- Konu Sahibi incitanemtuana
işte KK kadını diye ben buna derim =) evdeki artık malzemelerle muhteşem bişey çıkartmışsınız kızlar bayıldım ellerinize sağlık
:kedi:canim cok tskler bu övgü dolu sözlerin icinopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte KK kadını diye ben buna derim =) evdeki artık malzemelerle muhteşem bişey çıkartmışsınız kızlar bayıldım ellerinize sağlık
Ellerinize saglık cok seker olmuslar...
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..
yenge ve yeğen dayanışması buna denir işte....aranızdaki muhabbet hiç bir zaman bozulmasın inş....
evdeki malzemelerle harika bir iş çıkartmışsınız ellerinize emeğinize sağlık kızlar....
ben çok beğendim çok orjinal bişi olmuş...kardeşinde beğenicektir eminim...bu arada kerdeşinede
mutluluklar diliyorum canım...Rabbim mesut etsin inş.... :)
çok güzel olmuş :lepi:
nekadar beceriklisiniz maşallah
hem masrafsız hem farlı olmuş çok beğendim elinize emeğinize sağlık canım a.s.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar süper olmuş ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız:lepi:
isteyince oluyor insan değişik fikirler türetebiliyor ve ortaya harika şeyler çıkabiliyorzemuszemus
tebrik ederim sizi güle güle iyi günlerde kullanınopuyorumnanaktan
canım benim fikrimi önemsediğin için sağol
demek istediğim evet o dikilen pullar yanlız dikmene bile gerek yok yapıştırabilirsin yıkanmadığı için gerek yok
çiçeklerin ortasına,sapındaki çiçeklerin ortasına ve ucundaki yuvarlak puantiyelerin yerine koyabilirsin hem abartılmamış hem biraz parlaklık verir tatlım :)
tekrar elinize sağlık düşünce çok güzel ve sadece kişiye özel bitane başka yok :)
süper olmuş Ellerinize sağlık. ne güzel ablayla yenge böyle.kız kardeşin çok şanslı .
ellerinize sağlık canlarım benım yureklerınıze sağlık çok güzel olmuş bu ben bu kadar duygulandım kardeşin kimbilir nasıl duygulanacak.rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallahopuyorumnanaktan
ayrıca bır mınık tavsıye madem mavı beyaz olmus sepet bır ıkı nazar boncuguda yakışabilir miniklerden..
ya balım super olmus bu yaa.. opuyorumnanaktan harıkasınız valla.. kaydirigubbakcemile5 cok begendım tatlım yaa.. alkisalkisalkis ellerınıze saglık. :asigim: muhtesem olmus.. Allah mesut etsın kardesımı de.. :1hug:
çok güzel olmuş
şahane bişey olmuş valla....beğenmek ne kelime bayılır bence kardeşin.ellerinize sağlık süper olmuş canım..