Adım Adım meme ameliyatı ve tecrübeler ;)

adriana07lima

...
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
173
2
48
Merhaba arkadaşlar güzel dostlar ameliyat düşünen merak edenlere özel bir konu olsun istedim öncelikle yaşanan tecrübeler ve yanlış bilinen doğrular tartışmaya açık ve soru cevap şeklinde ışık olmaya çalışalım.
Evet ımplant bir çok bayanın isteğidir göğüs kadınlığın silahıdır neticede bende o bayanlardan biriydim araştırmalar resimler insanlar derken artık tek odak noktamın göğüs olduğunu farketmiştim yılların fikirlerin büyüklerin etkisi ile herkes zaman dese de ben sonunda habersiz kimsenin engel teşkil olamayacağı şekilde sessiz sedasız başlayan ameliyat serüvenimden örneklerle yardımcı olmaya başlayabilirim. şu bir gerçek ki her operasyon risk taşır ve vucut yapısı ile oynanıldığı vakit zaman içerisinde olumlu olumsuz etkileri yaşarız bu hususta hem pozitif hem negatif etkileri konuşur objektif yaklaşırsak daha net kafa da şekilleneceğine inanıyorum. tek başıma başlayan operasyon öncesi yılların heyecanı ile ilk 2 gün uykusuz gecirdiğim o günden sonra yanlız ameliyat masasında olmak lokalin ve o süreci adım adım izleyip kendi kesilerini doktorun asistanın yüz ifadesine kadar yaşanılanlardanda söz etmek gerekirse ciddi anlamda ne kadar rahat kolay bir operasyon denilsede acı gerçek kızlar değil. çünkü gerek o yabancı madde gerek vucutta ki kesiler işlem görülmesi ve sonrasında yaşanılan ağrılar acılar basit olmayacak kadar gerçektir. ben ameliyat olmadan bir kaç gün önce burayı keşfedip tüm yazıları okuyarak tecrübelerden fikirlerden yararlanırken çoğu o süreci gecirdiği için can havliyle yazılan yazılar olmadığı için gayet rahat anlatılıyor bunun bünye ile alakalı olduğunu belirtmek isterim bu operasyonu düşünenler uzun süre uykusuz hareketlerden kısıtlı ve ağrılı bir hayat geçireceklerini unutmamalıdır elbette ki bu bir süreç olumsuzluklardan bahsederken olumlu taraflarıda şu ki zaman gectikçe bu şikayetler azalıcak minimize olduğunda unutulan acıları etkisiyle artık gözünüz istediğiniz o güzel göğüslerde ve hayata daha enerjili girdiğinizi farketmiş olacaksınız. insanın yaşadığı 1 saatlik acı bile çok uzun bir zamanmış gibi geliyor ameliyat sonrası yaşanılan yaklaşık 1 aylık periyot hayli hayli hem uzun hem zor bir süreç olacaktır. benim ameliyat günümün 5. günü ve bu hissi unutmamak adına böyle bir konu açmak istedim zaman içerisinde Rabbimin verdiği unutkan halimizle basite indirgenmeyecek kısımlardan söz etmenin doğru olacağını düşündüm. zaman gectikçe kabulleniyor insan vucut bile zor kabul ederken ben henüz benim olduğunu düşünmüyor sadece bir an önce eski sağlığıma kavuşmayı arzu ediyorum. sağlıktan değerli hiçbir zenginlik yok bunu hepimiz en ufak grip anında bile hatırlarız. pskolojik sosyolojik toplumsal ve kendi iç dünyanızda ya da bir sağlık sorunu olarak görüyorsanız meme ameliyatı doğru bir seçimdir. fakat takıntı biraz daha büyük olsun diyorsanız ve ya farklı sebepler bence bir kaç kez düşünmenizi tavsiye ederim.ben eski halinide sevdiğimi farkettim şekil olarakta çok güzeldi insan yaşamadan bilemiyor ya :) zamanla çok seveceğimde olabilir ama bu bende ki özgüveni değiştirdiği doğrudur artık benim için basit bir kavram olduğudur. hayata meydan onunla değil insanlığımla okuyacağımızda aşikardır.bayanlar güzel olmak ister ve bununla mutlu oluruz doğrudur huzur için değişiklik yapmak yenilendirir. çok fazla doğallıkla oynanmamalı ilerde gerçekleşecek olası rahatsızlıkların ya da ömrü kısaltan bu bıçak altıların aslında hem güzel hem de zararı olacağınıda unutmamalı. netice olarak sonuçlar çok güzel olsada acıların uzun süre sürecek olması bünye ya da ilaçlarla hafifletilmiş olması da acıyı tamamen yok etmiyor. herşey mükemmel çok güzel gidemez doğru seçimlerle ve fikir danışmanlığı yapmadan ve bu süreci yanlız geçirmemenizi tavsiye ederim eğer yanınızda ameliyat sonrası biri var işlerinizi hallediyor yardımcı oluyorsa o zaman ne ala kendinizi çok yormamanız gerektiğini unutmayın hücre yenilenmesi için vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardır. istediğiniz soruları buradan tecrübeli arkadaşlara sorabilir ve tartışabilir paylaşabilirz ;) :):40:

