Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tskleropuyorumnanaktan
hem güzel yorumun hemde fikrin icin
pul derken o dikilenlerden kastediyosun dimi???
bencede cok hos olabilir tskler canim benimopuyorumnanaktan
:kedi:kolonyadanlik son anda geldi aklimiza hic yokken:kedi:

canım ben bakana kadar halletmişsiniz bile....... :lepi: herşey bir harika görünüyor.... kaydirigubbakcemile5 ellerinize sağlık....... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:kedi::kedi:
canimsin ya canin saolsun hicbir zaman desteginiyardimini ve fikrini benden esirgemedigin icin biliyosunki kina davetiyesinde senin ekledigin mani yer almisdi cok saol bitanemopuyorumnanaktan

:kedi::kedi:
oy canimsin ya neka seker yazmissin öyle tsklerrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktan
böyle gaza geldikce ailede evlenicekler icin yapar dururuz artik yengemlezemuszemus

opuyorumnanaktancanimsin ya o sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktan
evvet üye tatlim ama evde erkek kardesimden dolayi hic giremiyo arada okulda bi göz atip cikiyo onun disindada sadece bana geldimi giriyo artik evlenince daha SIK girer kessinkaydirigubbakcemile3
dün aksam gördü ve bayildi zaten yani ondan saklayamiyorumkikaydirigubbakcemile3

canlarim cvpy yazamadigim arkadaslarim kizimi krese götürcem cikmam lazim gelince tek tek ilgilenicem cok tskler o seker yorumlariniz icin

kızlar süper olmuş ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız:lepi:
isteyince oluyor insan değişik fikirler türetebiliyor ve ortaya harika şeyler çıkabiliyorzemuszemus
tebrik ederim sizi güle güle iyi günlerde kullanınopuyorumnanaktan

canım benim fikrimi önemsediğin için sağol
demek istediğim evet o dikilen pullar yanlız dikmene bile gerek yok yapıştırabilirsin yıkanmadığı için gerek yok
çiçeklerin ortasına,sapındaki çiçeklerin ortasına ve ucundaki yuvarlak puantiyelerin yerine koyabilirsin hem abartılmamış hem biraz parlaklık verir tatlım :)
tekrar elinize sağlık düşünce çok güzel ve sadece kişiye özel bitane başka yok :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…