adliye teknisyenlik mülakatı....

elfidaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
481
3
96
Amasya
arkadaşlar bende teknisyen olarak gircem mülakata ve girmiş arkadaşlarmı neler soruyorlar paylaşalımmı?

canım ben konu açmıştım infaz koruma alımı var die oraya yazdık bir iki arkadas soruları bir bak istersen ama kendi sehrin deilse ve torpilin yoksa zor bana 16 soru soruldu 3 bilemedim bana 59 vermişler kafayı yememk elde deil ama nasbinde varsa olsun inş

canım yaaa bende biliyorum torpil dönüyor bu çok açık ama umut işte 30 yaşındayım 2 çocuğum var hayatta tutunamayan biri olarak yaşlanmak istemiyorum çok istiyorum olmasını ama biliyorumki herkesin yeri hazır bizi uğraştırıp oyaladıkları da cabası bu adaletsiz ülkede adliyeye bile güvenemeyecekse insan bir zaman sonra kendinden de şüphe etmeye başlar..diyecek çok şey var ama denemeden yapamıyorum işte yaştan dolayı pekte zamanım kalmadı hayatı bir ucundan yakalayabilme savaşı benimkisi hayırlısı olsun ne diyeyim..

canım yaa hayırlı olsun ne sormuşlar biliousun?bende girecem mülakata ve çokgerginim gerçekten torpil dönüyo diyolar doğrumu ki?

biraz eski bi paylaşım.bu adliye teknisyen mülakatında ne sordular elfida öğrenebilirmiyim.birde sen ne teknisyenliğine müracat etmiştin

merve canım yaa ben başvurdum ama sıralamaya girememiştim teknisyenlikte ama katiplikte sorulan soruları yazarım istersen işine yararmı bilmiyorum ama mecliste kaç milletvekili var katip ne iş yapar hukuk mahkemelerini say atatürkün ilk subay olarak katıldığı savaşı sordular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…