• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adnan Oktar gözaltına alındı

keep calm

Ağzımda gümüş kaşıkla doğduysam benim günahım ne?
Pro Üye
27 Nisan 2008
1.298
3.010
658
FA184489-4566-45B4-8EF6-3278672913EC.png

Son dakika... Sabaha karşı Adnan Oktar ve örgütüne dev operasyon... Çok sayıda gözaltı var

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna İstanbul merkezli 5 ilde sabaha karşı dev operasyon başlatıldı. Hava destekli operasyonda Adnan Oktar ve çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı var. Çengelköy'deki evinde gözaltına alınan Adnan Oktar ve korumalarının bir süre polise direndikleri öğrenildi. Bölgeye özel harekat polislerinin gönderildiği belirtildi. Suçlamalar arasında organize suç örgütü kurmak, siyasi ve askeri casusluk, inanç istismarı ve küçük çocuklara taciz iddiaları yer alıyor.

Hurriyet

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde konu açamıyorsunuz buraya
Haber kaynağı ve linkini koymanız lazım :KK66:

Adnan Oktar "Akp hükümetini desteklediğim halde neden gözaltına alındım şaşırdım"demiş :KK70:
Hukukun ve hukuka itimadın olmadığı yerde düşmanım tutuklansa sevinmem. Bugün Adnan'ı tutukla yarın Ahmet'i işten at, öbür gün Mehmet'i ihraç et. Bu gidiş gidiş, bu yol yol değildir.
Bununla birlikte tüm dini cemaat ve tarikat yapılanmaları ile mücadele edilmelidir. Bakacaksın bunu Avrupa nasıl yapıyor? Nasıl bu insanların özgürlüklerini sağlarken devleti koruyor.
Herhangi bir devlet kurumuna gidiyorum, badem bıyıklı memurlar süleymancıyım diye on metreden bağırıyor. Şimdi ben bu halde Adnan Oktar tutuklandı diye mi sevineceğim?
Ben sadece ibret ile izlerim. Seçimde desteklemiştik şaşkınız diyenleri ve diğerlerini!

Bugün Soma faciasının baş sorumlularından Alp gürkan beraat etti.
Dolar 4.80 oldu.
Odtü lü öğrenciler tutuklandı.
Devlet tiyatroları cumhurbaşkanlığına bağlandı.

Bizlerde sabahtan beri kedi aşağı adnan yukarı:işsiz:
padisahim cok yasa

Bi kac hafta once iftar davetine giden sanatcilar! varmis. Onlar icinde iyi seyler yazmiyor nette

Back