Adıma açılan sahte hesap

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
2.628
8.226
36
Bana takıntılı olan biri vardı, 2 senedir ulaşamıyor bana kavga tartışma sonrası uzaklaştı, eski sevgilim vs değil, birkaç hafta flört ettik o kadar, kendisinin sahte bir stalk hesabı vardı, bana söylemişti bu benim hesabım diye ben o hesabı da engellemiştim, geçen gün engellediklerime bakarken bir de ne göreyim o hesabın adını benim adım soyadım yapmış ama içinde tanımadığım başka bir kızın resimleri var, kızın adına resim paylaşmış bu kişinin adı Ahmet olsun, altına da Ahmetim şehzadem bu hediye için teşekkürler falan yazmış, yani tam bir akıl hastası, ben ona kendi hesabımdan senin yaptığın suç bu ne vs yazdım ama engelledi, şimdi onu arayıp bunu değiştirmezse savcılağa suç duyurusunda bulunacağımı söylemeli miyim, arkadaşlarım diyor ki bırak kalsın hiç bulaştırma kendine ama inanılmaz sinirliyim, benim de instagramda paylaştığum resimleri çalıp arşiv yaptığını söylemişti pis sapık gerçekten aklıma her şey geliyor şuan, ama cesur biri de değil oldukça korkak

Bir ara instayi yeni actigimda o ara biri fotolarimi almis ayni isimle instagram acmiş. Hesabi instaya şikayet etmistim ama bisey oldugu yok aratsam hala duruyordur hesap.
O ara koydugum fotolarda yuzum net görünmüyordu neyseki boydan fotolardi ama kameraya tam bakmiyordum ya da kafamda kask filan vardi onlari çalabilmiş sonra hesabimi gizli yapmistim. 🙄

Bir ara instayi yeni actigimda o ara biri fotolarimi almis ayni isimle instagram acmiş. Hesabi instaya şikayet etmistim ama bisey oldugu yok aratsam hala duruyordur hesap.
O ara koydugum fotolarda yuzum net görünmüyordu neyseki boydan fotolardi ama kameraya tam bakmiyordum ya da kafamda kask filan vardi onlari çalabilmiş sonra hesabimi gizli yapmistim. 🙄
Benim hesabımda gizli ama flört ettiğimiz dönemlerde o da ekliydi o zaman çalmış

Ben kimin yaptgini bilmiyorum hoş ugrassam bulunur ama bisey cikacagini dusunmuyorum. Insta bisey yapmiyor bu konuda sikayet deneyin isterseniz.
Ben biliyorum kişiyi istersem şuan arar konuşur kavga ederim, ama buna gerek var mı daha ileri gider mi bilemedim

Nasıl oluyor ki hesabımız gızlı bızım
Yıne de calabiliyorlar mı bokologlar😞

Nasıl oluyor ki hesabımız gızlı bızım
Yıne de calabiliyorlar mı bokologlar😞

Yeni acip ilk bikac foto yukledigimde benim hesap acikti sonra hemen kapattim bilmiyorum o ara calinmis olabilir diye de dusundum ama gizli hesaplari acan uygulamalar vardi bir ara çok merakli kendini hacker sanan stalkci milletin hayatini merak etmekten baska isi olmayan ve eski sevgili takintili tipler yuzunden herkesin hesaplari oraya dusuyordu. 😃

Yeni acip ilk bikac foto yukledigimde benim hesap acikti sonra hemen kapattim bilmiyorum o ara calinmis olabilir diye de dusundum ama gizli hesaplari acan uygulamalar vardi bir ara çok merakli kendini hacker sanan stalkci milletin hayatini merak etmekten baska isi olmayan ve eski sevgili takintili tipler yuzunden herkesin hesaplari oraya dusuyordu. 😃
Iyı Cok guzel

Mıçtım 🤣

A aaa
E kaldıralım fotoları o zaman.
Sınır oldum
Görsun istesem eklerim zaten ne alaka boyle bı uygulama yapılıyor ya 😞

Ben artik yuzumun net gorundugu fotolari post olarak paylasmiyorum. Hikayeye ekliyorum siliyorum sonra ha calacak oyle de calar da en azindan devamli profilde kabak gibi durmuyor. 😄

bu durum karşısında yapabileceğiniz bi şey olabilir mi bilemiyorum. ben pek ihtimal vermedim açıkçası çünkü hesaptaki fotoğraflar sizin değilmiş ve dolayısıyla şikayetiniz üstünde isim benzerliği ileri sürülebilir. bu durumda keşke adam ile hiç iletişime geçmeseydiniz çünkü zaten kendisinin yapmaya çalıştığı şey, dikkat çekmek idi.

