- 7 Eylül 2007
- 1.598
- 13
- 318
- 48
Sen Canlı olansın...
Not: Daha önce koyup koymadığımdan emin değilim bu karemi...
nevbahar canim bunlarin hepsi harikaaaaaaopuyorumnanaktancok güzel emegine saglik:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Canlı olansın...
Not: Daha önce koyup koymadığımdan emin değilim bu karemi...
nevbahar canim bunlarin hepsi harikaaaaaaopuyorumnanaktancok güzel emegine saglik:enbuyukkk:
Püskütüm Bu iki karede HDR tekniği uygulandığı için böyle yani gökyüzünü istersen mor yap tercih senin hayal gücünde bitiyor.
Ayrıca Taraklı'da gökyüzü ile tam 2 saat uğraştım çünkü gökyüzünden deli gibi elektrik kabloları geçiyordu doku temizleme ile milim milim onları sildim. Ve Taraklı karem Fotokritikte en çok beğenilen karem oldu:asigim:
E ben ne HDR ne demek onu bilirim ne de kritik edecek teknik yeterliğim var.. Gönül gözümle bakıyorum hep..En iyisi ben bundan gayrı beğendiğim fotolara yorum yapayım.. Kalan zamanda da bol bol susayım.. :roflol:
Teşekkür ederima.s.
Aslında KK'ya foto eklemek bazen düşündüyor beni ama demek ki sizler gibi gizlidende izleyenler varmış bu mutlu ediyor en azındanopuyorumnanaktan
Ağır Ağır Çıkarım !
[/B]
Çok teşekkürler.
Bir fotoğraf karesinin başarısı kadar ona verilen isimde çok önemlidir. Bunu yansıtabilmişsem ne mutlu banayerimseniben
Evcilden pek çıkamadığımızdan mıdır nedir, ancak görebildim bu başlığı tabii bambusimin yönlendirmesi de etkili oldu yerimseniben
Azıcık kalmış :jeyyar: havada duruyor sol tarafta, bir de kabloları olmayan direk görüyorum uzakta zemuszemus Nazar değmesin diye denir böyle şeyler, sen bilmezsin küçüksün :teselli:
kaydirigubbakcemile5
Nev Hanım güzellikler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, unutmayınız! yerimseniben
Bu fotoğrayı görünce, neden acaba bir kitap kapağı olabilir diye düşündüm hemen CADIARZU Saatlerce bu fotoğrafa bakarak, sözlü veya yazılı hikayeler yazılıp çizilebilir bence... opuyorumnanaktan
a.s
alkisalkisalkis süpersin nevim. vallahi hayran kaldım yeteneğine.
tek tek alıntı yapmadım, tüm fotolar güzel ama senin dokunmanla harika olmuşlar. :lepi:
teknik açıları pek bilemiyorum, ama sende doğal bir yetenek var.
denk geldiğimde fotoları incelemeyi severim, kendi çapımda çekerim de; ama bunlara bakarken çok derin şeyler hissettim. hem fotolara, hem sana karşı (yanlış anlamayınız, sana karşı hayranlıktan öte birşey hissetmedim :1closedeyes:)
zevkle takip edeceğim bir topiğim daha oldu. bu güzel havaları iyi değerlendirirsin umarım. yerimseniben
Son fotolarda o kadar güzel ki öyle güzel yansıtmışsın ki bir kaç tanesinde daldım uzaklara gittim bi an orda oluğumu o karede olduğumu hissettim lütfen eklemeye devam et...
Aman da benim yufkam gelmiş yorumlar yapmış ne de mutlu etmiş beni :asigim:
Taraklı karesinde çatılarda bir kaç kablo kaldı biliyorum ozaman daha acemiydim şimdi daha iyi bir teknik öğrendim doku temizlemede daha iyiyim bu konuda istersem seni bile yokederim yeni:roflol:Şeniz:asigim:
son kelime yani olacaktı sanırım. :mymeka:
Benim gibi bi' kütleyi temizlemek için sen biraz daha çalışacaksın gibime geliyor, nevim baharım :roflol: Beni bir doku kadar minik gördüğünüz için ayrıca teşekkür ederim efenim zemuszemus
Harf hatası yapmak suç mu oldu kardeşim ya:sinifsinif:
He seni doku olarak görüyorum 70.000 ölçekli harita dokuzemuszemus
Allahım ps uzmanı olurum seni yokettim günsositosositoopuyorumnanaktan