• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

yok cnm yıne ben hazırlıcam sen adım sayma ısıne devam etmıcem deyınce bende sana bu sekılde bı tablo hazırladım pılates olarak hazırlamıştım sen yuruyus dedın bende o sekılde ayarladım gulferen adım saymaya devam edcem deyınce onu eskı tabloyla devam ettırdım dınmeyende kac gundur yok zaten gulferende buna benzer bı tablo ısterse onada yaparım yada sız nasıl sterseniz benım ıcın hıc fark etmez

efsax kıyamam çok naziksin ben başka liste istemiyorum teşekkür ederim canım..:16::16: Yarından itibaren adımları eklemeye başlıyorum..Oruç tuttum iki gündür tansiyonum aniden fırlıyor..Normalde tansiyonum çok düşer ama bu sefer tam tersi olduu..Çok kötüydüm şükür akşam üzeri düzeldim..Bugün haber geldi koştura koştura ev bakmaya gittik çok güzeldi tam istediğim gibi..Ev sahibinden haber bekliyoruz..Hayırlı ise inşallah olur..

Ayça Kaya'ya iki gün ara vermiştim oruç tutunca tahıla ağırlık verdim ama tutamayacağım için eski düzenimde devam edeceğim.Efsax sende kilo vermişsin..Çok sevindim..İnşallah istediğimiz kilolara geleceğiz..Soslusarma maşallah olayı tamamladı..Darısı başımıza..:16::16:

selam kizlar, napiyosunuz? ay ben bi hos oldum bu aralar, boyle midem bulaniyor gibi ama tam da degil boyle leyla gibi geziyorum, pek bi sey yiyemiyorum, hatta zayifladim bile biraz... sizler de liste olayinda zorlaniyorsunuz galiba, hakkinizi helal edin ben de hic gelemiyorum...liste motivasyon icin guzel oluyor, ama hesaplamak duzenlemek vakit aliyor. nasi yapmak isterseniz ins bi sekilde herkes icin kolay olcak bi cozum bulunur... ins yine gelirim arada ben, benden istedgnz bi sey olursa buyrun...

isterseniz yeni bi konu acip orada ayrica liste takibi yaparsiniz, ya da siz bilirsiniz cok cok opuyorum! kolay gelsin.... :16:

Aman olsun bu kadarla ile üç ayı tamamlarsın inşallah..Üç aydan sonra bulantılar kalmıyor..İkinci oğlumda iki kere hastaneye yattım serum bağladılarr..Allahım hatırlamak bile istemiyorum..Daha kolay geçer günlerin inşallahh..:16:

efsax kıyamam çok naziksin ben başka liste istemiyorum teşekkür ederim canım..:16::16: Yarından itibaren adımları eklemeye başlıyorum..Oruç tuttum iki gündür tansiyonum aniden fırlıyor..Normalde tansiyonum çok düşer ama bu sefer tam tersi olduu..Çok kötüydüm şükür akşam üzeri düzeldim..Bugün haber geldi koştura koştura ev bakmaya gittik çok güzeldi tam istediğim gibi..Ev sahibinden haber bekliyoruz..Hayırlı ise inşallah olur..

Ayça Kaya'ya iki gün ara vermiştim oruç tutunca tahıla ağırlık verdim ama tutamayacağım için eski düzenimde devam edeceğim.Efsax sende kilo vermişsin..Çok sevindim..İnşallah istediğimiz kilolara geleceğiz..Soslusarma maşallah olayı tamamladı..Darısı başımıza..:16::16:

ben hiç iyi gitmiyorum bu ara :14:
ilk gün oruç tuttum ama ne tutuş! resmen ölüyorum sandım. hiç böyle olmazdım ben ne oldu anlamadık hiç. sonra bir daha tutmaya cesaret edemedim.

1-2 gün 10000 e tamamladım adımlarımı ama dün 7000 civarında kaldım, canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

pilates de yapmıyorum. dün bir ara nazik popomu kaldırıp yüzmeye gittim. millet nerelerden gelir denize girmek için ben evimin dibindeki denize gitmeye üşeniyorum :ssz:

bir de bizim burada ramazan ayında çavdar ekmeği çıkmıyor o nedenle pide alınıyor eve hep :14: mesela benim şerbetli tatlılarla aram yoktur pek ama sürekli kendimi dolabın başında buluyorum.

ooof ooof n'apıcam ben? :14:

ilk gün oruç tuttum ama ne tutuş! resmen ölüyorum sandım. hiç böyle olmazdım ben ne oldu anlamadık hiç. sonra bir daha tutmaya cesaret edemedim.

