adım adım birikim

karışmayan kv.mi var pınarcım hepsi aynı.. Türkiye burası maalesef :) Bekarken nezaman evlenceksin diye sıkıştırırlar..Evlenirsin çocuk ne zaman :) çocuk olur arkasından ikinci çocuk ne zaman bitmez bu sorular

Aynen aynen... Benim teyzem bana diyo ya evlenmicen mi diye mesela benim annem babam daha lafını etmemiş beni kaç yıldır bunalttı vallahi.. Aldı cevabını ama

valla hem kalabalıkta hem yalnızken dile getiriyor sürekli..

çocuk konusu sizin kararınız olmalı, sonuçta bakacak sorumluluğu alacak sizlersiniz.Fakat bu konuda yaşadığım tecrübeye dayanarak fikir vermek isterim. Ben 30 yaşında evlendim. ev alalımdı falan derken hep erteledik çocuğu. 2,5-3 yıl böyle geçti bir de baktık geç kalmışız. tedaviler ilaçlar vs vs uğraştık uğraştık fakat hiçbir sonuç alamadık. şimdi evlat edinme için başvurumuzu yaptık görüşmelerimiz devam ediyor. Yani demek istediğim. hemen düşünmeseniz de ikinizde doktora gidip tahlilleri yaptırınki, bizim gibi sonra geç kalmış olmayasınız :)

allah şifa versin bilemeyiz bakarsınız gebelik haberini alırsınız.. çok örneği var olmaz diyip gebe kalan.. rabbim sizi cocuk haberiyle müjdelesin inşallah.. evet mutlaka bi görünecem doktora önümüzdeki ay.. fakat zaten Allah kısmet ederse 1 yıla kadar düşünürüz.. yani 30 unda ya da 31 inde rabbim nasip ederse isterim..

tabi kısmet, verecekse verir Allah. Zaten hiç korunma derdimiz yok. hayırlısı hangisiyse o olsun

Rabbim sizede en yakın zamanda evlat nasip eylesin inşallah... Benimde kızımdan sonra olmadı 3 yıldan sonra güzel haberi aldım.. Biz istediğimizde değilde Rabbim istediğinde ona can veriyor...

Selam hanımlar:))iyi hafta sonları
Hayat koşturma mücadele devam , bu hafta kumbarama hız verdim biraz, pazarada çıkmadım geçen hafta aldıklarım bitmedi. Buzluktan tüketmeye devam. Bu akşam yemekte dible, köfte, komposto var tatlı olarak sütlaç yaptım. Bu hafta sonu tek alışverişim süt ve kuruyemiş oldu. Eşimde bende günde 10 badem ve 3 er tane ceviz yiyoruz onlar bitmek üzereydi aldım, birazda yeşil çay aldım aktardan. Süt alıp yoğurdumu yaptım toplam masrafım 50tl. Pazara çıkmadığım için kalan paramla kitap almayı planlıyorum, bende durum budur:)

Ben olsam borcumu kapatırdım biriktirdiğim parayla.
Ama her ay da sanki kredi borcum varmış gibi 450-450 atardım kenara

Bugun letgoda bir bayanla görüştüm alacağım kitapların hepsi vardı ben şimdilik 6 tanesini seçtim... 25 liralık 30 liralık kitaplara 10 tl demişti... Toplu alacağımı söyledim biraz indirim yapar mısınız diye. Sağolsun düz 50 tl olsun dedi.. Bende fazla uğraşmadım zaten sıfırları çok pahalı kitapların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…