- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.801
ben buzluga kalan corbayi bile koyuyorum. ekmek.simit. vs vs ama sebze buzluktan cikinca sevmiyorum. konservesi daha iyi oluyot
Sebzeleri nasıl koyuyorsunuz? Çiğ olarak mı atıyorsunuz?
Evet ben de kalan ekmeği olduğu gibi buzluğa koyuyorum
Çıkarınca 10 dakikada buzu çözülüp yumuşacık oluyor
Pişirdiğiniz kalan kek börek poğaçaları da koyabilirsiniz
Bir kez pırasa yemeği koymuştum , tadında bir değişiklik yoktu
Fazla meyveleri çürümeden komposto için doğrayıp koyabilirsiniz
Domatesler evet buzlukta çiğ olarak atılınca biraz sıkıntı ama sebzelerde öyle değil... Azıcık kaynar suda tutup attığınızda hiç birşey olmuyosebze koymuyorum, domates doğrayıp çiğ olarak koymuştum. beğenmedim. artık konserve yapıp kış için saklıyorum.
Merhaba kızlar. Buradaki bilgiler beni hevesle getiriyor. Ben çalıştığım için şimdiye kadar hiç konserve de yapmadın turşu da. Bu yıl size sorarak yazdan hazırlık yapmaya karar verdim.
2 yaşında çocuğum var. Seneye o da yer yaptıklarımdan. Tarhana salça turşu konserve domates hepsinden yapicam az az.sağlıklı beslenmek için bile yapmak güzel oluyor. ben de çalıştığım için pek yapamıyorum açıkçası. ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
bende bugün eski tarihli bir çeyrek altın aldım 230 tl den
2-3 tl fark ediyorçeyreğin eski ya da yeni olması çok bişey farketmiyor galiba
Merhaba hanımlar. Dolar ve Euro düşüş yönünde. Eldeki paraları değerlendirmek için güzel fırsat
Benim varda oda çok az... 10 dolar bile yapmaz yani... Kumbaranın haricindeki para. Acil bile almam lazım olursa diye kenarda tuttuğum bi miktaraaah keşke TL olsaydı elimde :)
Kizlar a 101 de 135 li fairy platinum 60 tl haziran 2018e kadar skt si var ne dersiniz fazla mi olur fiyatı uygundu gerci
Ona dün ben de baktım. Bulaşık deterjanım da bitmek üzere. Perşembe bakcam A101 e