adım adım birikim

ben buzluga kalan corbayi bile koyuyorum. ekmek.simit. vs vs ama sebze buzluktan cikinca sevmiyorum. konservesi daha iyi oluyot

Evet ben de kalan ekmeği olduğu gibi buzluğa koyuyorum
Çıkarınca 10 dakikada buzu çözülüp yumuşacık oluyor
Pişirdiğiniz kalan kek börek poğaçaları da koyabilirsiniz

Bir kez pırasa yemeği koymuştum , tadında bir değişiklik yoktu

Fazla meyveleri çürümeden komposto için doğrayıp koyabilirsiniz

aaa ben de dün poğaça açma yaptım sonra düşündüm buzluğa koysam tadı gidermi acaba diye. yemek ben de koymuştum tadı gayet iyiydi. meyveler benim evde çok bekliyor. bu da iyi fikir oldu. hiç denememiştim bunu.teşekkürler

sebze koymuyorum, domates doğrayıp çiğ olarak koymuştum. beğenmedim. artık konserve yapıp kış için saklıyorum.
Domatesler evet buzlukta çiğ olarak atılınca biraz sıkıntı ama sebzelerde öyle değil... Azıcık kaynar suda tutup attığınızda hiç birşey olmuyo

Ben buzluğu aktif olarak kullanıyorum. Yazın taze fasulye, bamya, patlıcanı karnıyarıklık kızartıp koydum kışın çok rahat pratik oldu. Lahana haşlayıp koydum, içli köfte, mantı, bezelye, yenilmeyen az kalan yemekleri saklama kaplarıyla koyuyorum (hazır yemek). Domates konserve mutlaka her mutfakta olmalı. Can kurtarıcım

Merhaba kızlar. Buradaki bilgiler beni hevesle getiriyor. Ben çalıştığım için şimdiye kadar hiç konserve de yapmadın turşu da. Bu yıl size sorarak yazdan hazırlık yapmaya karar verdim.

sağlıklı beslenmek için bile yapmak güzel oluyor. ben de çalıştığım için pek yapamıyorum açıkçası. ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum

sağlıklı beslenmek için bile yapmak güzel oluyor. ben de çalıştığım için pek yapamıyorum açıkçası. ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
2 yaşında çocuğum var. Seneye o da yer yaptıklarımdan. Tarhana salça turşu konserve domates hepsinden yapicam az az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…