-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.841
merhaba arkadaşlar....
arabamızı sattık, henüz yenisini almadık, yüklü bir kısmını dolar olarak ödediler... ben şu şartlarda elimde dolar tutmak istemiyorum... kademeli olarak bozmayı düşünüyorum....
siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz....
Ablacım bence arabyı hemen alacaksanız dolarda uygun gördüğün kurs bozdur... Hemen almayacaksanız sen bilirsinmerhaba arkadaşlar....
arabamızı sattık, henüz yenisini almadık, yüklü bir kısmını dolar olarak ödediler... ben şu şartlarda elimde dolar tutmak istemiyorum... kademeli olarak bozmayı düşünüyorum....
Saol bidenem teşekkür ederim..Amin inşallahhheylul sena canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, yeni gördüm, çok sevindim... :)
kademeli olarak bozdurabilirsin canım..Yükselişleri takip edeerek farklı yerlerden kazanç sağlarsınmerhaba arkadaşlar....
bereketli olsun canımBir rapor hazırlanması işinden küçük bir ekstra para gelmiş hesabıma..hemen gidip çeyrek alıp kenara attım ben de...243 tl...240 tl'ye verdi kuyumcum...
Şuan biraz düşüş yapıyo ama altın dun filan çıktı oyle indiselam kızlar bu piyasanın düzeleceği yok..altın alıcam ama bi türlü düşmüyor nakit parayla beklemekde değer kaybı..bekliyoz maalesef
Bereketli olsun. Ne zaman açmayı düşünüyorsun. Hedefin hayırlı olsun
Aslında aralığa kadar da.. Daha erken dolarsa daha erkende olabilir.. BakalımBereketli olsun. Ne zaman açmayı düşünüyorsun. Hedefin hayırlı olsun
Bereketli birimkimlerimiz olsun.Aslında aralığa kadar da.. Daha erken dolarsa daha erkende olabilir.. Bakalım