• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

gördüğüm en güzel kına sepetlerinden birisi:asigim:

meleğim ellerine sağlık emeğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::nazar::nazar::nazar:

Allah ım nazarlardan korusun ağız tadıyla eğlenmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:kedi::utangac::kedi:
melegimde gelmis neka güzel yorum yazmis
opuyorumnanaktancanimsin tsklerrrrrrrrrropuyorumnanaktan
zemuszemussende begendiysen ne mutlu bizezemuszemus
kaydirigubbakcemile5yengemle birlikte yaptikkaydirigubbakcemile5
:Saruboceq:aminnnnnnn melegim insallah:Saruboceq:

ne diyim ablam yengosumm benim......ellerinize emeginize saglikkkkkkk....zemuszemus
ilk gördügümde belki sizde fark ettiniz sevinmemis gibi görünmüs olabilirim ama innin bana böyle güzel bisey beklemiyorudum o an bi affalladimkafamçokkarıştı...iyki varsiniz....:1hug:beni cok mutlu ettinizzzz.......sırnaşık şey
sizi cok seviyorum hayatimda aldigim en güzel hediye...:asigim:
bu sepetti seve seve kulanacagimmm.....şutarafagitti
sizlere söyliyecek güzel kelimeler bulamiyorum yani ne yazssam azdirrr....CADIARZUablamin( kaydirigubbakcemile2 ) fantezisi ve yengosumun ( kaydirigubbakcemile4 )dikis nakisiyla ee bide girgir samata girince araya arti inaniyorumki icinde sevgide varr:asigim:...essittir mükkemmel ötessii sepetttt......:1hug:.sizi cooookkk ama coookkk seviyorum güllrdiari veeee incitanemtuanaya icten tessekkür ediyorummmm..a.s..
yengosum iyki yengemsin ablam iyki ablamsinnnn.....ben sizsiz bir hayat düyünemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1no2:...sizi cok seviyorummmm........

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bizeopuyorumnanaktan
:1shok:evvet önce böyle oldun:1shok:
:utangac:sonra böyle oldun:utangac:
zemuszemusdahasinda böyle oldunzemuszemus
:teytey:bizde böyle olduk yengemle:teytey:

opuyorumnanaktanherseyin en güzelineopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanen iyisine layiksin canim kardesim benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankeske elimizden daha fazlasi gelseopuyorumnanaktan

:Saruboceq:rabbim mutlulugunu hic bozmasin insallah:Saruboceq:

bu içten baglılıgınızın her daım devam etmesı dılegıyle( birazcık kıskandım sizi benım ablam yok tek kızım evlenmeden once yengemde yoktu butun ıs bana ve canımdan cok sevdıgım annecıgıme dusmustu kına sepetım hazırdı ama kına ve nıkah sekerı suslemelerını kızkardes eksıklıgını yasatmayan annecıgımle yapmıstık) mutluluklar

bu içten baglılıgınızın her daım devam etmesı dılegıyle( birazcık kıskandım sizi benım ablam yok tek kızım evlenmeden once yengemde yoktu butun ıs bana ve canımdan cok sevdıgım annecıgıme dusmustu kına sepetım hazırdı ama kına ve nıkah sekerı suslemelerını kızkardes eksıklıgını yasatmayan annecıgımle yapmıstık) mutluluklar

opuyorumnanaktancanimsin o sevgi dolu yüregine saglik inanopuyorumnanaktan
ona bakarsan 7yil önce bende kim vurduya gider gibi evlenmisdim ne bir yardim edenim vardi nede özenenim ha sükürki hic birseyim eksik olmadi
ama kizkardesimde cok heves ettim bende
anneciginin elleri dert görmesin negüzel ya öpüyorum ellerinden anneninopuyorumnanaktana.s.:nazar:

çoooooook güzel ellerinize emeğinize sağlık kaydirigubbakcemile5

bendemi kendim yapsam acaba becerebilirmiyimki ?

Ellerinize saglik cokk cok guzel olmus cok begendimm :)))

Ben hep kirmizi olur sanirdim, beyaz turkuaz da harika olmus :))

Gercekten emekle cok guzel seyler ortaya cikiyor.. :)..

Hic bi fikrim yok ama merak ediyorum, kina speti nakadara satiliyor[assagi yukari nakadar tutar..].. :1rolleyes:

Ellerinize saglik cokk cok guzel olmus cok begendimm :)))

Ben hep kirmizi olur sanirdim, beyaz turkuaz da harika olmus :))

Gercekten emekle cok guzel seyler ortaya cikiyor.. :)..

Hic bi fikrim yok ama merak ediyorum, kina speti nakadara satiliyor[assagi yukari nakadar tutar..].. :1rolleyes:

arkadaslar bu kına sepetı ne işe yarıyor? :37:

Back