Adını Sen Koy !

"Masalların bittiği yerde şimdi" konulu fotoğraf, bana daha çok yağlıboya tablo gibi geldi.. Ev ve tekerlekli nesnenin renkleri farklı olmalı belki de..

"Taraklı'dan" da bir şey beni rahatsız ediyor.. Bakıyorum, bakıyorum.. Düşünüyorum.. Emin değilim ama yine de söyleyeyim.. Eğer vaktin olur da deneyebilirsen anlayacağım..
Suya vuran gök rengi var.. Yani bu bir kanıt.. Şimdi, orada o renk varken, gökyüzünün sarı tonunda olması yapay durmuş.. Oysa, kare oldukça etkileyici..

Her ikisinde de çekici bir yan var.. Pozlama olarak iyi ama dediğim gibi renk hataları var sanki.. a.s.

Püskütüm Bu iki karede HDR tekniği uygulandığı için böyle yani gökyüzünü istersen mor yap tercih senin hayal gücünde bitiyor.

Ayrıca Taraklı'da gökyüzü ile tam 2 saat uğraştım çünkü gökyüzünden deli gibi elektrik kabloları geçiyordu doku temizleme ile milim milim onları sildim. Ve Taraklı karem Fotokritikte en çok beğenilen karem oldu:asigim:

E ben ne HDR ne demek onu bilirim ne de kritik edecek teknik yeterliğim var.. Gönül gözümle bakıyorum hep..
En iyisi ben bundan gayrı beğendiğim fotolara yorum yapayım.. Kalan zamanda da bol bol susayım.. :roflol:

Bütün HDR lerine bittim Nevcim sen daha böyle bol bol ekle olur mu? Canım sıkkın olduğunda dönüp dönüp bakıyorum...

Teşekkür ederima.s.

Aslında KK'ya foto eklemek bazen düşündüyor beni ama demek ki sizler gibi gizlidende izleyenler varmış bu mutlu ediyor en azındanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederima.s.

Aslında KK'ya foto eklemek bazen düşündüyor beni ama demek ki sizler gibi gizlidende izleyenler varmış bu mutlu ediyor en azındanopuyorumnanaktan

Söyledik ya açık açık canım .... Gizlisi saklısı kalmadı artıkın... kaydirigubbakcemile3

Ağır Ağır Çıkarım !

...

Benim Adım Kırmızı...

"Yol" fotoğrafları en büyük zaafımdır, özellikle de "giden" i gösterdiğinde.. Bu kare de tam zaaf doyuran cinsinden olmuş..

Kamera yanımdayken ne zaman duvarları öpen sarmaşıklarla karşılaşsam hemen basarım deklanşöre..

Yani.. özetle; tema açısından ikisi de tam ağzıma layık olmuş..

Ellerine sağlık nevkuşum.. Tebrikler.. opuyorumnanaktan :hooray:

Not: ıkinci fotonun çerçeve çalışması da çok hoşuma gitti.. Nasıl yapılıyo bu?

Teşekkürler püskütümŞenizBen sana yazarım detaylıca:asigim:

çalışmalarını çok beğendim canım,tebrikleralkisalkisalkis

Teşekkür ederima.s.

Yüreğimi titretti her kare..
Öylesine büyülü ki..
ınsanı anlık da olsa alıp götürüyor ,tatlı hafif rüzgarlı,o derin düşlere...

Emeğine,gönlüne sağlık

Bu güzelliklerin devamını dilerim..

Darısı başımıza..
:

öylesine güzel ki insanı alıp başka yerlere götürüyoo harikaydı emegine saglık a.s.
tşklerrr paylasımın için cnm devamını bekliyoruz opuyorumnanaktan

Çok güzel resimler gerçekten.Bende fotoğraf çekmeye bayılırım. Fotoğraf makinan nasıl görebilirmiyim acaba?

Ben bunları nasıl görmemişim nevciğim ya bayıldım.. adlarıda yerine oturmuş, renk armonileri harika canım. Lütfen devam et çekimlere

Beni bam telimden vurdun bayılıyorum foto çekmeye

Kolay gelsin. Yüreğine, o güzel bakan Gözlerine sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…