Bana takıntılı olan biri vardı, 2 senedir ulaşamıyor bana kavga tartışma sonrası uzaklaştı, eski sevgilim vs değil, birkaç hafta flört ettik o kadar, kendisinin sahte bir stalk hesabı vardı, bana söylemişti bu benim hesabım diye ben o hesabı da engellemiştim, geçen gün engellediklerime bakarken bir de ne göreyim o hesabın adını benim adım soyadım yapmış ama içinde tanımadığım başka bir kızın resimleri var, kızın adına resim paylaşmış bu kişinin adı Ahmet olsun, altına da Ahmetim şehzadem bu hediye için teşekkürler falan yazmış, yani tam bir akıl hastası, ben ona kendi hesabımdan senin yaptığın suç bu ne vs yazdım ama engelledi, şimdi onu arayıp bunu değiştirmezse savcılağa suç duyurusunda bulunacağımı söylemeli miyim, arkadaşlarım diyor ki bırak kalsın hiç bulaştırma kendine ama inanılmaz sinirliyim, benim de instagramda paylaştığum resimleri çalıp arşiv yaptığını söylemişti pis sapık gerçekten aklıma her şey geliyor şuan, ama cesur biri de değil oldukça korkak
Allah yardimcin olsun. Takintili ile ugrasmak gercekten zor. Hayal dünyası cok genis. Ben de yasadim biliyorum. O da ayni sekil de foto vs almisti. Ben uzak kacmaya calistikca bi sekil de ulasiyordu. O kadar yipratmisti ki. Yani beni tanimayan ona inanacakti o derece saplantili ve hayal dunyasi vardi. Bizm adliye sürecimz de olmustu. Benm karsimda ki tam bir profesyoneldi ama ne suç ne degil o kadar iyi biliyordu ki. Bi kac senemi aldi kurtulmak. Bazen paranoyaya bile bagladigim oluyor hatta. Farkli birnden sosyal medya dan istek vs gelince. Bence hic bulasma asla ve asla muhatap olma. Kafalari farkli calisiyor çünkü. Sen yok dedikce evet anliyorlar. Tez vakitte kurtulursun insallah.

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun. Takintili ile ugrasmak gercekten zor. Hayal dünyası cok genis. Ben de yasadim biliyorum. O da ayni sekil de foto vs almisti. Ben uzak kacmaya calistikca bi sekil de ulasiyordu. O kadar yipratmisti ki. Yani beni tanimayan ona inanacakti o derece saplantili ve hayal dunyasi vardi. Bizm adliye sürecimz de olmustu. Benm karsimda ki tam bir profesyoneldi ama ne suç ne degil o kadar iyi biliyordu ki. Bi kac senemi aldi kurtulmak. Bazen paranoyaya bile bagladigim oluyor hatta. Farkli birnden sosyal medya dan istek vs gelince. Bence hic bulasma asla ve asla muhatap olma. Kafalari farkli calisiyor çünkü. Sen yok dedikce evet anliyorlar. Allah yardimcin olsun. Tez vakitte kurtulursun insallah.
Ama beni sahte hesaplardan da ekliyor biri sürekli eminim o bıktım artık sinirden uyuyamıyorum

Ama beni sahte hesaplardan da ekliyor biri sürekli eminim o bıktım artık sinirden uyuyamıyorum
Bence de o. Ben de yasadim cok cok iyi anliyorum. Istersen bir süre kapat sosyal medyayi falan rahat ettirecekse seni. Ama ben kapatmamistim. Her geleni engelliyordum. Ondan cekindigimi düşünmesin diye. Asla ve asla iletisime gecme. Ileri giderse direkt git sikayet et. Ama böyle basit islerle sakin ulasip hesap sorma. Amaci zaten senin onunla iletisme gecmen. Egr muhatap olmak zorun da kalirsan da bu da adli surec ile olsun. Tek basina sakın yapma.

Bence de o. Ben de yasadim cok cok iyi anliyorum. Istersen bir süre kapat sosyal medyayi falan rahat ettirecekse seni. Ama ben kapatmamistim. Her geleni engelliyordum. Ondan cekindigimi düşünmesin diye. Asla ve asla iletisime gecme. Ileri giderse direkt git sikayet et. Ama böyle basit islerle sakin ulasip hesap sorma. Amaci zaten senin onunla iletisme gecmen. Egr muhatap olmak zorun da kalirsan da bu da adli surec ile olsun. Tek basina sakın yapma.
Aileme falan ulaşmaya cesaret eder mi, alkol alırken vs resimlerim vardı annem babam çok üzülürler hadi içtin de neden elin adamında vs diye, anksiyete sahibi oldum Allah belasını versin

isminiz zor bulunan bir isim mi yoksa ayse peker gibi milyon tane olabilecek bir isim mi?
eger yaygin bir isim soyisimse fotolar da sizjn degilmis, ugrasmayin manyakla. sizin ilginizi cekmek icin yapiyordur. ne kadar kiskirirsaniz o kadar iyi onun icin cunku normalde iletisim kurmuyorsunuz, arasa almıyorsunuz. boyle zamanlardaysa kendiniz arıyorsunuz.
o yuzden isine geliyordur

isminiz zor bulunan bir isim mi yoksa ayse peker gibi milyon tane olabilecek bir isim mi?
eger yaygin bir isim soyisimse fotolar da sizjn degilmis, ugrasmayin manyakla. sizin ilginizi cekmek icin yapiyordur. ne kadar kiskirirsaniz o kadar iyi onun icin cunku normalde iletisim kurmuyorsunuz, arasa almıyorsunuz. boyle zamanlardaysa kendiniz arıyorsunuz.
o yuzden isine geliyordur
benim isim ve soyisimle 3 4 hesap var 😞 doğru resimler benim resimlerim değil ama gelecekte benim resimlerimle de yaparsa diye de endişe ediyorum

Aileme falan ulaşmaya cesaret eder mi, alkol alırken vs resimlerim vardı annem babam çok üzülürler hadi içtin de neden elin adamında vs diye, anksiyete sahibi oldum Allah belasını versin
G..ü yemez diye düşünüyorum ama yaparsa da bir sekil de ailene aciklarsin. Sana mutlaka destek olurlar. Elin p... boyun egmektense ailene mahcup ol daha iyi. Bak sakin ama sakin gaza gelip seni tehdit vs ederse boyun egme. Sonu gelmez. Elin de bir koz yok, seni tedirgin edecek.Yani senin anlattigin kadari ile. Korkma.

X