1-2 gün 10000 e tamamladım adımlarımı ama dün 7000 civarında kaldım, canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

pilates de yapmıyorum. dün bir ara nazik popomu kaldırıp yüzmeye gittim. millet nerelerden gelir denize girmek için ben evimin dibindeki denize gitmeye üşeniyorum :ssz:

bir de bizim burada ramazan ayında çavdar ekmeği çıkmıyor o nedenle pide alınıyor eve hep :14: mesela benim şerbetli tatlılarla aram yoktur pek ama sürekli kendimi dolabın başında buluyorum.

Sen de benim gibi oldun demek..İnsan dnem dönem böyle oluyor..Toz tarçın yada kabuk tarçın kullan..Şekeri çok güzel dengeliyor..Kabuk olanı kaynat kenara koy..Ben yazın durmadan dondurma yerdim şimdi aklıma bile gelmiyor..Tatlı nerdeyse hiç yemiyorum..

yoğurduma tarçın karıştırıyorum ama benim amacım tatlı yemek değil zaten oburluktan :26: çünkü gerçekten tatlı istiyor olsam çikolatalı tatlılara saldırırım :27:

siz ne yaptınız canım, evden haber var mı?

ılk 2- 3 gun genelde zor gecıyor cnm bıde günlerde uzun ve sıcak aman dıkkat et ıster ıstemez hayatımızda maalesef tahılların yerı cok fazla ıns evden gusel bı haber gelırde en azından ev stresinden kurtulursun cnm lıste olayına gelınce cnm benım ıcın sorun degıl yaparım ıstmenız yeterlı:13:

cok sukur ben bu sene zorlanmadım ama oruçken spor yapmak cok zor oluyor adımlarınız yıne süper gıdıyor soslu bıde canın ıstese kımbılır ne olur burdada ekmek çıkmıyor ramazandada ekmek yıyesım hıc gelmiyor zaten pıdeyı sevıyorum :1: normalde ev ıslerı yapmıyorsan ev ıslerıne yönel ben ole yaptım yemek olsun utu olsun onları yapıyorum orucumu açana kadar aksam oruçtan sonrada salon günüyse salona eger degılsede kendım yapıyorum evde sporumu

ılk 2- 3 gun genelde zor gecıyor cnm bıde günlerde uzun ve sıcak aman dıkkat et ıster ıstemez hayatımızda maalesef tahılların yerı cok fazla ıns evden gusel bı haber gelırde en azından ev stresinden kurtulursun cnm lıste olayına gelınce cnm benım ıcın sorun degıl yaparım ıstmenız yeterlı:13:

cok sukur ben bu sene zorlanmadım ama oruçken spor yapmak cok zor oluyor adımlarınız yıne süper gıdıyor soslu bıde canın ıstese kımbılır ne olur burdada ekmek çıkmıyor ramazandada ekmek yıyesım hıc gelmiyor zaten pıdeyı sevıyorum :1: normalde ev ıslerı yapmıyorsan ev ıslerıne yönel ben ole yaptım yemek olsun utu olsun onları yapıyorum orucumu açana kadar aksam oruçtan sonrada salon günüyse salona eger degılsede kendım yapıyorum evde sporumu

vücudum alıştı ya 10 binlere sanki aşağısı etki etmiyor gibi. dün yüzdüm biraz. bugün sabah da gittim. üşenmezsem akşam üstü yine gideceğim :10:

