İkinci çizgi var gibi gözüküyor. İnşallah öyledirKızlar merhaba benim serüvenim biraz uzun ve yorucu tüp bebek hariç bütün tedaviler uygulandı defalarca sebepsiz inferlite diyorlar bEki Görüntüle 2658586 Eki Görüntüle 2658588 u arada 37 yaşındayım 1 düşük yaptım malesef bebek sahibi olamadım şimdi bu testi dün akşam yaptım halimleyim dimi kızlar ben inanamıyorum yanılmıyorumdur inşallah destekleriniz için şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim allah razı olsunİkinci çizgi var gibi gözüküyor. İnşallah öyledirErken gebelik testi mi yaptığınız?
Kan testi yaptırın en doğru sonuç ordan belli okuyor çünkü. Allah'ım gönlünğze göre versin
evet kuzum benimde böyle silikti var gibi en iyisi kan testi yapmak. ve stresten uzak tut kendiniKızlar merhaba benim serüvenim biraz uzun ve yorucu tüp bebek hariç bütün tedaviler uygulandı defalarca sebepsiz inferlite diyorlar bu arada 37 yaşındayım 1 düşük yaptım malesef bebek sahibi olamadım şimdi bu testi dün akşam yaptım halimleyim dimi kızlar ben inanamıyorum yanılmıyorumdur inşallah destekleriniz için şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2658586 Eki Görüntüle 2658588
AminnnNormal gebelik testi elimdeki son du bugün erken gebelik testi alıp yapicam sonra kan vermeyi düşünüyorum hayal kırıklığı ile geçen 4 sene anca yaşayan bilir allahım yaşarmasın kimsenin kucağı boş kalmasın
Benimki de bu sekilde silik cikmisti.Kızlar merhaba benim serüvenim biraz uzun ve yorucu tüp bebek hariç bütün tedaviler uygulandı defalarca sebepsiz inferlite diyorlar bu arada 37 yaşındayım 1 düşük yaptım malesef bebek sahibi olamadım şimdi bu testi dün akşam yaptım halimleyim dimi kızlar ben inanamıyorum yanılmıyorumdur inşallah destekleriniz için şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2658586 Eki Görüntüle 2658588
Benim de oyle bir sey cikmisti. Bir haftada 1800 kusur oldu. Kafaya takmayin bir sekilde geciyorevet bu gün kan verdim 40.72 çıktı beta değer çok düşük inşallah yükselir zaman nasıl geçecek acaba
Ne yaptınız sonuçlar nasıl?Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Hayırlı olsun öncelikle. Görürsünüz bu gittiğinizde.Kizlar ben biraz erken ogrendim 4+2 de ogrendim :) su an 5 haftalık ilk ogrendigim gun gittim keseyi goremedik. Haftaya sali bi daha gidicem gorebiliriz diye düşünüyorum dedi doktor. Betq hcg cuma gunu 533 cikti. Progesteron 11.39 biraz dusuk onun cim crinone jel verdi. Kullanan varmi acaba sabah kullan dedi ama yaptiktan sonra yatcam mi yatmicam mi bisy soylemedi. Nasil yapiyorsunuz acaba
Hayırlı olsun size e . Hoşgeldiniz aramızaBende ilk kan testi ile öğrendim. Bugün keseyi gördük.iki hafta sonra kontrol olacak. Ins Kalp atisinida duyarız
Yaa ne güzel maşallah. ben hiç heyecanlanamıyorum.Randevumuz 7.haftada zaten çok heyecanlıyım valla
Jeli yaptıktan sonra 5 dk uzanıp sonrasında en az 10 dk yürüyüş yap diyor benim doktorum canım o şekilde yapabilirsinKizlar ben biraz erken ogrendim 4+2 de ogrendim :) su an 5 haftalık ilk ogrendigim gun gittim keseyi goremedik. Haftaya sali bi daha gidicem gorebiliriz diye düşünüyorum dedi doktor. Betq hcg cuma gunu 533 cikti. Progesteron 11.39 biraz dusuk onun cim crinone jel verdi. Kullanan varmi acaba sabah kullan dedi ama yaptiktan sonra yatcam mi yatmicam mi bisy soylemedi. Nasil yapiyorsunuz acaba
Bugun tekrar kontrole gidicem bakalim orda tekrardan bi sorayim tesekkurler canimJeli yaptıktan sonra 5 dk uzanıp sonrasında en az 10 dk yürüyüş yap diyor benim doktorum canım o şekilde yapabilirsin