Oncelikle gecmis olsun canim ama ameliyat olanlara bu denli kotu birseymis gibi olumsuz olumsuz bahsetmemek lazim herkesin aci esigi farkli bes gun surmus senin ben ilk gun cekilmezdi agri kesicileri ucunci gun biraktim umut kirmamak lazim cesaret kirmamak lazim sonucta dayanilmaz aci degil.. sonraki surectede beni rahatsiz edenler memeucu asimetrisi ve meme asimetrisi oldu baktim yabanci sitelere fln cogunda durum bu nerdeyse sag meme yukaruda kucuk meme uclari dengesiz.. kul yapisi sonucta... Dusununce tahta memeli olmak mi ya da sarmis lop memeli... Yoksa dik ama asimetrik memeli olmak mi .. bu hali alacagini bilsem 3oo cc yerine 35o belki 4oo cc takilsin derdim ama yine de taktirirdim 6. Ayimdan sonra bi duzeltme ameliyati olacak olmama ragmen bunu soyluyorum acisi falanda hikaye sadece iki gun zordu ve deger kadin kadin hissetmek mutlu edici.. .. yaptirmayi dusunenlere ; paraniz hazirsa ve icinize sinen doktorda bulduysanz beklemeyin.. kendinizi mutlu hissediyorsunuz ciplak olmadiginiz her an (doktoruma gore memeucunun asimeteik durmasi kendi vucut yapimizla alakali imis daha once dikkatimizi kucuklugune taktigimizdan falan cekmemisiz.ameliyat oncesi kendinizde bi fotograd cekip bulundurun oncesi sonrasi kritigi icin) umarim herkes istedigi goguslere kavusur.. :)

Oncelikle gecmis olsun canim ama ameliyat olanlara bu denli kotu birseymis gibi olumsuz olumsuz bahsetmemek lazim herkesin aci esigi farkli bes gun surmus senin ben ilk gun cekilmezdi agri kesicileri ucunci gun biraktim umut kirmamak lazim cesaret kirmamak lazim sonucta dayanilmaz aci degil.. sonraki surectede beni rahatsiz edenler memeucu asimetrisi ve meme asimetrisi oldu baktim yabanci sitelere fln cogunda durum bu nerdeyse sag meme yukaruda kucuk meme uclari dengesiz.. kul yapisi sonucta... Dusununce tahta memeli olmak mi ya da sarmis lop memeli... Yoksa dik ama asimetrik memeli olmak mi .. bu hali alacagini bilsem 3oo cc yerine 35o belki 4oo cc takilsin derdim ama yine de taktirirdim 6. Ayimdan sonra bi duzeltme ameliyati olacak olmama ragmen bunu soyluyorum acisi falanda hikaye sadece iki gun zordu ve deger kadin kadin hissetmek mutlu edici.. .. yaptirmayi dusunenlere ; paraniz hazirsa ve icinize sinen doktorda bulduysanz beklemeyin.. kendinizi mutlu hissediyorsunuz ciplak olmadiginiz her an (doktoruma gore memeucunun asimeteik durmasi kendi vucut yapimizla alakali imis daha once dikkatimizi kucuklugune taktigimizdan falan cekmemisiz.ameliyat oncesi kendinizde bi fotograd cekip bulundurun oncesi sonrasi kritigi icin) umarim herkes istedigi goguslere kavusur.. :)

Sana da gecmiş olsun canım ;) kesinlikle kötülemiyorum en başında da söylediğim olumlu olumsuz tamamiyle tüm yönleri güzsl tarafı çokken diğer yönüylede eleştiri olmalı hersey eleştiriye açık netice de ben onuda belirttim herkezin ağrısı farklı sizlerin 2-3 gün sürmüş benim 6 gün oldu hala ağrı çekiyorum bu bünyeyele alakalıdır netice olarak ameliyatın kolay olmadığı ama sonucun yüz güldürücü olduğunu söyledim(; maksat sohbet soru cevap. Sen damla mı taktırdın canım ya neden öyle sarktı ??? :((

Sana da gecmiş olsun canım ;) kesinlikle kötülemiyorum en başında da söylediğim olumlu olumsuz tamamiyle tüm yönleri güzsl tarafı çokken diğer yönüylede eleştiri olmalı hersey eleştiriye açık netice de ben onuda belirttim herkezin ağrısı farklı sizlerin 2-3 gün sürmüş benim 6 gün oldu hala ağrı çekiyorum bu bünyeyele alakalıdır netice olarak ameliyatın kolay olmadığı ama sonucun yüz güldürücü olduğunu söyledim(; maksat sohbet soru cevap. Sen damla mı taktırdın canım ya neden öyle sarktı ??? :((
sarkma yok canım.. ameliyattan önce sarkmış memelisinizdir yada tahta meme silikona ihtiyacınız vardır hangisi ile olmak istersiniz ben tahta memeli olmaktansa dik ama simetrik olmayanı tercih ederim dedim ya da sarkmış üst lopları boşalmış biri dik ama simetrik olmayını tercih edebilir dedim... zaten smetriyi sağlamakta mumkun 2. ameliyatla.. erkeksi bi vucutla dolaşmaktan iyidir 3-5 ay beklemek dedim... sanırım yanlış yazdım anlaşılmadı :)
Şükürler olsun ki yok asimetri dışında bir sorunum az küçük geliyor gözüme şuan ki hali ama eski halini düşününce :)))
damla takıldı evet onunla alakalı bi sıkıntımda yok üst kısımları daha da inse diye bekliyorum daha da göğüs kısmımın yapısından dolayı üst dolu dolu olan bi gğüs bana gitmezdi de zaten...

Back
X