- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.861
Bu marka iyi mı. Hiç kullanmadimBimde 5 kiloluk pirinç 16 lira hanımlar.. Mutfak alışverişi yapacak varsa haber vereyim.
Eki Görüntüle 1952121
Bizde daha hiç kullanmadım canım. Kullanan arkadaşlarsa yazar mı bilmiyorum.:)Bu marka iyi mı. Hiç kullanmadim
Ben kullanıyorum güzel fiyatı gayet uygunBu marka iyi mı. Hiç kullanmadim
bunun baldosu güzelBu marka iyi mı. Hiç kullanmadim
Canım ben 1 kg. Olanını aldım denemek için hem pilav, sütlaç, dolma hepsine kullandım gayet güzel. Tavsiye ederim.Bu marka iyi mı. Hiç kullanmadim
Denedinmi bu pirinci? Pilavı güzel oluyormuBimde 5 kiloluk pirinç 16 lira hanımlar.. Mutfak alışverişi yapacak varsa haber vereyim.
Eki Görüntüle 1952121
Yok denemedim. Bizimkiler beni pek tınlamıyor...Denedinmi bu pirinci? Pilavı güzel oluyormu
Bimde 5 kiloluk pirinç 16 lira hanımlar.. Mutfak alışverişi yapacak varsa haber vereyim.
Eki Görüntüle 1952121
ben de kumbara almak istiyorum, fiyatları nasıl acaba. internette satılıyor ama uğrasmak istemiyorum. nereden alabilirim.
Birmilyoncularda kimisinde 3.5 tl kimisinde 5 tl... Hadi en fazla 6 tl...ben de kumbara almak istiyorum, fiyatları nasıl acaba. internette satılıyor ama uğrasmak istemiyorum. nereden alabilirim.
çömlekçilerde boy boy, açmak için kırılması gereken kumbaralar var. ya da bir milyoncularda açılmayan teneke kumbaralar. bana k.pederim çömlek kumbara almıştı. ben olsam kumbaraya para vermem. kapaklı teneke çay kutuları, kavanoz, pet şişe de o işi görür.ben de kumbara almak istiyorum, fiyatları nasıl acaba. internette satılıyor ama uğrasmak istemiyorum. nereden alabilirim.
çömlekçilerde boy boy, açmak için kırılması gereken kumbaralar var. ya da bir milyoncularda açılmayan teneke kumbaralar. bana k.pederim çömlek kumbara almıştı. ben olsam kumbaraya para vermem. kapaklı teneke çay kutuları, kavanoz, pet şişe de o işi görür.
dayanamayıp kesiyor musun?
çömlekçilerde boy boy, açmak için kırılması gereken kumbaralar var. ya da bir milyoncularda açılmayan teneke kumbaralar. bana k.pederim çömlek kumbara almıştı. ben olsam kumbaraya para vermem. kapaklı teneke çay kutuları, kavanoz, pet şişe de o işi görür.