• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

tatlım çok güzel el emeği göz nuru olmuş çok hoş alkisalkisalkis
ellerinize emeğinize sağlık a.s
canım benim nacizane bir fikrim var ama beyaz tülün üzerine gülün renginde pul serpiştirebilirsiniz hem parlak hem güllerle bütünleşir daha göz kamaştırıcı olur :dance:
kolanyadanlıkta güzel bir düşünce olmuş yeni bir akım :teytey:

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tskleropuyorumnanaktan
hem güzel yorumun hemde fikrin icin
pul derken o dikilenlerden kastediyosun dimi???
bencede cok hos olabilir tskler canim benimopuyorumnanaktan
:kedi:kolonyadanlik son anda geldi aklimiza hic yokken:kedi:

canım ben bakana kadar halletmişsiniz bile....... :lepi: herşey bir harika görünüyor.... kaydirigubbakcemile5 ellerinize sağlık....... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:kedi::utangac::kedi:
canimsin ya canin saolsun hicbir zaman desteginiyardimini ve fikrini benden esirgemedigin icin biliyosunki kina davetiyesinde senin ekledigin mani yer almisdi cok saol bitanemopuyorumnanaktan

selam incitanem,çok güzel olmuş,emeğinize sağlık.Hele o mavi gül şeklindeki süsleme mükemmel olmuş.
59.gif
Yakında seri imalata geçersiniz siz
14.gif
yengoşu da senide öpüyorum.Kardeşine mutluluklar diliyorum
12.gif
245.GIF

:kedi::utangac::kedi:
oy canimsin ya neka seker yazmissin öyle tsklerrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktan
böyle gaza geldikce ailede evlenicekler icin yapar dururuz artik yengemlezemuszemus

incitanemtuanan we güller diyarım canlarım maşallah ne kadr güzel we değişik olmuş cok şık allah ıyı gunlerde de hem kına gecesınde hemde ewinde kullanmayı nasıp etsın sizin ellerinize sağlık kardeşinede mutluluklar diliyorum .....
e canım kardeşinde üye değilmiydi bu siteye hiç girmedi mi hiç mi görmedi yani .....
ne güzel bir sürpriz olmuş kardeşin için .....

opuyorumnanaktancanimsin ya o sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktan
evvet üye tatlim ama evde erkek kardesimden dolayi hic giremiyo arada okulda bi göz atip cikiyo onun disindada sadece bana geldimi giriyo artik evlenince daha SIK girer kessinkaydirigubbakcemile3
dün aksam gördü ve bayildi zaten yani ondan saklayamiyorumkikaydirigubbakcemile3

canlarim cvpy yazamadigim arkadaslarim kizimi krese götürcem cikmam lazim gelince tek tek ilgilenicem cok tskler o seker yorumlariniz icin

kızlar süper olmuş ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız:lepi:
isteyince oluyor insan değişik fikirler türetebiliyor ve ortaya harika şeyler çıkabiliyorzemuszemus
tebrik ederim sizi güle güle iyi günlerde kullanınopuyorumnanaktan

dsc00258rk.jpg

canım benim fikrimi önemsediğin için sağol
demek istediğim evet o dikilen pullar yanlız dikmene bile gerek yok yapıştırabilirsin yıkanmadığı için gerek yok
çiçeklerin ortasına,sapındaki çiçeklerin ortasına ve ucundaki yuvarlak puantiyelerin yerine koyabilirsin hem abartılmamış hem biraz parlaklık verir tatlım :)
tekrar elinize sağlık düşünce çok güzel ve sadece kişiye özel bitane başka yok :)

Son düzenleme:
Back