[TABLE="class: grid, width: 650, align: left"]
[TR]
[TD] Günde 10 Bin Adım Atmak Yaklaşık 400 Kalori Yakılmasını Sağlıyor!![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Gulfuren[/TD]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]soslusarma[/TD]
[TD]efsax [/TD]
[TD]papyon[/TD]
[TD]missdance[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Başlangıç Kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]63 kg[/TD]
[TD] 63 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ilk 10 günlük period[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Toplam verilen Kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]53 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Son Kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1.Gün[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Gün[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD]17.400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ORTALAMA[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.467[/TD]
[TD]7.000[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Gün[/TD]
[TD]ort +1.000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Gün[/TD]
[TD]ort +1000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17800[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Gün[/TD]
[TD]Hızlı 10 dk. lık Mesafe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.255[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Şimdiye Kadar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Toplam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eksik Adımlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Fazla Atılan Adımlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Gün[/TD]
[TD]Dinlenme/Eksik Tamamlama[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Gün[/TD]
[TD]ort +2500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Gün[/TD]
[TD]ort +2500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Gün[/TD]
[TD]ort +3000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Gün[/TD]
[TD]ort +3000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Şimdiye Kadar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Toplam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eksik Adımlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Fazla Atılan Adımlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Gün[/TD]
[TD]Dinlenme/Eksik Tamamlama[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Gün[/TD]
[TD]ort +2000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.Gün[/TD]
[TD]Hızlı 10 dk. lık Mesafe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.Gün[/TD]
[TD]ort +1500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Genel Şimdiye Kadar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Genel Toplam(13*Ort.)+24.000+İlk 3 Gün[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Atılan Adım Yüzdeleri (%)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]1. 20 günlük periyodu tamamlayanlar; dinmeyen 2,2 kg verdi tebriklerr :21::16::nazar::46:
soslusarma2-2,5kg verdi tebrikler :21: :16: :nazar: gülfuren1,5kg verdi tebrikler :21: :16: :nazar: efsax 2,1 kg verdi tebrikler :21: :16: :nazar: [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar lıstte bıraz gec oldu kusura bakmayın :16: soslu sarma senıde tekrar bu listeye eklıyeyım mı :44:

Son düzenleme:
Başlangıç kilom 58 ortalamam 5100 geçen seferki ortalamamı kullanacağım..4.gün 8200 adım..

Ev olmadı ev sahibi vermedi..Çok beğenmiştim bugün üzüldüm ama yapacak bir şey yok..:14::14: Allaha hayırlı olan neyse onu nasip etsin..

Başlangıç kilom 58 ortalamam 5100 geçen seferki ortalamamı kullanacağım..4.gün 8200 adım..

Ev olmadı ev sahibi vermedi..Çok beğenmiştim bugün üzüldüm ama yapacak bir şey yok..:14::14: Allaha hayırlı olan neyse onu nasip etsin..

olsun canım hayırlısı olsun belki daha iyisi olur :34:

olsun canım hayırlısı olsun belki daha iyisi olur :34:

kızlar beyaz melek gelene kadar başka bı topık açsak konununadını ve yanına konu sahıbı olarak beyaz melegı yazarak
Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi( konu sahıbı beyaz melek) seklınde bu sekılde daha kolay olucak hemde daha tertıplı goruncek gıbı geldı tabıkı yıne karar sızın

canm benm ıns en yakın zamanda bulursun uzulme hayırlısı buymuş en yakın zamanda ıcıne sınen bı ev bulursun ınss

offf cok zekıyım ya lıstenın sonkı halıne edıtleyemıyorum :1::1: kendım kendımden alıntı yapmışım sımdıe gelde ordan alıntı yap ramazan fena basıma vurmuş anlaşılan :1::44::44:

kızlar beyaz melek gelene kadar başka bı topık açsak konununadını ve yanına konu sahıbı olarak beyaz melegı yazarak
Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi( konu sahıbı beyaz melek) seklınde bu sekılde daha kolay olucak hemde daha tertıplı goruncek gıbı geldı tabıkı yıne karar sızın

Bence daha iyi olur beyazkelebek de söylemişti..İsterseniz yeni bir topik açabilirsiniz diye..Ben de senin yaptığın listeye ekleme yapayım dedim olmadı..Beyazkelebeğin yaptığı gibi ilk sayfada bilgiler olur..Efsax liste olayını sen yapabiliyorsun eğer yaparım dersen memnun olurum..

Bence daha iyi olur beyazkelebek de söylemişti..İsterseniz yeni bir topik açabilirsiniz diye..Ben de senin yaptığın listeye ekleme yapayım dedim olmadı..Beyazkelebeğin yaptığı gibi ilk sayfada bilgiler olur..Efsax liste olayını sen yapabiliyorsun eğer yaparım dersen memnun olurum..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...e-adim-sayarak-4-kilo-verme.html#post31171844

konuyu buraya aldım kızlar bu sekılde daha rhat olucak adımları orada paylaşalım olurmu

Back
X