cok zor cikiyorum. mesela persembe gunu doktordan randevu aldim ama cikamadim disari ondan gidemedim. yani cok zor cikiyorum ayda 1 kere falan cikiyorum zar zor kendimle savasarak onda da nasil oluyorum gelin bi bana sorunHic mi cikmiyorsunuz disari? Doktora gidince cikmak zorunda kaliyorsunuz ama.
universite sinavina hazirlanirken cok kotu olaylar yasadim ve ondan sonra bu sorunlar patlak vermeye basladi bende. yaklasik 3 senedir bu durumdayim. 3 senedir de tedavi goruyodum. tabi ilk sene bu kadar agir ve kotu degildim zaman ilerledikce aciga cikmaya basladi. 3 sene ilac kullandim aslinda ama duzenli degildi. mesela 3 ay ictim sonra biraktim 1 ay sonra tekrar basladim falan duzensiz kullandigimda garip bi hal aldi durumum. ama son 1.5 senedir duzenli olarak kullandim ilaci hic aksatmadan. ama dedigim gibi ataklarimi hastaligimi iyilestirdi fakat hayatimi caldi. su asosyal durumunu ise son 1 senedir yasiyorum. daha dogrusu eylul ayindan beri. bu sene surekli uyuyarak ve sacma sapan kadin programlari izleyerek gecirdim tum senemi.Dışarı çıkma isteksizliği vs ne zamandır var peki?
Eski konularına bakınca aşk, cinsellik vs her şey var 1 yıl öncesinde bile.
Yanlış anlama hayattan zevk alamayacak kadar, anlattığın kadar vahim durumun içinde
bunları düşünemedim.
annemin varligi beni rahatlatiyor. ben yurtdisinda okuyorum. ocak ayinda geliyorum 1 ay kaliyorum. birde haziranda gelip eylule kadar burdayim. yani annem surekli yanimda degil. sadece onun varligiyla mutlu oluyorum. beni hayata baglayan tek sey annem. tutunacak dalim da o. eger kendime bisey yapmiyorsam annemin varligi yuzunden.İntihar çözüm değil. Anneniz sizi mutlu ediyormuş işte bakin. Yasiniz kac?
inanin eski konularimi hatirlamiyorum bile. ustte dedigim gibi ilaclari bi ara kullandim sonra biraktim birden. cunku onceleri pek ciddiye almiyordum bu isi. sonra baska doktora gittim o farkli ilac verdi yine kullan birak falan. ilk bir seneye yakin bu isi ciddiye almadim daha dogrusu ilaclara guvenmedigimden cok sallamadim. sanirim ilaclar yuzunden psikolojimi mafettim. berbat sorunlu sinirli bir insan oldum.eski konularınıza baktımda baya karışık.. başka bir doktora gidip ilaçlarınızı düzenletseniz mi acaba??
yani şu an 20 yaşındasınız 19 yaşındayken bir konu açmışsınız kan testindeki hamileler için verilen referans aralığını hamlilelik testi sanmışsınız sonra hamile değilsem çok üzülürüm ondan test yapmaya korkuyorum demiişsiniz. ama bu arada evli değilsiniz. eski sevgili konuları vs. internetten ilaç bakıp sakinleşmek için kullanmaya başlamaışsınız. sonra konu açıp çok sinirliyim sakinleşmem için ilaç söyleyin diyip bir daha bir şey yazmamışsınız. kısaca sizin için işler baya karışık. birde sizde biliyorsunuzki psikiyatrik ilaçları bir anda bırakmak kısa süre ara vermek tekrarar başlamak dengenizi bozuyor.
evet aynen öyle. o yüzden yeniden doktora gidip düzenletseniz daha faydalı olabilir.inanin eski konularimi hatirlamiyorum bile. ustte dedigim gibi ilaclari bi ara kullandim sonra biraktim birden. cunku onceleri pek ciddiye almiyordum bu isi. sonra baska doktora gittim o farkli ilac verdi yine kullan birak falan. ilk bir seneye yakin bu isi ciddiye almadim daha dogrusu ilaclara guvenmedigimden cok sallamadim. sanirim ilaclar yuzunden psikolojimi mafettim. berbat sorunlu sinirli bir insan oldum.
sonradan ogrendim ki ilaclari birden birakinca tum dengeler degisir cok sinirli olurmusuz. yani anlicaginiz girdim bir isin icine ve nasil kurtulucam bilmiyorum.
