- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
1. gün: 9360 adım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer inşallah 2 kilo gider :)[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]beyazkelebek (63.5 kg)
ilk round %75![]()
[/TD]
[TD]Gulfuren (58 kg)
ilk round %109,
verilen kilo: 1kg![]()
[/TD]
[TD]dinmeyen (53.9 kg)[/TD]
[TD]forAchange (58kg)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. gun[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8000[/TD]
[TD]4900[/TD]
[TD]7300[/TD]
[TD]9360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. gun[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8000[/TD]
[TD]4500[/TD]
[TD]5600[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gun[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8000, ortalama 8000[/TD]
[TD]5900, ortalama 5100[/TD]
[TD]8750, ortalama 7300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gun[/TD]
[TD]ort +1000[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6500[/TD]
[TD]9400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. gun[/TD]
[TD]ort +1000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. gun[/TD]
[TD]hizli 10 dak lik mesafe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]930 adim/ 10 dak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]10400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]10170[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]9850[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. gun[/TD]
[TD]dinlenme/eksik tamamlama[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. gun[/TD]
[TD]ort +2500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. gun[/TD]
[TD]ort +2500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. gun[/TD]
[TD]ort +3000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16. gun[/TD]
[TD]ort +3000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17. gun[/TD]
[TD]dinlenme/eksik tamamlama[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18. gun[/TD]
[TD]ort +2000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19. gun[/TD]
[TD]hizli 10 dak lik mesafe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20. gun[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simdiye kadar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]55.220(%46)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam=(13* Ort.)+24.000[/TD]
[TD][/TD]
[TD]128.000[/TD]
[TD]90.300[/TD]
[TD]118.900[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar 1,1 kilo vewrmişimmmmm52,8 kilo çıktım az önce tartıldım, çok mutluyum :)
buna bnde başlamak ıstıyorum yalnız bu adım sayarı hngı sıteden aldınız güvenilir bi site varmı kızlar sıpars verıp hemn başlamak ıstıyorm![]()
kızlar 1,1 kilo vewrmişimmmmm52,8 kilo çıktım az önce tartıldım, çok mutluyum :)
yardım edıcek yokmu:2:
canim hosgeldiiincnm ben amerikada yasiyorum, burda amazon diye bi siteden aldim, turkiyede de hepsiburada gittigidiyor buralar guvenilir yerler diye biliyorum, benim adimsayarim omron marka memnunum, tavsiye ederim
sen oyle hemen aglama bakiyim :):)![]()
tskler cnm hbdum sabahtan berı bakıorum sıtelere ucuz olanlar hemen bozuluor demısler bıde ona bakayım bakalım cnm tskler:2: sorma bu aralar cok aglak oldum kılolarla bozdum kafayı![]()
:):) bozma ya, napalim vermeye caliscas ama bazen insan anca kendine ediyor, ne guzel saglikliyiz mutluyuz ama moral bozcak bi sey buluyoruz. ben de cok takarim ay yok gobegim cikti millet simdi hamile misin diycek filan diye, Allahtan simdi gercekten hamileyim ama bu sefer de kac aylik derler diye aklima gelmiyor degil, nerden baksam 5-6 aylik duruyor gobegim cunku hehehehe amaan napalim, onceden korse giyiyordum simdi onu da giyemem bol giyincem artik baska care yok..
sen kac kilosun ki niye bu kadar takiyosun??
ALLAH kucağına nasıp almayı nasıp etsın ınss cnm bende bu aralar takıyorum cok kafama önceden umursamıyordum ama ben umursamadıkça aldı basını gıttı kılolardur demem lazım artık hamılelıkte barı çıksın gobus takma canm
aynen ınsan hep kendıne edıyorda ıste ne yapıcan ılla bıseylerden memnun olmucaz yazı sıcak dıye sevmeyız kışı soğuk dıye ınsan oglu ıste sımdı 90 kıloyum canm yaklaşık 2 ay once başladım kılo verme kararına başladığımda 103.2 ydım
sonunda verdm sıparısı 24 saat ıcınde teslım dıyorgelınce bende aranızdayım ınsss
![]()
ALLAH kucağına nasıp almayı nasıp etsın ınss cnm bende bu aralar takıyorum cok kafama önceden umursamıyordum ama ben umursamadıkça aldı basını gıttı kılolardur demem lazım artık hamılelıkte barı çıksın gobus takma canm
aynen ınsan hep kendıne edıyorda ıste ne yapıcan ılla bıseylerden memnun olmucaz yazı sıcak dıye sevmeyız kışı soğuk dıye ınsan oglu ıste sımdı 90 kıloyum canm yaklaşık 2 ay once başladım kılo verme kararına başladığımda 103.2 ydım
hadi gozun aydiiiiin :)))
amin canim, verirsin bak 13 kilosu gitmis bile!! cuma yarismalarina filan katilabilirsin adim saymaya ek olarak yani, o da baya motive edici oluyor.. buraya biz menulerimizi de yaziyoruz istersen sen de yazarsin. ins sizler verirsiniz ben de yavas yavas alirim he he :):)
buna bnde başlamak ıstıyorum yalnız bu adım sayarı hngı sıteden aldınız güvenilir bi site varmı kızlar sıpars verıp hemn başlamak ıstıyorm![]()
:):) bozma ya, napalim vermeye caliscas ama bazen insan anca kendine ediyor, ne guzel saglikliyiz mutluyuz ama moral bozcak bi sey buluyoruz. ben de cok takarim ay yok gobegim cikti millet simdi hamile misin diycek filan diye, Allahtan simdi gercekten hamileyim ama bu sefer de kac aylik derler diye aklima gelmiyor degil, nerden baksam 5-6 aylik duruyor gobegim cunku hehehehe amaan napalim, onceden korse giyiyordum simdi onu da giyemem bol giyincem artik baska care yok..
sen kac kilosun ki niye bu kadar takiyosun??
dinmeyen kuzucum, bugun dinlenme gunundu ondan az olmus normal :)
gulfuren bacisi da gelsin ikinizi beraber yazayim ins..
ForAchange bugunkunu yazdirdi mi dunmuydu o acaba?
neyse biraz daha bekleyelim bakalim(bekleme isareti, degilse sigara asla icmem merak etmeyin he he
)
sonunda verdm sıparısı 24 saat ıcınde teslım dıyorgelınce bende aranızdayım ınsss
![]()
cok sukur gıttı evet gordum yarışmaları katıldım bakalım orayadane bulursam zayıflamak adına her yolu deniyorum sende doğumdan sonra verırsın cnm ınss :))) tamm bende yazarım neler yaptığımı hem fıkır edınmıs oluruz cnm ben yatıyorum ıı geceler
![]()