Saç Uzatma Yöntemleri Adım Adım Saç Uzatma (resimli)

Kızçeler bugün sacimin uzunluğunu ölçtüm 41-42 cm çıktı çok mutlu oldum

Herkes pazar bakımı yapar ama ben ramazan dolayısıyla fazla dışarı çıkamadığımdan istediğim gün yapabiliyorum
Bugün saç uçlarıma yağlandırmıycak kadar vazelin sürdüm çünkü uçları kurudu ve kırılmasından korkuyorum

Memnun musun vazelinden? bende duymuştum ama acaba ağırlık yapar, yağlı kalır ve ya arınmaz diye korktum

Kızlar az önce sampuanima 1 kapak cam terebentin ekledim birazdan da bakım yagimi sacima surerim yarın akşamda resim atarım

Saçlarım uzadıkça daha çok fotoğraf çekmek istiyorum bilmem sizde de oluyor mu bugün ki vazelin su karışımını sacima sıktım şimdide fotoğraf çektim

Ortalık dağınık kusuruma bakmayın

önceki fotolara baktımda saçlarına bi renk parlaklık gelmiş zaten baya uzamışlar sırtının ortalarına gelmişler maşallah

Merak ettiğim bişey var kızlar ya bu saç bakım yağlarının son kullanma süresi oluyor, süre geçtikten sonra kullansam sıkıntı olur mu ki

Dün gece yılan yağı, karışık bakım yağı, bemix ve bepanthen karışımı var bu karışımı dün gece sacima sürdüm bugün iftardan sonra cam terebentinli sampuanimla yikiycam inşallah

güzel güzel uzatıyorsunuz da keşke bu kadar takmasanız kafaya,göremeyeceksiniz çünkü fark oluşsada..
bende sureklı okuyorum , yorumlar bırakıyorum fakat duşta bile saçımın boyuna bakmamaya çalışıyorum, sürekli gözünüzün bu kadar onunde tutarsanız farkı göremezsiniz ki..keşke sadece ayda 1 fotoğraf paylaşımı yapsanız, o zaman fark çok daha net belli olurdu
bir de tavsiyem şu ki bu kadar farklı ürünler kullanmayın, saçınız alışır, yorulur vs.. örnegin barcelinoyu bitirin 1-2 hafta verin tekrar elinizdeki diger yaga baslayin gibi..

Çok teşekkür ederim öyle yapmak daha mantıklı bence de elimdeki yağı bitirmeliyim o zaman ilk önce Fotograflarida ayda bir atarım artık

Çok teşekkür ederim öyle yapmak daha mantıklı bence de elimdeki yağı bitirmeliyim o zaman ilk önce Fotograflarida ayda bir atarım artık

bence de kuzum, haftalıklarda bile fark görüyorsan aylık paylaşımda çok daha mutlu olursun.hem gözün alışmamış olur..
bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…