3 yildir o kadar psikolojik sorunlarim var ki bunu ceken yasayan bilir. gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. son 1.5 sene duzenli sekilde doktorun verdigi ilaci kullandim. duzeldim mi evet eskiye gore daha iyi olmustum. ama ben ben olmaktan ciktim anliyomusunuz ben insan olmaktan ciktim
su hayatta seni ne mutlu eder neyden zevk aliyorsun diye sorsaniz size verecek tek bir cevabim yok
cunku ben bu hayatta hicbiseyden mutlu olamiyorum zevk alamiyorum tamamen bos duygusuz hicbisey umrunda olmayan hedefi amaci olmayan yasamaktan zevk almayan biseyden korkmayan bos bir robot oldum
ne birini sevebiliyorum ne baska bisey
universite okuyorum ama gelin bide bana sorun nasil okuyorum
okula gitmiyorum vizelere bile girmiyorum. tek yaptigim uyumak ve televizyon izlemek. cunku evden cikamiyorum. istemiyorum cunku. okula gitmeyi degil hicbiseyi istemiyorum. arkadaslarim gel disari cikalim diyor cikmiyorum hepsini atiyorum basimdan. gezmeye tozmaya eglenmeye etkinliklere falan hicbiseye katilmiyorum. insanlari sevemiyorum hicbisey hissetmiyorum kimseye karsi.
hayattan zevk alamiyorum
inanin kac kere olumden dondum. intiharin esigine geldim. ama tam yapicakken durdum. neden durdum biliyomusunuz annem icin. sirf annem uzulmesin emekleri bosa gitmesin diye. o kadar kotuyum ki. annem olmasaydi belki ben size suan bu satirlari yazmiyordum. benim kilit noktam donum noktam annem iste. beni bu hayata baglayan robot gibi yasamami saglayan ufacik bir bagim varsa o da annem arkadaslar.
bu soylediklerimden ziyade benim olayim aslinda evden cikamamak
neden bilmiyorum. evden disari cikmak istemiyorum. nere oldugu onemli degil baska ulkeye yada sehire hatta baska semte bile gezmeye gitsem gidemiyorum evden cikamiyorum. korkuyorum stres yapiyorum atak geciriyorum ve cikmiyorum. arkadaslar nolur bana bisey soyleyin.
benim olayim bu iste. evden cikmaktan korkuyorum atak kriz stres yapiyorum diye 1,5 sene ilac kullandim. ama ilac beni iyilestirirken benden karakterimi herseyimi caldi. sizce benim sorunum ne benimle ayni seyleri yasayan var mi
20 yasinda icimdeki cehennemde yaniyorum ben. olumun kiyisinda yuruyorum.
basin agrisa bir ilac icersin 1 saat sonra gecer. ama ruhumun psikolojimin ilaci yok
bu sorunlarim yuzunden psikiyatrimin verdigi ilaci 1,5 sene duzenli kullandim. ama ilac beni mafetti karakterimi caldi. robot olmami sagladi. hayattan zevk alamiyorum sanat fitness ne olursa olsun istemiyorum. tek yaptigim uyumak televizyon izlemek. bu ilac yuzunden stresim ataklarim azaldi. ama dedim ya karakterimi degistirdi. ayrica 15 kilo aldim. doktora anlattigimda ilacimi biraktirdi bana. 2 haftadir ilac icmiyorum ve ataklarim geri geldi cok ama cok kotuyum evden cikamiyorum. surekli dusunup deliriyorum surekli negatif seyler falan.
okulumun baslamasina en az 70 gun var ve ben simdiden gidecegim gunu dusunup deliriyorum nefes alamiyorum
Sevdiğin güvendiğin insanları evibe çağır dertleş sohbet et ve birlikte çıkın dışarı. Ama herşeyden önce yardım al canım bu bizim çözebileceğimiz bişey değil doktorunu değiştir erteleme.universite sinavina hazirlanirken cok kotu olaylar yasadim ve ondan sonra bu sorunlar patlak vermeye basladi bende. yaklasik 3 senedir bu durumdayim. 3 senedir de tedavi goruyodum. tabi ilk sene bu kadar agir ve kotu degildim zaman ilerledikce aciga cikmaya basladi. 3 sene ilac kullandim aslinda ama duzenli degildi. mesela 3 ay ictim sonra biraktim 1 ay sonra tekrar basladim falan duzensiz kullandigimda garip bi hal aldi durumum. ama son 1.5 senedir duzenli olarak kullandim ilaci hic aksatmadan. ama dedigim gibi ataklarimi hastaligimi iyilestirdi fakat hayatimi caldi. su asosyal durumunu ise son 1 senedir yasiyorum. daha dogrusu eylul ayindan beri. bu sene surekli uyuyarak ve sacma sapan kadin programlari izleyerek gecirdim tum senemi.
