- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Çok Güzel olmuş İnci Kalplim bende bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya..Oğluşumun sünnetinde almıştım 2 sepet onları şimdi Doğum için hazırlarım diye düşündüm..Minik şekerlemeler minik hediyeler gibi..Ama henüz çarşıya gidip malzeme alamadım ..Buda enfes olmuş ellerinize sağlık..Çok öperim canım a.s. a.s. a.s.
çok gusel olmuş ellerinize ve emeğinizi sağlık..
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
İncitanem birşeyler öğrenmişssindir yengeden artık senin yaptıklarını da bekleriz ilerdeki günlerde:icecream:
bencede çok güzel olmuşşş
Elinize sağlık, çok hoş olmuş gerçekten. Kısmet olursa ben de sepet falan tarzı şeyler ikendim hazırlamak istiyorum, aklımın bir kenarında dursun bu model, belki seneler sonra lazım olur:)
misafirim oldugu icin bikac gundur yoktum,kusura bakma canim,
harika otesi olmus diyebilirim,hatta az bile kalir,el emegi olunca,daha bi degerli oluyo tabi,,ellerinize saglik,kardesin cok sansli ,senin gibi ablasi ve yengesi oldugu icin,,hamaratli hatunlarsiniz,bravo sizealkisalkisalkis
sepete bayıldım ya, hamarat hatunlar sizi, kafa kafaya vermişler de neler yaratmışlar opuyorumnanaktan
Ellerinize sağlık çok beğendimkaydirigubbakcemile5
süper olmuş ya bayıldımm..senın ve yengenın ellerine sağlıkk...kardeşine de bir ömür mutluluklar Rabbım tamamına erdirsinn hepiniz harıkasınızzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?