adim adim eriyorum, oluyorum

Artık olmaz kendime gelemiyorum demeyin sakın. Bence siz düzelmeyi istiyorsunuz ki burada çözüm bulmak için bir şeyler yazmışsınız, bu bile çok iyi . Yurt dışında yalnızlığınız katlanıyor mu acaba? Belki kendi ülkenizde olsanız daha rahat olurdunuz? Bir an önce iyi bir doktora görünün. Sakın pes etmeyin Allah'ın yardımıyla düzelirsiniz inşallah. Unutmayın hala hayattaysanız yapabilirsiniz demektir.

Sanki beni anlatmissin tuylerim diken diken oldu resmen benim bu napicaz biz boyle offfff of!

Bir tavsiyem olacak. Tek bir arkadasin olsun her seyini anlat ona guven onunla yap her seyi ama oyle biri olmali ki ben cikmiycam dediginde tutup kolundan hayir cikicaksin deyip seni sorla cikartmali ve yuzlesmelisin evet olecek gibi olacaksin miden agzindan kalbin totondan cikacak gibi olacak belki bayginlik gecireceksin ama olmeyeceksin! Disari ciktiginda olmedigini goreceksin ve tekrar cikacaksin kendini zorlayacaksin ama yaninda o guvendigin bir kisi olacak her seyini bilen kisi basina ne gelirse gelsin seni yargilamadan anlayis gosterip gerek olursa tutup kolundan acile goturup sabaha kadar senle orda bekleyecek biri.. Sonra o kisiye bagimli olup onsuz hicbisey yapamamaya baslayabilirsin ama dikkat et .. Yapabiliyorsan kendin yap zorla kendini cidden zorla kolay olani secme ! Diyorsun ya annem icin diye emin ol annen de senin icin yasiyor ve onun sana senin guclu olmana sosyal bir insan olmana dimdik hayata karsi ayakta durmana ihtiyaci var basima bir sey gelse kizim arkamda diye dusunuyor o da.. Boyle mi arkasinda duracaksin? Hayir bu sen degilsin bunun bir surec oldugunu dusun ve yeniden annen icin ayaga kalk.. Ben ilac kullanmiyorum yasadiklarinin aynisini belki biraz eksik cok cok fazlasiyla yasadim hem de kelimesi kelimesine ve cok iyi anliyorum ve evet yasamayan anlayamaz. Bir yerden tutunmak zorundasin lutfen kendini birakma atak geliyo deyip vazgecme yuzles olecegini bilsen de yuzler cunku olmuyorsun bbiliyosun ki sadece olecek gibi oluyosun ve sonra geciyo... Mutlaka bir arkadas bir sevgili aileden birisi mutlaka birini arkana al mutlaka!!! Lutfen ciddiye al yazdiklarimi.

Arkadaslar benim de psikolojim alt ust napicagimi bilemiyrm cok caresizim bu durumdan nasil kurtulucam blmiyorum hissizim surekli kendime zarar vermekten korkuyorum perisanim napicam ben bi akil verin

Böyle karamsarlıkla,evde oturup beklemekle mucize olmaz bunu unutmayın. Hayat kimse için kolay değil ama ağır ama hafif hepimizin bir dönem dibe vurmuşluğu olmuştur. Önemli olan silkelenip kendine gelmeyi bilmektir. Çözüm aramaktır,bulduğu ufak bir çözüm gibi görünse dahi sımsıkı sarılmaktır.
Yaşınız 20 daha gencecik bir insansınız,Rabbim izin verirse daha uzun yıllar var önünüzde, en güzel günlerinizi böyle gecirmeyin. Doktora gidin,tek gidemiyorsaniz annenize söyleyin tutup kolunuzdan götürsün sizi. Ne olur oturup kendiliğinden düzelmesini beklemeyin,bir adım atın,bir yerden başlayın. Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazla yük vermez bunu unutmayın.
Geçmiş olsun.

Allah kimsenin basina vermesin cok kotu bsy bu allah sizin de yardimciniz olsun hayat bu sekilde cok zor

İlaç senin karakterini değiştirmez aksine gerçek kişiliğini ortaya çıkartır. İlaç kullanmak kötü bir şey değil. Gerekirse böyle yaşayacağına bir ömür ilaç kullan. Bu kadar büyütme herşeyi...

"Shameless " adlı dizide de yan karakterlerden biri sizin anlattiginiz durumu yansıtmış. Kademeli olarak yaklasmaya çalışıyordu teknik olarak. Sizde kucuk hedefler koyarak baslayabilirsiniz. Evden 100 adim oteye gidip gelmek gibi...

eski konuları hatırlamıyorum derken.istersen bi geçmişine dön bak.hangi konular açmışın.neler yazmışın.
unutmak istediğin leyler mi var.bu ilaçlarla uyuma seanaslarıyla unuttuğun şeyler mi var.
bence bi aç bak o sayfayı.neler yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…