-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.821
Gerci internet sitelerinde de var ama bilemedim
N11 hepsi burada vs sitelerde ama yorumlarda kapsullerin patladigindan dolayi şikayet vardi
bende bugün eski tarihli bir çeyrek altın aldım 230 tl den
Bence normal ya... Oyle eski ile yeni arasında pek bi uçurum olmuyo en fazla 5 tl gibi bir rakam oynarAy bende bugün eski çeyrek altın aldım ama bana 236dan verdii kazıklandım mıı ben ya
Ben kullanıyorum fairy kapsüller hiç patlamadı.
Bir de başka marketlere baktım, A101 deki cidden ucuz oluyor.
Ben bulursam alcam yani
Bi de buralardan bir arkadaş limon tuzu karbonatla yıkadığını söyledi. Ben de denicem
Sadece makinede bulasiklari mi limon tuzu ve karbonatla yikiyor peki yaglari temiz oluyor mu acaba bide n11 de 2 tane 850 ml fairy platinum elde yikama bide 126li tablet vardi oda boyle 60-70 tl di yalnis degilsem
ben her yıl yapıyorum ve çok faydasını görüyorum..hem kışın asla yaz sebzesi almıyorum hem daha ekonomik oluyor..Birde çalıştığım için çok büyük kolaylık oluyor2 yaşında çocuğum var. Seneye o da yer yaptıklarımdan. Tarhana salça turşu konserve domates hepsinden yapicam az az.
Ablacım nasılsın :)ben her yıl yapıyorum ve çok faydasını görüyorum..hem kışın asla yaz sebzesi almıyorum hem daha ekonomik oluyor..Birde çalıştığım için çok büyük kolaylık oluyor
Ben kullanıyorum fairy kapsüller hiç patlamadı.
Bir de başka marketlere baktım, A101 deki cidden ucuz oluyor.
Ben bulursam alcam yani
Bi de buralardan bir arkadaş limon tuzu karbonatla yıkadığını söyledi. Ben de denicem
Kargo da bir hasar görse bile kolay bir şekilde iade ediliyor ve yenisi geliyorYok yani o siteden alanlarinki kargoda patlamis onu dedim canim bende riske girmek istemedim bugun is cikisi aldim