Akp yi destekliyordum demis ya..Neyi ?
ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE AK PARTİ'Yİ DESTEKLEDİK, ŞAŞKINIMAkp yi destekliyordum demis ya..
Akp ile cikmadiki bu adam. Akp dedigi icin ayaktada degildi bence. Zaten bi cok kisi altindan sadece adnan oktar ve kedicik olmadigini tahmin ediyordu. Duydukcada aslinda sasirmiyorum.
Ben bole demesine sasirmadim:) dememistirde demiyorumki. sadece desteklesede Ak partiyi desteklemesede sucluysa tutuklanmasinda ne gariplik var diyorum? Cok onceden yapilmasi gereken birseydi.. ki suclamalar kan dondurucu seyler bilmem okudun mu?ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE AK PARTİ'Yİ DESTEKLEDİK, ŞAŞKINIM
Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi desteklediklerini söyleyen Oktar, Cumhuriyet'e operasyon hakkında şu ifadeleri kullandı:
"İngiliz istihbaratı uzun süredir bize operasyon yapılmasını istiyor. Bu konuda Türkiye'ye heyet gönderildi. Tayyip Bey'in İngiltere ziyareti sırasında da bu talep kendisine iletildi. Biz vatanına milletine bağlı insanlarız. PKK'ya, vatan millet düşmanlarına operasyon yapılması gerekirken bize yapılıyor. Bu operasyondan Tayyip Bey'in de İçişleri Bakanı'nın da haberi olduğunu düşünmüyorum. Kırgın değilim ama şaşkınım."
https://tr.sputniknews.com/amp/turk...ktar-orgut-gozalti/?__twitter_impression=true
Hı hı dememiş :)
Okudum bu adamın ne mal olduğunuBen bole demesine sasirmadim:) dememistirde demiyorumki. sadece desteklesede Ak partiyi desteklemesede sucluysa tutuklanmasinda ne gariplik var diyorum? Cok onceden yapilmasi gereken birseydi.. ki suclamalar kan dondurucu seyler bilmem okudun mu?
Bi ara harun yahya adinda takilyodu bu dimi? O zaman guzel yaptigi seyler vardi oyle hatirliyorum. Sonrasinda kedilerle cikti filan.Bu kediciklerin hepsi kapaliydi hatta. Sonradan acildilar filan. Olay sadece tv kanali olayi filan degilmis ki bu kadar olsa garip olurdu. Ya simdiOkudum bu adamın ne mal olduğunu
Asıl bu adama bu zamana kadar niye göz yumulduğu taa Babuna zamanından beri biliyorum.
Bu kadar suç dosyası kalabalık olmasına rağmen bu adam kendi tv kanalını açıp yayınlar yaptı .
Ne değişti peki ?
Nasıl bir aydınlanma yaşadılar da bu adam tutuklandı ?
Oo hem de o kadar çoklar ki gözlerime inanamadım. Facede a9 sayfasına bakın,üyelerin kendi sayfasındaki yazışmalarına bakın görürsünüz bu kadar mı yuh artık demiştim. Şimdi de şunu paylaşıyor hepsi sayfasındaBu adamın gerçekten din adamı olduğuna inanan var mıydı acaba.??
Çok iyi oldu geç bile kalındı..
Aman haaa kendine gel carpilirsin falan...Oo hem de o kadar çoklar ki gözlerime inanamadım. Facede a9 sayfasına bakın,üyelerin kendi sayfasındaki yazışmalarına bakın görürsünüz bu kadar mı yuh artık demiştim. Şimdi de şunu paylaşıyor hepsi sayfasındaEki Görüntüle 2168115
Ben de işlerim niye hep ters gidiyor diyordum
peki uzun bir süredir bu adam burada bu şekilde yaşıyor
demezler mi adama eğer suçlu ise neden bu zamana kadar beklendi
adam on yıllardır gayet istikrarlı bir yol çiziyor ne olduda yoldan saptı
gülen yıllar yıllar boyunca aynıydı vatan sever türkiye aşığı ülkeyi yurt dışında temsil eden nadide camaatti bir uyandık aha vatan haini olmuşlar
haaaaaaaaaaaa tamam şimdi anladım gene yanıldılar:)
Nasıl fötö gibi değildi?Bunda yanilacak birsey yokki..feto gibi degildi bile..baya baya acik kart oynamadilar mi? yillardir millet geyige aldi ama gorduklerimizin cok otesinde seyler oldugu belli degil miydi? Ha bu adam nasil bu zamana kadar rahat at kosturdu? Niye daha once baskin yapmadilar?..
bir yasa degisikligiyle ilgili oldugu soyleniyor birde kara para aklamayla sorusturmaya baslandigi soyleniyor vs vs.
Merak icinde gelismeleri bekliyorum
Nasıl fötö gibi değildi?
Fötönün bu kadar güçlenmesi rahat hareket etmesi nasıl sinsice olur
Baya baya fötöye göz yumuldu taki fötö kendilerine tehdit olana kadar
İşte olaylara nasıl baktığınla ilgili değişirAdnan oktarla feto ayni diyosun yani? Bu adam baya baya tv kanalinda gazino havasi estiriyodu. Yani dinle alakasi olmadigi acik degilmiydi?
Fetoyu dusunursek hep iyi seyler yaptigi geliyo aklimiza.. turkce olimpiyatlari okullar acmak gibi.. yani gordugumuzun arkasinda birde gormediklerimiz varmis.
Ki ben suan basit bi vatandas olarak bakiyorum olaya..politikadan bagimsiz bir sekilde dusunmeye calisiyorum bu olaylari...
İşte olaylara nasıl baktığınla ilgili değişir
Bence tv de magazinsel bir olaydan çok her taşın altında devletten bağamsız bir gücün olması tehlikeli
Eğitim sağlık güvenlik askeri siyasi her alandaydı adamlar
Nasıl böyle bir güce izin verildi
İlerlemek istiyor isen cemaate gir tabirlerini çok duymuşumdur sıradan vatandaş olarak
Adnan oktara gelince adam görüntü kirliliği dini mini beni ilgilendirmez dine yeni bir konsept mi getirir yeni mi yorumlar banane orası beni ilgilendirmez sorun buysa ha değilse neden şimdiye kadar buradaydı
Biliyormusun şunu düşünüyorum şimdiye kadar adnan oktara dokunacak kadar güçlü değillerdi son seçimle beraber onada dur dendi
Benim korktuğum şimdi kontrolü çok zor bir gücün oluşmuş olması
İşte bu güç çok daha tehlikeli
İnan ruh halim ülkeye bakınca düşünen adam pozisyonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?