- Konu Sahibi degisikbirkadin
Araştır nasıl olunurmus simdi 2 saat anlatamam.
Bos arastirmalara seylere vaktim yok.Arastirmaya deger konular gelirse aklina paylasirsan ve arastirmaya deger bulurasam degerlendirebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştır nasıl olunurmus simdi 2 saat anlatamam.
Değil miSöylediklerinize katılıyorum gelin ve damatlara yaklaşım konusunda, bunu gelinleri olarak rahatlıkla söyleyebilirim![]()
Değil mi
Hatta ben anneme ve yakın akrabalarıma bizim ailede gelinler kayinvalide, kayınvalideler gelin yerinde diye takılırımöyle gelinseverler hepsi
![]()
Abim şuan nişanlı, hoşumuza gitmeyen bir durum olduğunda annemle gelinimizi çekiştiremiyorum, zinhar kötü birşey demiyor çünkü hatalı da olsaYani hepsi hepsini sevmese de saygı duydukları el üstünde tuttukları doğru. Ben de bir Erzurum gelini olarak bunu söyleyebilirim :))
Biraz ele güne karşı düşüncesi var Erzurumda, kötü olanı da dışarıya vurmuyorlar sanırım. En azından benim gördüklerim böyle :)
Yani gidip gelinini sağda solda kötüleyen kaynana hiç görmedim. Sağolsunlar benim kaynanam da iyidir kayınbabam da :)
Abim şuan nişanlı, hoşumuza gitmeyen bir durum olduğunda annemle gelinimizi çekiştiremiyorum, zinhar kötü birşey demiyor çünkü hatalı da olsa
Kötüleme durumu kesinlikle olmuyor, geline, damada kötü birşey denmesini üzerlerine alıyorlar direkt.
Daim olsun iyilikleri![]()
çok teşekkür ederim genel bi meraktı. Gelecek, görenek, anlayış vs gibiDoğma büyüme adiyamanliyim hâlâ adıyamanda yaşıyorum merak ettigin ne varsa sorabilirsin
amin cok teşekkürler. Aynı bina olsa hangi memleket olsa soğuk bakardım.
Ben Adıyamanlı biri olarak söyleyeyim insanlarının çoğu sıcak kanlı, misafir perver, ailesine bağlı sadık işinde gücünde insanlar ailesi ile aynı binada oturacak olsanız yeme içme bir yaparlardı kesin iyiki aynı bina değil öyle zor adetleri falan yok ama muhafazakar bir kesimdir ve sizinde onlara ayak uydurmanızı beklerler yinede her insan bir olmaz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Erzurum Karadeniz bölgesine çok yakın olduğundan öyle esnek olduğunu düşünüyorum. Zira Karadenizde de öyle "ben erkeem, kadın ikinci plandadır" zihniyeti yok. Erzurum candır, malatya rahattır, doğu sayılmaz oralar :) güneydoğu çok farklı gerçektenErzurum![]()
Anlayışınız için çok teşekkür ederim gerçektenAyyyy?
! hanimefendi sizce evleneyim mi? Napayim? dememiski," biz yorum yapsak nolcaaak onemli olan karakteri"
demissiniz bazilariniz.. kulturel olarak spesifik noktalar, detaylar GENEL OLARAK nasil diye bilgi almak istemis.. okudugunuzu anlayin artik nolur.