S Sindyyrey Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2019 527 362 31 28 Haziran 2019 Konu Sahibi Sindyyrey #1 Arkadaşlar merhaba adliye de alım var. Gardiyanlığa başvurmak istiyorum. Ziraat mühendisiyim başvurabilir miyim bilgisi olan var mı? Bir de 160 boy şartı var benim 158, kpss puanım 80. Boydan gider mi sizce. Moralim, çok bozuk
Arkadaşlar merhaba adliye de alım var. Gardiyanlığa başvurmak istiyorum. Ziraat mühendisiyim başvurabilir miyim bilgisi olan var mı? Bir de 160 boy şartı var benim 158, kpss puanım 80. Boydan gider mi sizce. Moralim, çok bozuk
E Esmeralli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ekim 2017 399 526 28 Haziran 2019 Konu Sahibi Sindyyrey #2 Evet basvurabilirsiniz, fakat boydan elenirsi n z boy sarti 1.60 bayanlarda puan zaten 70 sarti var onu tasiyorsunuz,mezuniyet lise bitsin yeter
Evet basvurabilirsiniz, fakat boydan elenirsi n z boy sarti 1.60 bayanlarda puan zaten 70 sarti var onu tasiyorsunuz,mezuniyet lise bitsin yeter
S Sindyyrey Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2019 527 362 31 28 Haziran 2019 Konu Sahibi Sindyyrey #3 Esmeralli .!.: Evet basvurabilirsiniz, fakat boydan elenirsi n z boy sarti 1.60 bayanlarda puan zaten 70 sarti var onu tasiyorsunuz,mezuniyet lise bitsin yeter Genişletmek için tıkla... Ya şimdi lise mezunu adam girebilecekken 70 alan adam girebilecekken ben ünv mezunu 80,puam ile 2 cm için alınmayacak, mıyım. Vay arkadaş
Esmeralli .!.: Evet basvurabilirsiniz, fakat boydan elenirsi n z boy sarti 1.60 bayanlarda puan zaten 70 sarti var onu tasiyorsunuz,mezuniyet lise bitsin yeter Genişletmek için tıkla... Ya şimdi lise mezunu adam girebilecekken 70 alan adam girebilecekken ben ünv mezunu 80,puam ile 2 cm için alınmayacak, mıyım. Vay arkadaş
E Esmeralli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ekim 2017 399 526 28 Haziran 2019 Konu Sahibi Sindyyrey #4 Aynen boya bakıyorlar eğitim cok önemli olmuyo hatta univ mezunları sonradan kendi isini bulur gider diye istemiyolar maalesef.
Aynen boya bakıyorlar eğitim cok önemli olmuyo hatta univ mezunları sonradan kendi isini bulur gider diye istemiyolar maalesef.