• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

Çok Güzel olmuş İnci Kalplim bende bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya..Oğluşumun sünnetinde almıştım 2 sepet onları şimdi Doğum için hazırlarım diye düşündüm..Minik şekerlemeler minik hediyeler gibi..Ama henüz çarşıya gidip malzeme alamadım ..Buda enfes olmuş ellerinize sağlık..Çok öperim canım a.s. a.s. a.s.

:kedi::utangac::kedi:
canimsin benim ya cok saol
iyi fikir tatlim minik melegin icin yeniden degerlendirirsin
eminim senin elinden cikicak olanlarda harika olur
bizlerlede paylasirsin insallah canimopuyorumnanaktan
saglicakla gelsin minik melegin insallah:Saruboceq::nazar:

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:nazar:
ıncitanem birşeyler öğrenmişssindir yengeden artık senin yaptıklarını da bekleriz ilerdeki günlerde:icecream:

Elinize sağlık, çok hoş olmuş gerçekten. Kısmet olursa ben de sepet falan tarzı şeyler ikendim hazırlamak istiyorum, aklımın bir kenarında dursun bu model, belki seneler sonra lazım olur:)

misafirim oldugu icin bikac gundur yoktum,kusura bakma canim,
harika otesi olmus diyebilirim,hatta az bile kalir,el emegi olunca,daha bi degerli oluyo tabi,,ellerinize saglik,kardesin cok sansli ,senin gibi ablasi ve yengesi oldugu icin,,hamaratli hatunlarsiniz,bravo sizealkisalkisalkis

süper olmuş ya bayıldımm..senın ve yengenın ellerine sağlıkk...kardeşine de bir ömür mutluluklar Rabbım tamamına erdirsinn hepiniz harıkasınızzzopuyorumnanaktan

Elinize sağlık, çok hoş olmuş gerçekten. Kısmet olursa ben de sepet falan tarzı şeyler ikendim hazırlamak istiyorum, aklımın bir kenarında dursun bu model, belki seneler sonra lazım olur:)

tskler canim benimopuyorumnanaktan
begendiysen ne mutlu bizezemuszemus
herseyin en güzeli
en özeli
gönlünce olur insallah canim:Saruboceq:

misafirim oldugu icin bikac gundur yoktum,kusura bakma canim,
harika otesi olmus diyebilirim,hatta az bile kalir,el emegi olunca,daha bi degerli oluyo tabi,,ellerinize saglik,kardesin cok sansli ,senin gibi ablasi ve yengesi oldugu icin,,hamaratli hatunlarsiniz,bravo sizealkisalkisalkis

:kedi::utangac::kedi:
canimsin ya cok ama cok tsk ederim inanki yüregi sevgi dolu arkadasim benim mest ettin beni inanopuyorumnanaktan

süper olmuş ya bayıldımm..senın ve yengenın ellerine sağlıkk...kardeşine de bir ömür mutluluklar Rabbım tamamına erdirsinn hepiniz harıkasınızzzopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin melek annem tsklerrrrrrrropuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin insallah yüregi güzelim:Saruboceq:

gördüğüm en güzel kına sepetlerinden birisi:asigim:

meleğim ellerine sağlık emeğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::nazar::nazar::nazar:

Allah ım nazarlardan korusun ağız tadıyla eğlenmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne diyim ablam yengosumm benim......ellerinize emeginize saglikkkkkkk....zemuszemus
ilk gördügümde belki sizde fark ettiniz sevinmemis gibi görünmüs olabilirim ama innin bana böyle güzel bisey beklemiyorudum o an bi affalladimkafamçokkarıştı...iyki varsiniz....:1hug:beni cok mutlu ettinizzzz.......sırnaşık şey
sizi cok seviyorum hayatimda aldigim en güzel hediye...:asigim:
bu sepetti seve seve kulanacagimmm.....şutarafagitti
sizlere söyliyecek güzel kelimeler bulamiyorum yani ne yazssam azdirrr....CADIARZUablamin( kaydirigubbakcemile2 ) fantezisi ve yengosumun ( kaydirigubbakcemile4 )dikis nakisiyla ee bide girgir samata girince araya arti inaniyorumki icinde sevgide varr:asigim:...essittir mükkemmel ötessii sepetttt......:1hug:.sizi cooookkk ama coookkk seviyorum güllrdiari veeee incitanemtuanaya icten tessekkür ediyorummmm..a.s..
yengosum iyki yengemsin ablam iyki ablamsinnnn.....ben sizsiz bir hayat düyünemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1no2:...sizi cok seviyorummmm........

Back