- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Her zaman çıkamazsın...
Sarı Sonbahar
Sözcüklerimi yitirdim..
Adını sen koy!..
a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman çıkamazsın...
Sarı Sonbahar
Sözcüklerimi yitirdim..
Adını sen koy!..
a.s.
"Masalların bittiği yerde şimdi" konulu fotoğraf, bana daha çok yağlıboya tablo gibi geldi.. Ev ve tekerlekli nesnenin renkleri farklı olmalı belki de..
"Taraklı'dan" da bir şey beni rahatsız ediyor.. Bakıyorum, bakıyorum.. Düşünüyorum.. Emin değilim ama yine de söyleyeyim.. Eğer vaktin olur da deneyebilirsen anlayacağım..
Suya vuran gök rengi var.. Yani bu bir kanıt.. Şimdi, orada o renk varken, gökyüzünün sarı tonunda olması yapay durmuş.. Oysa, kare oldukça etkileyici..
Her ikisinde de çekici bir yan var.. Pozlama olarak iyi ama dediğim gibi renk hataları var sanki.. a.s.
Masalların bittiği yerde şimdi...
...
Tarak'lıdan...
Bütün HDR lerine bittim Nevcim sen daha böyle bol bol ekle olur mu? Canım sıkkın olduğunda dönüp dönüp bakıyorum...
Teşekkür ederima.s.
Aslında KK'ya foto eklemek bazen düşündüyor beni ama demek ki sizler gibi gizlidende izleyenler varmış bu mutlu ediyor en azındanopuyorumnanaktan
Ağır Ağır Çıkarım !
...
Benim Adım Kırmızı...
"Yol" fotoğrafları en büyük zaafımdır, özellikle de "giden" i gösterdiğinde.. Bu kare de tam zaaf doyuran cinsinden olmuş..
Kamera yanımdayken ne zaman duvarları öpen sarmaşıklarla karşılaşsam hemen basarım deklanşöre..
Yani.. özetle; tema açısından ikisi de tam ağzıma layık olmuş..
Ellerine sağlık nevkuşum.. Tebrikler.. opuyorumnanaktan :hooray:
Not: İkinci fotonun çerçeve çalışması da çok hoşuma gitti.. Nasıl yapılıyo bu?
çalışmalarını çok beğendim canım,tebrikleralkisalkisalkis
Çok güzel resimler gerçekten.Bende fotoğraf çekmeye bayılırım. Fotoğraf makinan nasıl görebilirmiyim acaba?
büyüleyici...karelerin dısında verilen isimlerde öle..
tebrikler..