Folik asit verdi canım kullan gerçi benim bulantı kusmadan migdede kalmiyorki senin bulantıların başladımiBEn de 6+4 üm ve ilk hamileliğim.1 hafta once dr gittim keseyi gorduk cok şükür.2 hafta sonra gel kalp atışını duyalim dedi acaba ben garanti olsun diye +1 hafta sonra mi gitsem kesin duyulur mu sizce?
Cay kahve cok tüketen biri degildim. Kahveyi komple bıraktım,çayı da sadece sabah kahvaltisinda.
Dr sizlere vitamin olarak ne verdi kizlar?
Ben hamilelik oncesi folik asit kullanan biri degildim bana sadece decavit verdi. Kan tahlillerimde demir eksikligimde cikti. Folikte kullanim mi ayrica dedim gerej yok dedi. Ama hic emin olamadım
Beni kalp atışı ve kese için 6. Hafta çağırdı doktor. Haftaya randevum. Duyulur sanırım kalp atışı siz gittiğinizde de.BEn de 6+4 üm ve ilk hamileliğim.1 hafta once dr gittim keseyi gorduk cok şükür.2 hafta sonra gel kalp atışını duyalim dedi acaba ben garanti olsun diye +1 hafta sonra mi gitsem kesin duyulur mu sizce?
Cay kahve cok tüketen biri degildim. Kahveyi komple bıraktım,çayı da sadece sabah kahvaltisinda.
Dr sizlere vitamin olarak ne verdi kizlar?
Ben hamilelik oncesi folik asit kullanan biri degildim bana sadece decavit verdi. Kan tahlillerimde demir eksikligimde cikti. Folikte kullanim mi ayrica dedim gerej yok dedi. Ama hic emin olamadım
Benim cok sukur ki henuz bulantim yok umarim hiz olmaz daFolik asit verdi canım kullan gerçi benim bulantı kusmadan migdede kalmiyorki senin bulantıların başladımi
Benim 5 inci haftadan sonra başladı mahf oldumBenim cok sukur ki henuz bulantim yok umarim hiz olmaz dasizin ne zman basladi?
Bende arada bir folbiol icim eiyorum aslinda
Ne kullanıyorsunuz?Benim 5 inci haftadan sonra başladı mahf oldum
Vala ilaç kesmiyor yoğurt yiyorum iyi geliyorNe kullanıyorsunuz?
Şu şubat anneleri grubu olunca burası böyle oldu. Ben orayı bilmeden açmıştım. Ama orası da çok kalabalık yazdıklarımız arada kaynıyor sürekli başka başka konulara geçiliyor yetişilmiyorkızlar merhaba topic hareketsz kalmış ben de 8 haftalık bebiş bekliyorumm
Hayırlı uğurlu olsun.Merhaba 🖐 ben de dun ogrendim. 4 veya 5 haftalik olabilirmis bebisim. Pazartesi bi doktora gidicez bakalim hayirlisi ile
Hadi bakalim insallah 🖐merhabalaarrr bende şimdi kan sonucunu öğrendim 66,1 daha doktora gidip kesinleştiremedim. inşallah aranıza katılırımm
Hadi iyi haberlerle inşallah cnmmerhabalaarrr bende şimdi kan sonucunu öğrendim 66,1 daha doktora gidip kesinleştiremedim. inşallah aranıza katılırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?