, cunku hepsinin altindan birsey cikiyor.

Back