nasıl yani doktora anlattım ilacı bıraktırdı.ilacı pat diye mi bıraktın azar azar mı3 yildir o kadar psikolojik sorunlarim var ki bunu ceken yasayan bilir. gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. son 1.5 sene duzenli sekilde doktorun verdigi ilaci kullandim. duzeldim mi evet eskiye gore daha iyi olmustum. ama ben ben olmaktan ciktim anliyomusunuz ben insan olmaktan ciktim
su hayatta seni ne mutlu eder neyden zevk aliyorsun diye sorsaniz size verecek tek bir cevabim yok
cunku ben bu hayatta hicbiseyden mutlu olamiyorum zevk alamiyorum tamamen bos duygusuz hicbisey umrunda olmayan hedefi amaci olmayan yasamaktan zevk almayan biseyden korkmayan bos bir robot oldum
ne birini sevebiliyorum ne baska bisey
universite okuyorum ama gelin bide bana sorun nasil okuyorum
okula gitmiyorum vizelere bile girmiyorum. tek yaptigim uyumak ve televizyon izlemek. cunku evden cikamiyorum. istemiyorum cunku. okula gitmeyi degil hicbiseyi istemiyorum. arkadaslarim gel disari cikalim diyor cikmiyorum hepsini atiyorum basimdan. gezmeye tozmaya eglenmeye etkinliklere falan hicbiseye katilmiyorum. insanlari sevemiyorum hicbisey hissetmiyorum kimseye karsi.
hayattan zevk alamiyorum
inanin kac kere olumden dondum. intiharin esigine geldim. ama tam yapicakken durdum. neden durdum biliyomusunuz annem icin. sirf annem uzulmesin emekleri bosa gitmesin diye. o kadar kotuyum ki. annem olmasaydi belki ben size suan bu satirlari yazmiyordum. benim kilit noktam donum noktam annem iste. beni bu hayata baglayan robot gibi yasamami saglayan ufacik bir bagim varsa o da annem arkadaslar.
bu soylediklerimden ziyade benim olayim aslinda evden cikamamak
neden bilmiyorum. evden disari cikmak istemiyorum. nere oldugu onemli degil baska ulkeye yada sehire hatta baska semte bile gezmeye gitsem gidemiyorum evden cikamiyorum. korkuyorum stres yapiyorum atak geciriyorum ve cikmiyorum. arkadaslar nolur bana bisey soyleyin.
benim olayim bu iste. evden cikmaktan korkuyorum atak kriz stres yapiyorum diye 1,5 sene ilac kullandim. ama ilac beni iyilestirirken benden karakterimi herseyimi caldi. sizce benim sorunum ne benimle ayni seyleri yasayan var mi
20 yasinda icimdeki cehennemde yaniyorum ben. olumun kiyisinda yuruyorum.
basin agrisa bir ilac icersin 1 saat sonra gecer. ama ruhumun psikolojimin ilaci yok
bu sorunlarim yuzunden psikiyatrimin verdigi ilaci 1,5 sene duzenli kullandim. ama ilac beni mafetti karakterimi caldi. robot olmami sagladi. hayattan zevk alamiyorum sanat fitness ne olursa olsun istemiyorum. tek yaptigim uyumak televizyon izlemek. bu ilac yuzunden stresim ataklarim azaldi. ama dedim ya karakterimi degistirdi. ayrica 15 kilo aldim. doktora anlattigimda ilacimi biraktirdi bana. 2 haftadir ilac icmiyorum ve ataklarim geri geldi cok ama cok kotuyum evden cikamiyorum. surekli dusunup deliriyorum surekli negatif seyler falan.
okulumun baslamasina en az 70 gun var ve ben simdiden gidecegim gunu dusunup deliriyorum nefes alamiyorum