• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

yenge ve yeğen dayanışması buna denir işte....aranızdaki muhabbet hiç bir zaman bozulmasın inş....

evdeki malzemelerle harika bir iş çıkartmışsınız ellerinize emeğinize sağlık kızlar....

ben çok beğendim çok orjinal bişi olmuş...kardeşinde beğenicektir eminim...bu arada kerdeşinede

mutluluklar diliyorum canım...Rabbim mesut etsin inş.... :)

opuyorumnanaktancanimsin benim ya övgü dolu sözlerin icin cok cok tskleropuyorumnanaktan
zemuszemusevvet cok sükür begendizemuszemus
:kedi:malzeme ve emek daha cok yengemden saolsun beni destekledigi icinŞeniz

kızlar süper olmuş ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız:lepi:
isteyince oluyor insan değişik fikirler türetebiliyor ve ortaya harika şeyler çıkabiliyorzemuszemus
tebrik ederim sizi güle güle iyi günlerde kullanınopuyorumnanaktan

:kedi::utangac::kedi:
opuyorumnanaktanoy canimsin benim ya neka seker yazmissin öyle cok cok saolasin hakklisin valla malzeme hayal gücü ve beceri hepsi biaraya gelince harikalar cikiveriyo ortayazemuszemus

dsc00258rk.jpg

canım benim fikrimi önemsediğin için sağol
demek istediğim evet o dikilen pullar yanlız dikmene bile gerek yok yapıştırabilirsin yıkanmadığı için gerek yok
çiçeklerin ortasına,sapındaki çiçeklerin ortasına ve ucundaki yuvarlak puantiyelerin yerine koyabilirsin hem abartılmamış hem biraz parlaklık verir tatlım :)
tekrar elinize sağlık düşünce çok güzel ve sadece kişiye özel bitane başka yok :)

opuyorumnanaktancanimsin tabiikide fikirleriniz ve yorumlariniz benim icin cokönemli tatlim
el elden üstündür derler
bir elin nesi iki elin sesi var derler
ben fikirlere daima acigimdir egerki pullarla islersem mutlaka onuda eklerim buraya cok cok tskler canim benimopuyorumnanaktan

ellerinize sağlık canlarım benım yureklerınıze sağlık çok güzel olmuş bu ben bu kadar duygulandım kardeşin kimbilir nasıl duygulanacak.rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallahopuyorumnanaktan

ya balım super olmus bu yaa.. opuyorumnanaktan harıkasınız valla.. kaydirigubbakcemile5 cok begendım tatlım yaa.. alkisalkisalkis ellerınıze saglık. :asigim: muhtesem olmus.. Allah mesut etsın kardesımı de.. :1hug:

ellerinize sağlık canlarım benım yureklerınıze sağlık çok güzel olmuş bu ben bu kadar duygulandım kardeşin kimbilir nasıl duygulanacak.rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallahopuyorumnanaktan

:kedi:tskler canim benimopuyorumnanaktan
sorma kardesim sok oldu ilk gördügünde ne tepki vericeginide sasirdikaydirigubbakcemile3
ama begendi cok sükürzemuszemus

ya balım super olmus bu yaa.. opuyorumnanaktan harıkasınız valla.. kaydirigubbakcemile5 cok begendım tatlım yaa.. alkisalkisalkis ellerınıze saglık. :asigim: muhtesem olmus.. Allah mesut etsın kardesımı de.. :1hug:

:kedi::utangac::kedi:
canimsin begendiysen ne mutlu bize cimcimemopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insallah o güzel yüregine saglik:Saruboceq:

şahane bişey olmuş valla....beğenmek ne kelime bayılır bence kardeşin.ellerinize sağlık süper olmuş canım..

Çok Güzel olmuş İnci Kalplim bende bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya..Oğluşumun sünnetinde almıştım 2 sepet onları şimdi Doğum için hazırlarım diye düşündüm..Minik şekerlemeler minik hediyeler gibi..Ama henüz çarşıya gidip malzeme alamadım ..Buda enfes olmuş ellerinize sağlık..Çok öperim canım a.s. a.s. a.s.

Back